| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Усов вам також пропонував лише ці варіанти? Чи більше також? |
|
|
|||
|
|||
|
Я была в феврале , была такая стоимость, очереди не было на опи - за пару недель можно было записаться, возможно сейчас выше спрос и цена выросла 😅может себе позволить - он сейчас популярный хирург ))я не делала у него- поэтому сказать, что то по части операции не могу
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Усов сказав, що 290 це для мене максимум, і так досить великий. Востаннє редагував YVik: 03.07.2023 о 00:01. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
У кого вы все таки решили делать? Или сделали? Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
@Darina, за розмір:
290 на Вас маленьким розміром не буде виглядати, якщо зріст 155 і тонка фігурка, повірте. Більше то вже негармонійно і чужеродно може виглядати в оголеному виді. (Ментор ще й не дуже м'який імплант. Але й твердими кульками вони мені не здаються, просто пружні. Мої кістки під обвислою тонкою шкірою були все одно твердіші ))))) Мені більші точно не хочеться (навіть лякає сама ідея), хоча до опі я жадібно випрашувала 330 мінімум ![]() А, і проекція в мене висока - так що по фото бачите, як воно сидить. В мене вже був трохи птоз і порожні тканини, то мабуть по-іншому це діло і не піднімеш... Востаннє редагував Olla: 04.07.2023 о 10:05. |
|
|
|||
|
|||
|
Добрый день, девчонки подскажите, оп была 9.06, сегодня с утра увидела, что одна грудь больше другой(левая) , типо как отек что ли,какие то разные они, вся извелась , к доку завтра на прием и узи.
Востаннє редагував Ole4ka: 06.07.2023 о 14:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Я делала и абдомино и маммо у *** , после его лекции-консультации часовой с объяснениями всех плюсов минусов, рисков и возможных осложнений - решила делать у него , он настоятельно не советовал делать одновременно , за что я ему благодарна- после абдомино мне было сложновато восстанавливаться , после абдомино прошло уже 5 месяцев- результатом очень довольна , после маммо еще только 1,5 - результат еще не окончательный, *** мне еще до опи рассказал какие будут результаты и как будет меняться грудь, поэтому не обращала внимание на отеки , на заполненный пока верхний полюс - жду до трех месяцев и посмотрим , но реабилитация после маммо у меня была максимально лайтовая и в принципе все нравится 👍 Добавлено через 2 минуты Цитата:
Востаннє редагував Administrator: 09.07.2023 о 21:42. Причина: Відгук без фото |
|
|
||||
|
||||
|
На форумі ще є дівчата, які робили ОП 3-5 років тому (можливо більше)?
![]() Як зараз ваші справи з грудьми? Чи були якісь/які ускладнення? Як вирішували? Чи відповідають лікарі на повідомлення/дзвінки після ОП? |
|
|
||||
|
||||
|
Привіт. Я робила операцію 5 років тому. Всім задоволена. Ускладнень не було ніяких. Перші 2 роки після операції з лікарем часто виходила на зв'язок, на все що мене цікавило відповідав у повній мірі
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Більше питала, він сказав, що 290 на мої параметри вже найбільший. Добре, що послухала. Виглядає натурально і естетично. |
| Відповідь |
|
|