Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 02.07.2023, 23:02
Darina Darina зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 18
Цитували: 7
Darina is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від YVik Переглянути допис
Лише збільшення. В мене був 0 і все симетрично. Поставили імплант просто. 290mentor. Доречі 265 і 290 Якобчук теж радив. Тобто 290 це мій максимум.
І мені Якобчук радив 255, або 290, високий профіль. До речі, у вас вийшла повна трійка, чи менше?
Усов вам також пропонував лише ці варіанти? Чи більше також?
Відповісти з цитуванням
Старий 02.07.2023, 23:30
Lilac90 Lilac90 зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Харьков
Дописи: 8
Lilac90 is on a distinguished road
Типово

Я была в феврале , была такая стоимость, очереди не было на опи - за пару недель можно было записаться, возможно сейчас выше спрос и цена выросла 😅может себе позволить - он сейчас популярный хирург ))я не делала у него- поэтому сказать, что то по части операции не могу
Відповісти з цитуванням
Старий 02.07.2023, 23:31
YVik YVik зараз поза форумом
Active

Дописи: 22
Цитували: 8
YVik is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Darina Переглянути допис
І мені Якобчук радив 255, або 290, високий профіль. До речі, у вас вийшла повна трійка, чи менше?
Зараз Вас не зорієнтую по розміру. Так як ще не встигла купити білизну. Лише 1 місяць минув. Але мені достатньо, не уявляю більше. В мене не широка грудна клітина і зріст 158. Я не уявляю себе з більшими. Бачу дівчатам повище ставлять більше.
Усов сказав, що 290 це для мене максимум, і так досить великий.

Востаннє редагував YVik: 03.07.2023 о 00:01.
Відповісти з цитуванням
Старий 03.07.2023, 09:54
Darina Darina зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 18
Darina is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Lilac90 Переглянути допис
Я была в феврале , была такая стоимость, очереди не было на опи - за пару недель можно было записаться, возможно сейчас выше спрос и цена выросла 😅может себе позволить - он сейчас популярный хирург ))я не делала у него- поэтому сказать, что то по части операции не могу
Это наверное из за обстрелов и проблем с электричеством, мало кто хотел рисковать. Но может действительно летом сложнее записаться. К Донцу вообще очередь на пол года вперед🙈
У кого вы все таки решили делать? Или сделали?

Добавлено через 2 минуты

Цитата:
Допис від YVik Переглянути допис
Зараз Вас не зорієнтую по розміру. Так як ще не встигла купити білизну. Лише 1 місяць минув. Але мені достатньо, не уявляю більше. В мене не широка грудна клітина і зріст 158. Я не уявляю себе з більшими. Бачу дівчатам повище ставлять більше.
Усов сказав, що 290 це для мене максимум, і так досить великий.
О, в мене плюс мінус такі самі параметри, зріст 155 та ОПГ 66, тому думаю 290 це теж мій максимум)
Відповісти з цитуванням
Старий 04.07.2023, 10:00
Olla Olla зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Київ
Дописи: 5
Цитували: 3
Olla is on a distinguished road
Типово

@Darina, за розмір:
290 на Вас маленьким розміром не буде виглядати, якщо зріст 155 і тонка фігурка, повірте. Більше то вже негармонійно і чужеродно може виглядати в оголеному виді.
(Ментор ще й не дуже м'який імплант. Але й твердими кульками вони мені не здаються, просто пружні. Мої кістки під обвислою тонкою шкірою були все одно твердіші ))))) Мені більші точно не хочеться (навіть лякає сама ідея), хоча до опі я жадібно випрашувала 330 мінімум
А, і проекція в мене висока - так що по фото бачите, як воно сидить. В мене вже був трохи птоз і порожні тканини, то мабуть по-іншому це діло і не піднімеш...

Обо мне:

Востаннє редагував Olla: 04.07.2023 о 10:05.
Відповісти з цитуванням
Старий 06.07.2023, 14:35
Ole4ka Ole4ka зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: Украина, Запорожье
Дописи: 1
Цитували: 2
Ole4ka is on a distinguished road
Типово

Добрый день, девчонки подскажите, оп была 9.06, сегодня с утра увидела, что одна грудь больше другой(левая) , типо как отек что ли,какие то разные они, вся извелась , к доку завтра на прием и узи.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  5418c813.jpg
Переглядів: 302
Розмір:  32,0 КБ
ID:	14550   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2e9531c2.jpg
Переглядів: 271
Розмір:  29,6 КБ
ID:	14551  

Востаннє редагував Ole4ka: 06.07.2023 о 14:41.
Відповісти з цитуванням
Старий 09.07.2023, 14:14
Lilac90 Lilac90 зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Харьков
Дописи: 8
Lilac90 is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Это наверное из за обстрелов и проблем с электричеством, мало кто хотел рисковать. Но может действительно летом сложнее записаться. К Донцу вообще очередь на пол года вперед🙈
У кого вы все таки решили делать? Или сделали?

Добавлено через 2 минуты

О, в мене плюс мінус такі самі параметри, зріст 155 та ОПГ 66, тому думаю 290 це теж мій максимум)

Я делала и абдомино и маммо у *** , после его лекции-консультации часовой с объяснениями всех плюсов минусов, рисков и возможных осложнений - решила делать у него , он настоятельно не советовал делать одновременно , за что я ему благодарна- после абдомино мне было сложновато восстанавливаться , после абдомино прошло уже 5 месяцев- результатом очень довольна , после маммо еще только 1,5 - результат еще не окончательный, *** мне еще до опи рассказал какие будут результаты и как будет меняться грудь, поэтому не обращала внимание на отеки , на заполненный пока верхний полюс - жду до трех месяцев и посмотрим , но реабилитация после маммо у меня была максимально лайтовая и в принципе все нравится 👍

Добавлено через 2 минуты

Цитата:
Допис від Ole4ka Переглянути допис
Добрый день, девчонки подскажите, оп была 9.06, сегодня с утра увидела, что одна грудь больше другой(левая) , типо как отек что ли,какие то разные они, вся извелась , к доку завтра на прием и узи.
Не обращайте внимание- отеки это нормально , может быть и больше и меньше и квадратная и разная- до трех месяцев это все нормально - на все нужно время , думаю врач вас предупреждал

Востаннє редагував Administrator: 09.07.2023 о 21:42. Причина: Відгук без фото
Відповісти з цитуванням
Старий 14.07.2023, 22:18
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

На форумі ще є дівчата, які робили ОП 3-5 років тому (можливо більше)?
Як зараз ваші справи з грудьми? Чи були якісь/які ускладнення? Як вирішували? Чи відповідають лікарі на повідомлення/дзвінки після ОП?
Відповісти з цитуванням
Старий 16.07.2023, 02:35
qwertyuiop57 qwertyuiop57 зараз поза форумом
Profi

Дописи: 522
Зображення: (10)
Цитували: 35
qwertyuiop57 is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Snigurka Переглянути допис
На форумі ще є дівчата, які робили ОП 3-5 років тому (можливо більше)?
Як зараз ваші справи з грудьми? Чи були якісь/які ускладнення? Як вирішували? Чи відповідають лікарі на повідомлення/дзвінки після ОП?
Привіт. Я робила операцію 5 років тому. Всім задоволена. Ускладнень не було ніяких. Перші 2 роки після операції з лікарем часто виходила на зв'язок, на все що мене цікавило відповідав у повній мірі

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую: 2
Snigurka (16.07.2023), YVik (16.07.2023)
Старий 16.07.2023, 23:25
YVik YVik зараз поза форумом
Active

Дописи: 22
Цитували: 8
YVik is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Пішла нещодавно брати білизну нову, дівчата дали чашку D, вона ніби і якраз але не дуже облягаюча. Чашка С ідеально. Я так розумію повна 3-ка.

Більше питала, він сказав, що 290 на мої параметри вже найбільший. Добре, що послухала. Виглядає натурально і естетично.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:11.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO