| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Доброго вечора. Я новенька , операція 12.05.23 все пройшло чудово, на 7 день почалися болі в лівій груді, біль пекуча прострілююча та нестерпна, нічим не обезболюється, лікар каже що це пов’язано з нервовими закінченнями, можливо у когось була подібна ситуація , чи буде покращення а то вже сил терпіти більше немає.
Нагор 300 мл, лікар Баранов Т.Ю |
|
|
||||
|
||||
|
@NelliNelli17, а чи є набряк, посиніння, почервоніння? Які-небуть зовнішні ознаки на проблемній груді ?
Я б почала з мінімальних аналізів, якщо біль не проходить, заг аналіз крові щоб побачити чи є запалення і узд. На око навіть лікарю складно визначити в чому може бути проблема. (Також додам, що ліва грудь дійсно часто довше реабілітується саме через нервові закінчення бо зліва серце і там проходить багато різних нервів) Востаннє редагував Share: 29.05.2023 о 03:56. |
|
|
|||
|
|||
|
Дякую за зворотній зв’язок, груди нормальні без синців, почервонінь, узі показує все в нормі, лікар прописав вітаміни групи в і все, а мене ці болі роблять недієздатною, я не можу нічого робити так прострілює і пече, я думала може хтось з таким зіштовхувався і знає як з цим зправлятися і на скільки довго це може затягнутися.
|
|
|
||||
|
||||
|
@NelliNelli17, я минулого тижня якраз дивилась на інста прямий ефір лікаря у якого оперувалась, він проводить його по четвергах. Так от на ньому лікар відповідав на питання щодо чутливості після ОП і показував на схемі які нерви пошкоджуються при формуванні кишені під імплант та пояснював, що їх відновлення тривале але то не є проблемою, яку треба лікувати, відновлюється самостійно.
Треба чекати і приймати вітаміни групи В як лікар призначив. Вони мають дати ефект, а якщо через пів року без змін то фізіотерапію ще призначають. Востаннє редагував Share: 30.05.2023 о 03:34. |
|
|
|||
|
|||
|
Всім привіт! Була оп два тижні тому.
Вага тіла падає і вже менша на півтора кг чим до операції, хоча дефіциту ккал немає. Чи була у когось подібна ситуація? |
|
|
|||
|
|||
|
@NelliNelli17, в мене так само було. Виявилось, що це міжреберна невралгія загостриралась. Допомогли масажі, але почала їх робити тільчи через 6 міс після операції, т.я не могла лягти на живіт нормально. До цього сиділа на знеболюючих курсами + міорелаксантах
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
) Були різкі болі під лівою груддю, аж дихати було боляче - десь на 4-7 день після опі. Я вже накрутила себе, що в мене імплант від ребер відірвався - бо різко встала вночі під час тривоги (інстинктивно смикнулася, бо сильно бахнуло), а потім і болі почалися. Написала лікарю, прибігла на перевязку в паніці. Лікар і його колега запевнили, що все в нормі, таке буває. Лікар порадив пити Німесил, а я ще стала вибирати позу для вставання, коли менше навантаження на лівий бік. Через три дні наче попустило - німесил пила 2 рази на добу. Хоча теж ліва турбує значно більше, ніж права. Якщо візуально ні нових набряків, ні почервоніння нема - то не хвилюйтеся, просто повідомте лікаря. Востаннє редагував Olla: 04.06.2023 о 08:45. |
|
|
|||
|
|||
|
Всім привіт. Моя оп відбулась 6.06.23 в Усова.
Відчуття в перший день були дивні ніби камінець на груди поставили, важко було вдихнути. 2 день сьогодні груди почали наливатись після перевʼязки, таке відчуття як молоко прибуває і у великій кількості, виявилось верхня полоска компри дуже спустилась та тиснула на імплант. Підправили, здається пройшло. Завтра виписують, цікаво як буде вдома) поки, що важко вставати з положення лежачи, болить ще. Але насправді уявляла і накручувала себе на гірші болі. Тому терпимо, з обезболюючими можна пережити. 290сс, mentor. Усов, анатомічні Востаннє редагував YVik: 07.06.2023 о 18:19. |
| Дякую: | ||
ADMIN UA (14.06.2023) | ||
| Відповідь |
|
|