| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Всім привіт ) операція була 3 , наступна 5. В мене була виявлено викривлення грудної клітки (спочатку про це сказав хірург, потім кт це підтвердило), тубулярні груди, велика асиметрія , яка з’явилась після вагітності і пологів. До теж була, але не така велика. Було десь 7 консультацій у різних лікарів . Зупинилась на Чорномизі . (Підкупили його складні роботи , що він знає що робить ).
Фото до додаю . Спочатку було зроблено підтяжка на ліву і імплант на праву. Але потім (наступного дня) , лікар вирішив поставити імплант в ліву ( бо тканини добре тягнуться і ускладнень нема) |
|
|
|||
|
|||
|
@FloverV, перші 2-3 дні були найважчими. Зараз вже пройшов тиждень , почуваю себе добре, ніякі препарати не приймаю, розпаковуватись боюсь ще , лише коли перев’язку роблять -дивлюсь . Результат ще рано оцінювати, але вже набагато краще чим до . В мене стоять різні імпланти : в правій 300сс, в лівій 150сс
|
|
|
||||
|
||||
|
@mmNY, ні і вже мабуть не вийде так як остання конса мала бути в 6 місяців, це нібито закінчення реабілітаційного періоду. Але в мене він закінчився без лікаря)))
Ліва грудь також була в тонусі перші 2 місяці, а тоді почало вирівнюватися. По вигляду і не скажеш, що у вас різні імпланти, все гарно зроблено. І симетричності я не маю на 100% бо грудна клітка не була рівною але це майже непомітно. Носити такі груди як зараз одне задоволення
|
|
|
|||
|
|||
|
@Share, капець .. добре , що операцію зробив добре… теж розглядала цього лікаря, але потім на форумі почитала , що після операції ігнорить (
( а загалом було 7+ різних консультацій з різними хірургами ) . У вас вийшли дуже гарні груди , але й спочатку не було проблем ( окрім розміру ) . що використовували від шрамів ? |
|
|
||||
|
||||
|
@mmNY, так, окрім невеликої асиметрії грудної клітки і відсутності грудей ніяких проблем не було))) Реабілітація легка, все гоїлось гарно.
Використовувала пластери щоб шви не розтягувались (добавлю фото) і гель силіконовий теж на фото |
| Дякую: | ||
ADMIN UA (18.03.2023) | ||
| Відповідь |
|
|