| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
Всіх з Прийдешнім НР і rr..i pzd
![]() Сісям на фото 3,5 місяці. Лікар пропав зі зв’язку ще в 2 місяці коли мав провести консу. З 2-х місяців я почала перевертатись на живіт, перевіряти відчуття. Зараз сплю в різних позах, на боці, на животі) З 2,5 місяців плаваю в басейні, ввела легкий біг. Все проходить добре. Тішусь що без побочок бо без лікаря не знаю що б робила
|
| Дякую: | ||
Alesia _Asya (12.01.2023) | ||
|
|
|||
|
|||
|
@Alesia _Asya, как вам motiva? Хочу сделать сиси, с политехом пока сложности(может у дока моего) есть мотива, говорит норм
|
|
|
||||
|
||||
|
@mmNY, лікар на зв’язок так і не вийшов, не відкриває повідомлення. Іншого не шукала бо нема необхідності. Мене нічого не турбує, ні по відчуттях ні по зовнішньому вигляду)
В кожного лікаря є свій недолік, хтось добре оперує але проблема з комунікацією, а хтось уважний і добрий співрозмовник але результат роботи так собі. Чи пішла б нього ще раз - мабуть так але не точно))))) |
|
|
||||
|
||||
|
@mmNY, зупинялась в готелі Антоніо, новий і відносно близько до клініки))
Я теж мала невелику асиметрію, грудна клітка несиметрична і з одного боку трошки більше виступала. Перед операцією лікар сказав, що ставить однакові імпланти але ще вводить жир з-під коліна в ту меншу грудь. Такий був план але під час операції передумав, сказав, що розмістив імпланти так, що приховав асиметричність без додаткових маніпуляцій з жиром. Якщо є велика асиметрія то можна підтяжку зробити тої груді, яка більша, проговоріть зі своїм лікарем і думаю знайдеться вихід. Ну і великий розмір зробить асиметрію ще більш помітною. Краще все в міру, щоб зберегти природність) |
|
|
||||
|
||||
|
@mmNY, об’єму під грудьми не знаю, довірилась лікарю в тому плані, просто сказала, що хочу акуратні груди на 2 - не більше 2,5 розмір.
Мій Зріст 168, вага 53. Я досить худорляву будову тіла маю, вузькі плечі і вузька грудна клітка (але нерівна ) тому міжгрудка вийшла неширока і груди не під мишками бо я того боялась)
|
| Відповідь |
|
|