| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
@ilvery, у меня есть личная тема в соседнем разделе. Там есть от начала и до последних месяцев.
Вот фото раннее и через несколько месяцев. Кстати, по ним видно, как грудь округляется и распушается. Востаннє редагував Alesia _Asya: 12.11.2022 о 18:29. |
| Дякую: | ||
ilvery (15.11.2022) | ||
|
|
|||
|
|||
|
@Alesia _Asya, супер! Дуже натурально! Я теж потім хочу шліфувати, бо шви помітні доволі сильно. Але
все ще мучаюсь. потрібна буде ще операція, щоб вирівняти по висоті, розтягнувся карман зі слів доктора. Думала цього місяця вже зроблять, буде 4 місяці після повторної операції, але дуже довго тримається набряк мабуть не буде оп цього місяця вже задовбалась від цієї компри,від цієї реабілітації
|
Alesia _Asya (23.11.2022) | ||
|
|
||||
|
||||
|
@Ya_Luda, спасибо большое!
У вас, конечно, "приключения" еще те... Пусть уже скорее все закончится и будете радоваться красивой груди! А швы ерунда. Самое простое от них потом избавиться. |
Ya_Luda (17.11.2022) | ||
|
|
|||
|
|||
|
@Alesia _Asya, показуйте потім результат шліфування. Бо поки я на них дивлюсь і мені здається, що це убрати неможливо :-/
Я колись хотіла зробити по ареолі доступ, типу там перехід кольору, не буде помітно. А потім побачила як в однієї дівчини зарубцевплось. То жах. І ніхто ж не знає, як в кого тканина рубцюватиметься :-/ Востаннє редагував Ya_Luda: 17.11.2022 о 10:57. |
|
|
||||
|
||||
|
Я читала, что импланты в основном всегда холодные, может поэтому. Но выглядит очень красиво
Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
@Share, у меня затянулась реабилитация из-за перенесенных болезней. По этому до 3х месяцев нельзя поднимать больше 5 кг, спорт тоже пока нельзя. А после 3х мес будет уже решать
После двух мес разрешили снять компрессионное и одеть обычный мягкий топ на постоянно |
| Відповідь |
|
|