| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
@Share, на останньому фото трішки є асиметрія. Але то може бути просто поза така. Хоча ще і строк після операції малий, вони ще будуть багато раз мінятись.
А чи є у Вас відчуття закам'янілості? В мене сьогодні 3 тижні, а відчуття, ніби мені бампер спереди прикрутили. німф, тверді і поки не мої
|
|
|
|||
|
|||
|
@Share, о. у меня такой же срок после операции как у вас и аналогично грудь себя ведет. Левая грудь уже опустилась и расслабилась, а правая напряженная и сосок выше немного стоит. А вы левша или правша ?))
Востаннє редагував ilvery: 14.10.2022 о 12:51. |
| Дякую: | ||
Share (14.10.2022) | ||
|
|
||||
|
||||
|
@ilvery, правша)
Я то читала, що спочатку грудь відрізняється бо по різному приживається і опускається але на собі непривично бо замічаєш кожен міліметр асиметрії ![]() Добавлено через 5 минут @FloverV, є і думаю ше довго будуть))) ментор самі по собі не є найм‘ягчі імпланти, а зараз грудь ще навіть остаточної форми не набула. Очікую, що до кількох місяців будуть ще тверді. Читала теми інших жінок то багато хто тільки після пів року побачили реальні зміни. Цього тижня маю мати консу з лікарем бо якраз 1 місяць минув і розпитаю коли вже стануть як рідні)) Добавлено через 44 минуты Ще питання хто вже спить на боці ? І з якого часу почали? Сон на спині мені дається важко((
|
|
|
||||
|
||||
|
@Share, я на бок немного начала поворачиваться через 2 недели. Через месяц уже спокойно спала. Через 2 месяца на животе могла лежать, но не очень удобно, тк грудь еще довольно твердая. Чувство, как на валике лежишь.
|
|
|
||||
|
||||
|
@Alesia _Asya, круто
Я спитаю лікаря чи можна.Поки мені не дуже комфортно повертатись на бік лежачи і тому сама не пробувала так спати. А може то все психологічно бо знаю, що всередині імплант ![]() Добавлено через 2 минуты @ilvery, моєму також ![]() Ні обнятись, ні розвернутись)))) Але мусять трохи потерпіти. Я читала, що деякі жінки взагалі відселяли чоловіків спати на інше ліжко на початках, щоб ті не заділи їх) Востаннє редагував Share: 15.10.2022 о 05:07. |
| Відповідь |
|
|