Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 24.02.2021, 00:24
ilata ilata зараз поза форумом
Active

Дописи: 80
Цитували: 16
ilata is on a distinguished road
Типово

@Aleksey, не знаю как жирное и жареное, а соленое отеков прибавит...

Добавлено через 8 минут
@marusiak0, попробуйте к Симулик Евгений. Не оперировалась, только консультация. Он на консультации столько всего рассказывает, чего у большинства хирургов не услышите. Может и операцию передумаете делать)
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Aleksey (24.02.2021)
Старий 26.02.2021, 11:26
adakisa adakisa зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 16
Цитували: 10
adakisa is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від marusiak0 Переглянути допис
Всем привет!
Читала несколько лет форумы. Созрела на ринопластику.
Была на консультации у Логвинова (так как рядом с домом и прям в день звонка предложил подъехать).
Впечатления смешанные:
1. Док спросил когда хочу, ответила как можно быстрее и сразу нарисовалась дата через 5 дней. Очереди особо, видимо, нет.
2. Как-то вроде сильно спешил. Мол, да вам моя ассистент может много информации рассказать. Поотвечал на мои вопросы, время от времени, когда делала паузу, спрашивал сразу есть ли к нему ещё медицинские вопросы так ка ассистент может по организационным проконсультировать. Хотелось бы больше отзывчивости, что ли...
3. По моему запросу показал результаты (один даже очень похожий на мой исходник)
4. Отправил на КТ (чтоб сформировать окончательно цену в моем случае), предупредил что в течении года, если где вылезет косяк - поправляют бесплатно (что подкупает) ну и спеша убежал, со словами «До встречи!»
Ассистент сказала что в 3D моделирование не верит, по-этому не делает
Цена 2600€ за рино и 3600€ за рино+септо очень лояльно. Но, повторюсь, впечатления от самого доктора смешанные
Через несколько дней иду к Кийло на консультацию, после хороших отзывов здесь. Напишу
Можете посоветовать ещё какого хирурга в Киеве, у кого делали или планируете? Заранее благодарю
Привіт! у мене дуже схожа ситуація з Вашою! Я теж була у Логвінова на консультації, не сподобалось те, що лікар постійно наголошував на тому, що щось може піти не так, і ще момент: сказав, що на спинці носа коли зійде набряк може прощупуватись ямки чи горбиночки і візуально помітно навряд чи буде, але якщо буде, то потім можна ліпофілінгом поправити. Якось не внушає довіри така техніка. Потім я була на консультації у Ельмадіна Заїдова. Я спитала його про цей нюанс і він, м'яко кажучи, натякнув, що це не є нормою і, що в він таке не практикує, що ніяких ямок не буде. В них обох пожиттєва гарантія, як мені пояснили на носи. Плата лише за матеріали в разі чого. Але у Ельмадіна Заїдова не сподобалась ситуація з цінами. Зараз 4000-5000Є, рік назад я писала, то була ціна 2500$, на консультації сказав, що з квітня ціни будуть підніматись. А коли я писала напряму в клініку то сказали ціна від 70 000 грн до 250 000. Яийсь трішки бардак. Тим не менше мене дуже приваблює ідея ультразвукового способу П'єзо, бачу в Кийла теж її використовують, і ціну назвали мені 120 000+наркоз+стаціонар, в сумі виходить орієнтовно 3800Є. Будь-ласка, напишіть як вам консультація у Кийла? Можливо разом буде легше розібратись)))
Відповісти з цитуванням
Старий 26.02.2021, 11:32
Active

Типово

@adakisa, може ціни дійсно так коливаються. Якщо треба ще й септопластику, то ціна буде вища.
Відповісти з цитуванням
Старий 26.02.2021, 11:37
Beginner +

Типово

треба і септопластику, не бачу сенсу економити.
Відповісти з цитуванням
Старий 26.02.2021, 11:41
Active

Типово

@adakisa, може тому й ціна така. Ви уточнюєте лікарям, що й септопластика потрібна? А то стежу за Матолінцем і він постійно наголошує, що треба спочатку до ЛОР зробити септопластику, а через півроку ринопластика. А Симулик сказав, що зразу септо і рино. Мелоян, здається теж бачила робить одночасно риносепто.

Востаннє редагував ilata: 26.02.2021 о 11:42. Причина: Орфографічна помилка
Відповісти з цитуванням
Старий 26.02.2021, 11:48
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від ilata Переглянути допис
@adakisa, може тому й ціна така. Ви уточнюєте лікарям, що й септопластика потрібна? А то стежу за Матолінцем і він постійно наголошує, що треба спочатку до ЛОР зробити септопластику, а через півроку ринопластика. А Симулик сказав, що зразу септо і рино. Мелоян, здається теж бачила робить одночасно риносепто.
Звичайно уточнюю! я вивчаю тему вже 2 роки. І якщо чесн тільки зараз недавно почула, що хтось це розділяє. Не бачу сенсу розділяти, навіщо мучитись двічі? Так само не розглядаю закритий спосіб взагалі. Вірю в те, що хороший лікар робить все один раз ідеально)) Але ще не оприділилась з лікарем на 100%
Відповісти з цитуванням
Старий 26.02.2021, 11:51
Active

Типово

@adakisa, а я вже визначилася, але боюся, що не готова психологічно) боюся не впізнати себе в дзеркалі. І тут лікар правий — краще почекати і подумати)
Відповісти з цитуванням
Старий 26.02.2021, 11:54
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від ilata Переглянути допис
@adakisa, а я вже визначилася, але боюся, що не готова психологічно) боюся не впізнати себе в дзеркалі. І тут лікар правий — краще почекати і подумати)
а кого вибрали, якщо не таємниця? Якщо сумніваєтесь, то почекайте, подумайте) я от не можу дочекатись, навпаки не хочу ні дня більше чекати!!
Відповісти з цитуванням
Старий 26.02.2021, 12:01
Active

Типово

@adakisa, не знаю чи можна називати (якщо не можна — просто видаліть коментар). Я схиляюся до Симулик. Бачила дівчат, яким робив і на консультації все грамотно по полочкам розклав.
Відповісти з цитуванням
Старий 26.02.2021, 12:13
Beginner +

Типово

а я так і не потрапила на консультацію. Тричі переносили і третій раз в назначений час просто не вийшли на зв'язок. Тому я не розглядаю, але роботи досить непогані, мені сподобались
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:03.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO