| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
Не получается у меня отредактировать фото... удалить лишние...(
|
|
|
||||
|
||||
|
Всем добрый день!
Спустя неделю после операции я смогла увидеть себя без компрессионного белья и пластырей. И оценить результат, когда приехала на снятие швов. Сказать, что мне понравилось, это ничего не сказать. Это учитывая, что еще отеки. Может потом что-то изменится, но надеюсь не в худшую сторону) Через месяц покажу результаты. |
|
|
||||
|
||||
|
@elena-lena, покажите сейчас фото. Промежуточный результат тоже интересно наблюдать
|
|
|
|||
|
|||
|
Робила операцію у Олега Ткача і хочу поділитися своїм досвідом. Якщо чесно, дуже хвилювалася перед початком, але вже на консультації стало спокійніше — лікар усе пояснив простими словами, без “води”, відповів на всі питання.
Далі все пройшло організовано і без стресу. Після операції також була постійна підтримка, лікар був на зв’язку, контролював процес відновлення. Реабілітація пройшла значно легше, ніж я очікувала. Зараз можу сказати, що результатом задоволена, і весь шлях — від першої консультації до завершення реабілітації — був комфортним. Якщо хтось вагається, можу рекомендувати.додаю фото до,через тиждень,через місяць .Мені 51 рік |
| Відповідь |
|
|