| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
@Меланія, я думаю даремно гарячкуєте) У вас кілька днів після операції, а ви вже до сосків придираєтеся прям в міліметрах. У вас досить великі імпланти, тому думаю набряк теж чималий. Реабілітація у вас ще вся попереду, груди по мірі сходження набряків будуть мінятися і мінятися. Якщо вже дуже щось турбує, в першу чергу зв'язуйтеся з лікарем своїм.
До речі, у кого оперувалися? |
|
|
|||
|
|||
|
Девочки ! Кто делал маммопластику, скажите , сильно уменьшится грудь после того, как отек сойдёт ? У меня 2 недели после Операции , смотрю что уже меньше стала , чем была ((((
|
|
|
|||
|
|||
|
@Мари_ша, в мене наприклад не було сильного набряку +- як було так і залишилось
Добавлено через 5 минут Дівчата скажіть мені будь ласка, в мене пройшло після оп 7 міс але груди ще достатньо тверді! Це вже привід для переживання? |
|
|
|||
|
|||
|
Всем привет)) Поделитесь кто когда начал заниматься спортом и каким? У меня почти 2 месяца прошло, хочу на йогу, у доктора пока не спрашивала.
|
|
|
|||
|
|||
|
@Валентина537, У каждого доктора свои рекомендации.Вообще говорят через месяц можно лёгкую нагрузку,спустя 3месяца можно тренировки,но без нагрузки на руки.Планки,отжимания и тд. не раньше чем через 5-6месяцев.Лучше спросить у доктора.
|
| Відповідь |
|
|