| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Сьогодні 19 день після опі.Почуваюсь класно!Але передбачити стан не можливо.Зараз класно,а через годину може
бути безсилля.Записалась на кавітацію(думаю поки на спорт не ходжу то хоч щось пороблю).Прийшла,Медсестра що мала робити все відверто розпитала і відмовила мені.Сказала прийти хоча б після місяця від операціі. Місячні пішли на четвертий день після операціі.Пройшов тиждень і знову вже пару днів "мажиться".Видно гормони граються. Обрізала кісточки в старому бюстгалтері(під час вагітності носила)80 D.Малий.Радує!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Видно дуже хотілося б щоб 80 D був малим)))Передивилась а там 80 C.В любому випадку класно бо під час вагітності моі сісяо мені здавались огроменними
|
|
|
|||
|
|||
|
@kosichka1981, что такое кавитация?
|
|
|
|||
|
|||
|
@Viktoriaz, Одна из самых популярных сегодня салонных процедур для моделирования фигуры − ультразвуковая кавитация. Ее еще называют безоперационной липосакцией: в процессе кавитации излишние жировые отложения убираются неинвазивным методом – без хирургического вмешательства.
Добавлено через 1 минуту @Viktoriaz, там водять по животу та бокам такою штукою чимось схожою як узі роблять .Через пару процедур може пару см жиру відійти.Я не робила ще.Пробувала тільки РФ ліфтинг.А подруги робили то був результат Добавлено через 1 минуту @Аннабелль, я в лікаря запитувала чи можна.Він відповів що можна .Але може й сам не до кінця зрозумів шо це.Ну не буду спішити.Зачекаю краще.Хочеться дуже себе в порядок привести.Скучаю за спортом дуже! |
|
|
|||
|
|||
|
@kosichka1981, @Аннабелль, спасибо за просвещение))
|
|
|
|||
|
|||
|
Сьогодні 26 день після опі.
|
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, нічого не зрозуміло ) вимагаємо ще фото )
|
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата,як думаєте коли ці " горби" зійдуть?Чи не зійдуть вже?
В білизні і в одязі мені дуже подобається. А ще читаю що тут у більшості зверху м'які а знизу тверді.В мене навпаки.Чому так? До лікаря 30,але так як скоріш всього поідемо майбудь поподорожуємо на св'ята то піду після 2.05 |
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, які горби ?
|
| Відповідь |
|
|