| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, ха! Ну біля дзеркала само собою )))
Так тиждень ходила, де кілька раз її вдягала і одразу груди в тонусі були і я її заховала далеко в шафу ![]() Четвертий мною куплений топ найзручніший, ходжу так вдень, ввечері та та сплю без. Добавлено через 14 минут @MissSwiss, і булькає ще іноді в правій, то набряк. |
|
|
|||
|
|||
|
@MissSwiss, я теж планую ще пару замовити топів.Старий рібоковський став після опі малуватим.У нас в місті,нажаль,немає класних магазинів білизни.В Киів за білизною іхати якось занадто.Ми ідемо всі сім'єю вже конкретно все всім купувати.Дивилась на oysho замовити з Греції чи там інших країн ,так там самі класнючі всі моделі залишились мого колишнього розміру)))).Ох якби я зараз відірвалася б в магазинах,були б вони поруч!
|
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, ой ойшо))) де я живу його не ма, зайшла в іншій країні і три ліфа купила, вони такі приємні до тіла...
а чого з Греції? Дівчата в ТЦ в Києві купляли, простіше ж в Україні замовляти, якщо філіали є. |
|
|
|||
|
|||
|
@kosichka1981, лучше с примеркой.
|
|
|
|||
|
|||
|
@MissSwiss, то офіційного Інет магазину,я так розумію ,немає в Україні .А так через посередника з інших країн (думаю ціни приблизно однакові).Це я про oysho тут прочитала на форумі.Сподобались які дівчата купували.Почекаю може й справді щоб поміряти.Так хочеться!!!!!Але лікар казав що і груди до місяця трохи зміняться.Знову ж терпіння треба!!!!А то мене чим більше біль відступає тим більше РВЕ!
Добавлено через 2 минуты @Viktoriaz, так!Ви праві!Тим більше що у мене до опі не було нічого з цієї фірми.Навіть і не уявляю як без паролону ходити.Було тепленько так))) |
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, все одно ще за рано, ось поїдешь до Києва на шопінг і на міряєш
|
|
|
|||
|
|||
|
@MissSwiss, у тебе було як то заніміння грудей коли компру зняла?
Я вчора майже весь день без неі була(одягнула тільки коли в квартирі прибирала).Спала теж без неі.В топі.Сьогодні йшла з дівчатами своіми на вулицю і одягнула таки ту компру.Не могла в ній нормально ні рухатись ні дихати.Таке відчуття що груди розправились без неі.Компра як то зменшилась в розмірі. Але груди без неі як то в такому легкому онімінні. |
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, скажу та, в комору не могла одягати, не мов дуже обмежена в рухі. І так як ти написала, без неї наче груди розправились
такі ж відчуття були.
|
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, та нема за що, ти да я активні зараз на форумі з піною
|
| Відповідь |
|