| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата, можливо хтось стикався з такою проблемою?
Зробила собі груди в 16 -му році у Дрюка НН. Зараз знаходжуся з дітьми в Польші. Десь пів року тому гінеколог направила мене до онколога, бо щось запідозрила. Той відправив на МРТ і сьогодні дізналася, що один імплант має розрив. Не знаю, як довго можно з цим ходити. На МРТ сказали розмовляти з онкологом, а його консультації чекати ще пару місяців. Я у розпачі ![]() Читала, що в Польші немає нормальних хірургів. Якщо їхати до Дрюка (якщо він досі працює, бо він не гуглиться) то це ж кілька разів доведеться кататися. Якщо міняти, це ж не за одну операцію? Порадьте щось будь ласка
|
|
|
||||
|
||||
|
Не знаю, як довго можна ходити
![]() Імплант в капсулі, і гель з неї не повинен витекти теоретично. Але якщо є болі в груді, то краще чим швидше звернутись до лікаря. Заміну імплантів можна зробити за 1 операцію - видалення старих і відразу нові. А які імпланти у вас? |
|
|
|||
|
|||
|
Я давно робила і не пам'ятаю вже які в мене, але документи мають бути вдома в Харкові. Поїду шукати...
|
|
|
||||
|
||||
|
Я б, навіть, не намагалася щось робити в Польщі - утопія. Заміна імплантів робиться одразу, якщо ви хочете заміну. Якщо не приймає Дрюк, то зараз є багато інших хірургів. Я б їхала на обстеження в Україну (чим зараз і займаюся) і вже б тут вирішувала, до кого під ніж лягти.
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|