| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Всім привіт. Вчора 6червн пройшла моя оп. Усе супер, самопочуття сьогодні набагато краще. Але маю питання, мені не ставили дренажі. Хто робив в Усова, Вам теж не ставили?
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Дякую за відповідь. Вже теж пройшло, але стрьомновато було. |
|
|
||||
|
||||
|
@Olla, цікаво які це покази
бо мені Якобчук дренаж ставив і казав навпаки, що це добре і прискорює реабілітацію так як зайва рідина виходить назовні через тренажері трубки ще протягом доби після ОП, а не розсмоктується всередині |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Говорив, що то як дві протилежні школи, одні говорять, що є порожнина з рідиною і встановлення дренажу це профілактика ускладнень, інші навпаки говорять, що встановлення дренажу навпаки провокує збільшення кількості виділення. Сам він ставить не всім. П.С. Мені ставили і щодня медбрат, який це зливав, записував кількість рідини по дренажам |
|
|
|||
|
|||
|
Всім привіт!
Теж не розуміла навіщо і чому ставлять дренажі. Тиждень тому сама прокинулась після операції з одним дренажем, хоча в соц мережах у свого хірурга їх ніколи не помічала. Як потім мені сказали одна грудь більше кровила, тож для перестрахування встановили дренаж для виведення рідини. Теж мали заміряти об'єм рідини, але на вечір вже зняли, так як майже нічого не виділялось. |
| Дякую: | ||
YVik (18.07.2023) | ||
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|