| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
@Ellehunter, очень красивые! На любой стадии
|
|
|
||||
|
||||
|
Кайфую от сисек. Идеальный размер, жду идеальную форму
Левый шов колбаской, с желтой коркой, дикое раздражение от пластыря Левая грудь смешно булькает В груди постоянно ощущения тока, нервы восстанавливаются |
| Дякую: | ||
Mikas (11.05.2018) | ||
|
|
||||
|
||||
|
@Ellehunter, Куда пропал такой смешной рассказчик? Как Пинки и Пай? Как шовчики? Давайте фоточки и ощущения
![]()
|
|
|
||||
|
||||
|
Пинки и Пай активно эксплуатируются в жизни
![]() Состояние на месячном осмотре на фото. Разошлись от центра, все еще стараюсь укладывать ближе к центру для красивого декольте, но это так, для успокоения, железы изначально широко стояли. Я очень довольна всем. |
| Дякую: | ||
Катерина (22.07.2018) | ||
|
|
||||
|
||||
|
@Ellehunter, а можно больше фото)
|
|
|
||||
|
||||
|
@Ellehunter, вау! так по богатому! да, хочется ещё фото
|
|
|
||||
|
||||
|
@Ellehunter, а о котрій вас виписали з клініки? На другий день після операції?
Добавлено через 16 минут І ще, по вайберу спілкувались із лікарем? А то трезвонити йому постійно не хочеться... Аналізи особисто приносили? Бо я відправляла на пошту 2 дні тому, відповіді немає. Хоча аналізи хороші. Може то ще раз подзвонити? Так не люблю людей діставати по телефону... |
|
|
||||
|
||||
|
@Iren, та ні, мені якось нормально було з ним спілкуватись, коли на консультації) Все чітко і по ділу. Це мої особисті заскоки про телефонні дзвінки)
Але я сьогодні все ж подзвонила, уточнила про аналізи, сказав, що якщо не дзвонять, значить все добре. Сказав дзвонити за день до операції уточнити годину і коли можна їсти і пити останній раз. А потім ввечері подзвонила анастезіолог, сказала, що все ок. Не їсти за 8 годин і не пити за 6 годин до операції. Купила вже квитки до Києва і чекаю з нетерпінням цього дня правда вже третій день такі брєдні сняться
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|