| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Дівчатка! Help!
Скажіть, будь ласка, яку білизну носите після компри? В мене і топіки, і бюстик зверху давлять. В об'ємі норм, знизу теж, а ось зверху давить, залишаються сліди. Я вже і ватні диски кладу зверху |
|
|
|||
|
|||
|
Я собі взяла дуже ніжний і зручний бюстгальтер бралет від George з жакардовим мереживом. Його взагалі на тілі не відчуваю, особливо в верхній частині. Там мереживо супер мягесеньке...
Добавлено через 9 минут Хотіла фото додати,але чомусь не виходить. |
|
|
|||
|
|||
|
Всем привет. Через три недели планирую подтяжку груди без имплантов . Морально готовлюсь к жести после восстановления. Есть вопросы:
1) нужно ли несколько комплектов компрессионного белья для смены? 2) многие пишут что когда снимаешь ненадолго белье все шелушится и чешется можно ли как-то облегчить этот момент? 3) чтобы вы посоветовали самой себе уже пройдя через весь этот путь ??? Лайфхаки от опытных )) |
|
|
||||
|
||||
|
@Hanna 1819, доброго дня) бачу, що всі мовчать, напишу зі свого досвіду
1. У мене був один і його було достатньо. Сохне він достатньо швидко, на час прання можна одягнути спорт топ, але я нічого не одягала. Прала на швидкому режимі, аби просто освіжити. Це ж спеціальна білизна і вона коштує немало, я б краще ці гроші витратила вже пізніше, на іншу, красиву білизну. А ви дивіться, як вам зручніше, щодня ви все одно компру прати не будете. Місяць в ній пролітає швидко. 2. Ну трохи чешеться, є шелушіння, але ви особливо це не помітите, це все відбувається в період, коли носиться компресійна білизна. Я нічого не робила, додатково не мазала. 3. Якщо немає, купити пару спорт.костюмів, або кофтинок, на молніі, щоб не одягати речі через голову, мені ще класно було спати на подушці для вагітних буквою Г, вона реально мені дуже допомогла. |
| Дякую: | ||
Тина5 (04.02.2025) | ||
|
|
|||
|
|||
|
@Аннабелль велике дякуЮ за рекомендації💕 я так і думала про кофтинки на молнії. Візьму в чоловіка які вже він не носить ))Ще мабуть куплю серветки для тіла. Не знаю як буду голову мити, вона в мене стає жирна вже на другий день після миття ((
Востаннє редагував Hanna 1819: 02.02.2025 о 13:32. |
|
|
||||
|
||||
|
@Hanna 1819, як варіант, мити десь в салоні, але я вас розумію, не набігаєшся (маю теж таку проблему). Мені допомагав чоловік, я вставала над ванною, тримала груди, а він з душа мив голову)
|
|
|
|||
|
|||
|
Девочки,я плачу((
Сегодня 3,5 недели после мамо. После обеда резко стало ломить тело-температура 38,1. Сбивается плохо. Соплей и кашля нет на данный момент. Перед этим болел ребенок,но без темпы. Я в ужасе,доку еще не писала. Но уже начиталась про осложнения в будущем(( Была ли у кого-то ситуация такая? |
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
Якщо переживаєте, то запишіться до лікаря на огляд. |
|
|
|||
|
|||
|
6 месяцев после мамопластики. Грудь болит (ноющая боль),особенно по боках. По узд всё нормально. Исходник был 0,поставили 225 мл. У кого такой же срок приблизительно, как у вас обстоят дела? Когда перестала болеть? Болит ли на погоду?
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|