Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 27.11.2024, 10:39
Камила99 Камила99 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 14
Цитували: 1
Камила99 is on a distinguished road
Типово

Доброго дня. Перші 4 тижні були як казка, все ок і нічого не турбувало. А потім чи важке щось підняла, шо з тим швом внутрі столося, не понятно і почалося….((( раз на тиждень УЗІ і все без змін(( від лікування антибіотиком і серратою біль пройшов, а твердість так і є(((
Хотіла записатися на онлайн консультацію до одеського Романюка, попитав усе і відповів що лише лікар який оперував точно знає що і як у мене внутрі((😖😖😖😖
Відповісти з цитуванням
Старий 27.11.2024, 10:59
Аксюта Аксюта зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Київ
Дописи: 30
Цитували: 0
Аксюта is on a distinguished road
Типово

@Камила99,Обычно серома рассасывается сама по себе за несколько недель. Однако накопление жидкости растягивает кожу и приводит к нее обвисанию, а это в свою очередь вызывает дискомфорт и беспокойство, и как следствие более долгий период восстановления. Если не лечить серому, она может затвердеть и превратиться в плотный узел.
Ви з Києва?
Може спазм тримає м'яз , і м'яз давить на імплант, і потрібен час.
У мене також ліва більше з набрякомл, і давить, і відчуття наче дитину годувати час, але якщо лягаю і розслаблююсь, наче як легше стає. Ще такий спазм коли замерзну хоч трошки.
Спробуйте перевірити, чи є різниця в стані спокою і тепла, і вже після навантаження.
Відповісти з цитуванням
Старий 28.11.2024, 07:15
Камила99 Камила99 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 14
Камила99 is on a distinguished road
Типово

Ви повністю описали мій стан з мʼязом, і наче молоко прибуло і час годувати, на холоді аналогічно затвердівають… наче камінь, але і серома там є бо кт з контрастом показало((( лікувала антибіотиком, серратою і ще якісь призначав в комплесі. Наче і не тягала нічого, щоб надірвати той мʼяз… а вам якісь ліки призначали?
Відповісти з цитуванням
Старий 28.11.2024, 13:39
Vitory Vitory зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 4
Vitory is on a distinguished road
Типово

Дівчата привіт, а підкажіть ті хто робив підтяжку з імплантом і має трохи зайвої ваги, скільки ви носили корсет і коли вийшли в зал на тренування ?
Відповісти з цитуванням
Старий 28.11.2024, 14:05
Янова Янова зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 18
Цитували: 12
Янова is on a distinguished road
Типово

Мені підтяжку не робили, але на тренування почала ходити після 3-х місяців. Займаюсь пілатесом, там не сильні навантаження, тому і раніше дозволив лікар. На рахунок зайвої ваги, то я не впевнена чи в мене вона є (мені, звісно здається, що є ще що скидати), я дуже вимоглива до себе, тому мінуси постійно в собі шукаю... В мене ріст 170, вага 63 кг., параметри 90*70*100 (ідеальні зараз тільки груди)))

Добавлено через 4 минуты

Корсет одягала на тренування протягом місяця і деколи ще на ніч... Зараз 4 місяці минуло після операції, корсет вже не одягаю взагалі... надоїв він мені вже... Надіюсь мій лікар не буде сварити. Скоро йду на огляд.
Відповісти з цитуванням
Старий 28.11.2024, 14:49
Vitory Vitory зараз поза форумом
Новичок

Vitory is on a distinguished road
Типово

А у мене Рекомендація лікаря носити корсет місяць, він вже минув але я ще продовжую носити корсет, бо начиталась від дівчат у яких теж підтяжка і не ідеальне тіло( тобто зайвого вистачає) що якщо не носити корсет довше то груди знову підуть у птоз 🤪🤪🤪.
Відповісти з цитуванням
Старий 30.11.2024, 01:25
Аксюта Аксюта зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Київ
Дописи: 30
Аксюта is on a distinguished road
Типово

@Камила99, мені під УЗД контролем , рідину забирають раз на тиждень. Вже 4 тижні. Рідини меньшає з кожним разом.
Робили бак посев рідини, там все чисто, тому тільки тепло і відпочинок. Якщо є бактерії, дівчатам лікування призначають, я не знаю яке.
Але у мене не просто збільшення імплантами, у мене ще видалення своє молочної залози, тому реабілітація довше і важче.
Спробуйте альтернативну думку лікаря.

Обо мне:

Востаннє редагував Аксюта: 30.11.2024 о 01:29.
Відповісти з цитуванням
Старий 05.12.2024, 09:28
Yanananana Yanananana зараз поза форумом
Новичок

Yanananana is on a distinguished road
Типово

Привіт дівчата, приймайте в ряди «не натуральних» 😁 😂 зробила 20.11 політех круклі 360 високий профіль 😅 завжди хотіла натуральною, але щось пішло не так, і з нульовочки в мене тепер троїчка.
Сьогодні їду знімати пластирі і на огляд, в цілому дуже задоволена хоча і було важко перші 7-10днів, а перші три дні я все порівнювала що було ваше кесарів чи мамо. Фото сісь прилагаються, 6 день
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  6279c2f0.jpg
Переглядів: 138
Розмір:  50,6 КБ
ID:	15006   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  a7dbf52f.jpg
Переглядів: 102
Розмір:  44,6 КБ
ID:	15007  
Відповісти з цитуванням
Старий 07.12.2024, 09:57
Yanananana Yanananana зараз поза форумом
Новичок

Yanananana is on a distinguished road
Типово

Привіт дівчата, приймайте в ряди «не натуральних» ������ ������ зробила 20.11 політех круклі 360 високий профіль ������ завжди хотіла натуральною, але щось пішло не так, і з нульовочки в мене тепер троїчка.
Сьогодні їду знімати пластирі і на огляд, в цілому дуже задоволена хоча і було важко перші 7-10днів, а перші три дні я все порівнювала що було ваше кесарів чи мамо. Фото сісь прилагаються, 6 день

Добавлено через 3 минуты

Тут два тижні.
Відповісти з цитуванням
Старий 08.12.2024, 22:19
Янова Янова зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 18
Цитували: 12
Янова is on a distinguished road
Типово

Вітаю. Все дуже гарно. Через три місяці буде ще краще. В мене точно такі ж імпланти як у вас. 360, політех і круглі.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:29.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO