| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
так, я це теж розумію.
але є ті 10% що всеж під залозу (я одна з них) можливо якраз ці 10% і є ті що пишуть що "літають" на 3й день після операції ???? Добавлено через 16 минут Поділюся звісно своїм досвідом.Робила Мотіва Ергономікс 355мл, під залозу. Свій розмір був близько 1. Пройшло все чудово, реабілітація дійсно на багато легше ніж частково під м'яз. Основний біль мені дає лише здоровецький синець на лівому боці, він же і набряк дає на більший на ліву грудь. Сьогодні почну його мастити Траумелем щоб швидше сходив. Під залозу було прийнято рішення ставити імплант тому що м'язи грудні у мене в постійному гіпертонусі (це пов'язано з моєю роботою), тобто є постійний ризик здавлювання імпланту. Також надто широка грудина (сама кістка). І лікар пояснив, що якщо створювати карман під мязом, то буде надто широка міжгрудка , груди будуть під пахвами. Бо посередині кістка широка, потім фасція починається, а тільки після буде починатися карман для імпланту. Тому зваживши всі ризики було прийнято таке рішення, своїх тканин було я так розумію достатньо. Сташнувато звісно за ризики по контрактурам та хвилястості, але розумію що при постановці під м'яз теж для мене ризиків було б не менше Зараз спробую закріпити фото, сьогодні як раз тиждень лікар дозволив помитися Добавлено через 3 минуты Цитата:
ще не до кінця розібралась як тут правильно відповідати Востаннє редагував Murka: 31.01.2023 о 10:52. Причина: помилки правопису |
|
|
|||
|
|||
|
а ось і фото, пізніше сфоткаюсь рівно бо щось не подумала що треба рівно стати
І ось такий здоровецький синець ???? |
|
|
||||
|
||||
|
@Murka, вийшло красиво, так і не скажеш, що 355, досить акуратно
синець зійде, грудь всядеться і буде топ! Коли була ОП? Я відношусь до тих відсотків, хто також «літав» після операції але мені ставили під м’яз, своїх тканин було небагато. |
|
|
|||
|
|||
|
Дівчатка, заспокойте мене
хоч у когось були такі обширні синці????? стільки фото тут бачила, таких не бачила .... Я і розумію що вони зійдуть (надіюсь????) і що на результат це має ніяк не вплинути, але хвилювання звісно є ![]() І я так розумію що від цього набряку шов більше тягне, він же може так і розтягнутися ( Востаннє редагував Murka: 01.02.2023 о 21:43. |
|
|
|||
|
|||
|
і ще хочу поділитися своїм власним лайфхаком.
я думаю зайве розповідати які болі у мене від цих синців ???? ліву руку я взагалі не могла підняти, а встати з ліжка це муки, бо таке враження що мене били палками по ребрах. А права, хоть би що, ніби і не було ніякої операції. Якби не ці синці зліва, то я мабуть літала би з першого дня! А тепер власне лайфхак ???? Це магнієва олійка (вона у мене вже давно, я мащу нею коли щось болить, потягнула, защемило і коли крепатура після залу). Я подумала що може вона допоможе зняти спазм з моїх "побитих" м'язів і на свій страх та ризик намастила разом з Траумелем вчора на ніч! І О БОЖЕ Я СЬОГОДНІ МОЖНА СКАЗАТИ ЛІТАЮ!!!! вона мені в принципі завжди швидко допомагає, але я навіть не розраховувала що саме в цій ситуації вона так круто спрацює ! Біль реально зійшов %на 60 і це за одну ніч. тепер планую 2 рази на день мастити Зазвичай на тілі вона трошки пощіпує (в мене максимальної концентрації олійка) але зараз навіть не щіпає, бо мабуть чутливість знижена . Так що може комусь з вас буде у нагоді, особливо у кого доступ під м'яз
|
|
|
||||
|
||||
|
@Murka, подивіться в папці «послеоперационние осложнение» жінка теж мала синці і більші ніж у вас, її нік “all” , операція 20.07.22, хірург Усов. Вона залишала фото після оп з великими темними синцями і фото через 5 місяців. Синці пройшли і в неї все добре судячи з фото через 5 місяців)
|
|
|
||||
|
||||
|
Всім привіт, нарешті також зареєструвалась, хоч читаю вже пару місяців форум. Робила операцію 27.01.2023, виходить 11 днів десь сьогодні. Чудово себе почуваю, пощастило)) реабілітація проходить легко. Троє дітей, школа, прибирання, на машині з п’ятого дня після ОП. Дуже сильно боялась що буде боляче і важно. Але насправді вийшло набагато все простіше. Мої до і після)
|
|
|
|||
|
|||
|
Доброго дня. В мене також 27.01. По відчуттях більш менш, але ліва трохи наче в тонусі, весь час відчуваю і набряклість, вони такі твердуваті... Ставили Політех, 320
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|