| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
@Ira, поздравляю с исполнением заветной мечты! Легкой реабилитации тебе и красивых сись! Мне на бок разрешил док только спустя 8 недель и то я ещё неделю точно боялась на боку лежать. Сейчас (вчера 11 недель было) уже могу ночью повернуться, но не на долго, вообщем очкун я!
|
|
|
|||
|
|||
|
Пройшло 2.5 тижні після моєї операції.
Я багато читала про С.М., що він не кидає своїх пацієнтів після операції, але мій організм вирішив перевірити це на практиці. Так склалося, що в мене виникли ускладнення, певні особливості організму. Весь час С.М був на зв'язку, не проігнорував жодного повідомлення, відповідав на мої дзвінки. Сам мені писав, дзвонив, цікавився моїм самопочуттям. Разом із анестезіологом запропонували повернутися в клініку, для відновлюючого лікування. Мене обстежили, призначили лікування. Всі витрати взяла на себе клініка, при цьому ставлення до мене, як до пацієнта, було пречудове. Сьогодні мене виписали додому, С.М зі словами "Я завжди на зв'язку " видав виписку із рекомендаціям. |
|
|
|||
|
|||
|
@Ira, а я думала, чому повернулися додому і пропали, нічого не пишете.
Хоч йдемо до пластичних хірургів за красою, але це все таки операція з можливими різними ускладеннями. і когось вони не оминають. Дякую, що ділитесь, справді дуже важливо, коли лікар турбується про твій стан і після того, як ти залишив клініку. Це теж дуже допомагає. Відновлюйтесь якомога швидше)))) |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|