| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
@Диана88, я до нього скоро на огляд.Тоді і все попитаю
Добавлено через 44 секунды @Viktoriaz, ні!!!Не пропаду!Ти коли плануєш переробляти? Добавлено через 9 минут @Асель, доку не писала.Піду на огляд тай запитаю.Сподіваюсь що все гарно ляже.Треба час Добавлено через 2 минуты @MissSwiss, я фотки попередивлялась то мені здається що ліва спочатку теж горбатіша була.Справді треба зачекати |
|
|
|||
|
|||
|
@kosichka1981, доктор говорит, что лучше до года пождать. Значит через пол года.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я почитала ще дівчат на російському форумі тих в кого піна,так в деяких горби ті через місяців два проходили.Я думаю треба час.Лікар мій с самого початку сказав нічого не оцінювати зарано.Хоча б місяць.Ліва була горбата а тепер права(я так по фото глянула).
|
| Дякую: | ||
MissSwiss (26.04.2018) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Вже півтора місяці після операціі.Груди все м'якшають."Горб" мій здається уходить.Ліву відпустило,а праву ще не до кінця.Час сплинув швидко.Лікар дозволив спорт в міру і все по трішки розпочинати.Вже й не віриться що в мене іх не було.
|
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, красиво, очень хороший результат! Поздравляю!
|
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, как по мне,соски низковато,но это не портит картину в целом!как ощущения на сегодня?что-то беспокоит?
|
|
|
|||
|
|||
|
@Mikas, дякую!!!!
Добавлено через 4 минуты @Eva, мені інколи теж так здається.А інколи зовсім ні.Все залежить як стану.Я ще попрошу чоловіка щоб сфоткав. Відчуття на сьогодні супер!Є трішки потерпіння як лягаю.А так ,все добре!Раніше в дорогу(бо дороги у нас ого-го!) одягала компру,а зараз перестала.Звозила сісічки в Карпати навіть. Взагалі,вони набагато в житті кращі,ніж на фото))))Моі-короче!!! |
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, шовчики прям в складке да? И цвет хороший. И вообще хорошо, когда остаёшься довольна результатом
|
|
|
|||
|
|||
|
@MissSwiss, да!Шовчики де треба,мені здається!Чоловік каже що іх не бачить під час інтиму.(Може обманює а може й справді йому одні сіськи перед очима.Міг би звичайно ж проспонсорити і раніш!)
Довольна!Сподіваюсь так і буде надалі! Я тільки іх не дуже виставляю.Таке відчуття що навпаки закриваю від усих.В мене ще й проблема що чоловік дуже ревнивий,а тепер ,взагалі,я постійно переживаю щоб нічого не видумав і не влаштовував розборки))) Як твої красунки? |
|
|
||||
|
||||
|
@kosichka1981, путь ревнует, так ценить будет больше..
14.05 выставлю отчёт, живем дружно))) |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|