| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Добрий вечір. Завтра мій день Х
Найбільше переживаю за розмір і реабілітацію Маю свої вихідні впевнену 3, але коливання ваги, гравітація і вагітність зробили Вишеньки вушками. Завтра якір + мотіва раунд 380… |
|
|
|||
|
|||
|
Як пройшла операція? В кого робили?
|
|
|
|||
|
|||
|
Всем привет!сегодня 19 день после мамопластики,после душа заметила что шов кровоточит.хирургу написала,но ответа на дождалась.рs.гружь делала в Турции.у кого было подобное?стоит паниковать?
|
|
|
|||
|
|||
|
Добрий день, дівчата. Незнаю куди писати. Хто робив якірну підтяжку з і мплантами? Як пройшла реабілітація? В мене заплпговано на середину вересня. І я вже взагалі незнаю чи варто...Боюсь, що результат може бути не дуже і за шрами...
|
|
|
|||
|
|||
|
Я зробила 21 липня
Дніпро, лікар Майстрюк. Мотіва середній профіль 380 мл Складно було перші 5 днів, але я очікувала гіршого. Найскладніше було чекати на душ)) бо шви зняли лише на 17 день. Зараз періодично є дискомфорт, але в цілому можна сказати сісі вже як рідні 😅 Добавлено через 3 минуты Єдине що зараз турбує - внутрішні шви(( Дуже довго розсмоктуються. Вчора на ареолі помітила що полізла нитка(( і на стику якоря ніяк не загоїться той вузол( Розумію що їх багато після якорної, але кожне поколювання на мене наводить паніку🙈 Їзжу на огляди - треба чекати… може до 6 місяців зайняти процес( |
|
|
|||
|
|||
|
Зробила маммопластику 17.09 вже як 20 днів після операції. Хочу поділитися своїми відчуттями про реабілітацію. Імпланти круглі 450 ml, хотіла робити менші але лікар порадив більші тому що у мене широка грудна клітка, також робили підтяжку на лівій груді, шов по кругу соска та посередині і під груддю, шви тоненькі та добре загоюються, лікар порадив нічим не мазати поки не загоїться все, щоб корочка відпала і тоді червоний шов можна мазати маззю для загоєння, права грудь заживає дуже добре але коли лягаю напівсидяче спати зʼявляється біль наче струмом пекучо пройшло від низу до соска і тоді собі масажую легенько погладжуючи та біль зникає ( я вже себе накрутила бо подумала що це може бути повітря, завтра в мене консультація з лікарем і я хочу запитати про це). Можливо у когось було таке дівчатка?! Напишіть будь ласка якщо знаєте в чому причина бо це мене трохи бентежить а ще й перед сном. Дякую) Буду писати ще інфо як проходить моя реабілітація, можливо комусь це буде в нагоді.
|
|
|
|||
|
|||
|
Вітаю, дівчата. Зробила операцію 6 днів тому. Питання до всіх, хто вже мав справу з реабілітацією та відновленням. Чи змінила відстань міжгрудка? Сьогодні був огляд, перший раз відкрила і побачила відстань між грудьми не менше 3 см, лікар сказав, що зменшиться в що вихідні дані не дозволяють зробили вузькою, але і буде вужче. Вирішила спитати у вас, хто , як не ми, ті хто проходять це, знають, як воно )) дякую ☺️
|
|
|
|||
|
|||
|
Девочки, помогите определиться с имплантами 🙏
Операция назначена на 15 апреля, сейчас выбираю между несколькими вариантами и никак не могу решить. Мои параметры: • рост 170 см • база груди ~14 см • от соска до складки ~8.5 см Врач сначала предлагал Polytech 445 или 495 мл среднего профиля, но мне почему-то визуально больше нравится высокий профиль. Сейчас думаю между 450 и 500 мл высокий профиль. Подскажите, пожалуйста: Насколько заметна разница между 450 и 500 мл? Это всего 50 мл, визуально это сильно отличается или почти нет? Как выглядит разница между средним и высоким профилем? Мне кажется, что высокий профиль дает более выраженный верх и пуш-ап эффект. Так ли это на практике? Если у кого-то похожая база груди (14 см) какой профиль и объем вы ставили и довольны ли результатом? Не выглядит ли высокий профиль слишком “шариками” по сравнению со средним? Есть ли те, кто пожалел, что взял меньше / больше (например 445 vs 495)? Буду очень благодарна за реальные фото и опыт ❤️ Очень боюсь выбрать слишком маленький размер и потом жалеть. Добавлено через 39 минут Девочки, помогите определиться с имплантами 🙏 Операция назначена на 15 апреля, сейчас выбираю между несколькими вариантами и никак не могу решить. Мои параметры: • рост 170 см • база груди ~14 см • от соска до складки ~8.5 см Врач сначала предлагал Polytech 445 или 495 мл среднего профиля, но мне почему-то визуально больше нравится высокий профиль. Сейчас думаю между 450 и 500 мл высокий профиль. Подскажите, пожалуйста: Насколько заметна разница между 450 и 500 мл? Это всего 50 мл, визуально это сильно отличается или почти нет? Как выглядит разница между средним и высоким профилем? Мне кажется, что высокий профиль дает более выраженный верх и пуш-ап эффект. Так ли это на практике? Если у кого-то похожая база груди (14 см) какой профиль и объем вы ставили и довольны ли результатом? Не выглядит ли высокий профиль слишком “шариками” по сравнению со средним? Есть ли те, кто пожалел, что взял меньше / больше (например 445 vs 495)? Буду очень благодарна за реальные фото и опыт ❤️ Очень боюсь выбрать слишком маленький размер и потом жалеть. Востаннє редагував juls1996: 14.03.2026 о 12:26. |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|