| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Девочки,кто нибудь оперировался у Дмитрия Березовского( Киев) ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Я оперировалась у Дмитрия Березовского. Ничем похвастаться не могу, нужно переделывать. Спасибо хоть не изуродовал. Я думала если высокая цена будет качество, надеялась что будет так как на его фото в инстаграме, а нет. Все как обычно- молодой тренируеться только , это мне теперь только стало понятно. Цена высокая но только не за работу,а за его красивые глаза и интерьер клиники.
Востаннє редагував Kristina89: 02.04.2025 о 23:24. |
|
|
|||
|
|||
|
Як з вами можна звʼязатися? Хочу запитати дещо у вас. Дякую за відповідь
Добавлено через 1 минуту @Kristina89, будь ласка, хочу з вами поговорити щодо лікаря |
|
|
|||
|
|||
|
Відправила маму на підтяжку обличчя до Дмитра Сергійовича, залишилися задоволені! Обирали між декількома хірургами, але Березовський зміг пояснити який вид краще , що нас очікує. Реабілітація не проста , але результат того вартий!
Не знаю хто як , ми у захваті від всього |
| Дякую: | ||
Zenobya (18.07.2025) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Я робила у Березовського підтяжку обличчя з платизмопластикою, дуже задоволена, пройшло майже 2 роки. Мені дивно читати негативний відгук без фото до/після, і цікаво, що ж пішло не так у дівчини Крістіни? Хотілося би почути більш детально.
|
|
|
|||
|
|||
|
Я теж робила у Березовського підтяжку два роки тому, повелась на його картинки. В саму останню хвилину перед операцією прочитала що він косметолог та йому 23 роки. Шовчики нормальні, але шкіра висить є асиметрія, шкіра на шиї відстала з одного боку теж звисає, зявився кадик як у мужика натер якимось прибором чи що. Замість смас він зробив Макс ліфт , в чому сам на перевʼязці і признався. А я заплатила за смас. Той Макс ліфт провис через два місяця. Замість того щоб отримати мінус десять в результаті мінус два. Уже рік шукаю хірурга щоб по поправити , ніхто не береться, ніхто не знає що він там натворив, гарантії що можна виправити немає. Не хочете мати проблем дівчата на підтяжку обличчя не йдіть туди, можливо щось іньше він робить добре наприклад блефаропластику, хоча у мене на одному оці шов розлізся я не бачу , бо в мене зір поганий але так іньші хірурги кажуть, а повторну блефаропластику робити не можна бо будуть сильні рубці. Нікого не відговарюю вам рішати хто класний хірург хто ні. Це мій досвід. Біда в тому що переробити ніхто не береться . От і все.
|
Belladonna (27.04.2026) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Я зверталася до нього щоб виправити ситуацію зразу через два місяці після того як спав набряк в стало добре видно що і де висить. Крім того одна брова стала нижче чомусь потягнуло око з бровою в низ. Він не був проти але сказав мені так, «Я перероблю , але пишіть розписку що якщо вас паралізує то я не буду виноватий ви самі хотіли щоб я переробляв» Ну звичайно що на таку переробку я була не згодна. Там усе продумано.. Він звонив своєму адвокату., на всяк випадок там і таке є. А хто б погодився щоб його лице ще в добавок паралізувало?
Добавлено через 1 минуту Показати фото можу , але не в цьому чаті, прославитись на всю Україну не маю бажання Добавлено через 8 минут Давайте зустрінемось , якщо дуже хочете побачити . Добавлено через 39 минут Цитата:
Добавлено через 33 минуты Треба було мені хоча б подумати якщо школу закінчують в 17 років + 6 років медичного університету + два роки інтернатури + ще якесь навчання на пластичного хірурга . То який пластичний хірург в 23 роки може бути. Ну тепер йому вже 25. Складається враження що лише клініка оформлена на нього якимось чином , можливо батько медик або мати, а він там виконуючий обовʼязки «Директора», а операції робить хтось іньший . Ще косметологом в такому віці він міг стати закінчивши медучилище на мед брата чи фельдшера, Ну але ніяк не на пластичного хірурга. Ну але тепер уже пізно. Ніхто переробляти чуже творчество не хоче. Востаннє редагував Alsu123: 05.11.2025 о 06:55. Причина: Корекція помилок |
|
|
|||
|
|||
|
Якщо хтось не довіряє я можу з вами зустрітись і ви все побачите. А відписувати мені що вам дуже шкода. Я так розумію що ви адміністратор цієї клініки. Мені теж шкода що звернулася у вашу клініку і тепер ніхто цей витвір мистецтва доробляти не хоче.
|
|
|
|||
|
|||
|
Комусь може і доробляє , а мені сказав що мене паралізує.якщо він буде доробляти. А це можна зробити і спеціально. Тому хто бажає зробити у нього підтяжку . Дівчата добре подумайте перед тим як туди піти. Фотографії після операції коли є набряк вони гарні , але дуже не радійте, коли набряк зійде що залишиться, не відомо. А ще як пройде два роки як у мене теж знак питання. Будьте обережні щоб не було так як зі мною. Ну звичайно кому все одно то бажаю успіху!
Добавлено через 3 часа 34 минуты Усі відгуки « позитивні» купляються на сайті «ОНЛАЙН БІРЖА « Хто не вірить зайдіть туди і почитайте скільки грошей платять за хороші відгуки. І скільки людей готові за ці відгуки заплатити. Добавлено через 7 минут Усі відгуки « позитивні» купляються на сайті «ФРІЛАНС БІРЖА « Хто не вірить зайдіть туди і почитайте скільки грошей платять за хороші відгуки. І скільки людей готові за ці відгуки заплатити. Востаннє редагував Alsu123: 05.11.2025 о 12:05. Причина: Помилка правопису |
|
|
|||
|
|||
|
Вітаю спільнота. Після мого досвіду з Дмитром Березовським пройшло півтора роки. На операцію до нього пішла в квітні 2023 року. Ну що можу сказати. Шукаю хірурга щоб зробити повторну , бо все повернулось на ті ж самі місця як було до операції. Брилів нема бо він їх вирізав лазером, за що дякую. Але але все іньше висить особливо шкіра натягнулася, носогубні саладки біля вух, рот обвис. Я не курю не пью, веду здоровий спосіб життя , користуюсь професійною дорогою косметикою , ходжу до косметолога. Зробила вчора УЗД мʼяких тканин обличчя щоб було з чим йти на консультацію , бо повторну підтяжку не всі хочуть робити , кажуть після неї там рубці. Лікар радіолог з УЗД сказав що жодних рубців, слідів підтяжки немає, рубцевих утворень ні в мʼязах ні в смас шарі ні в підшкірно жировій клітковині на момент огляду не виявлено. Порадив зробити 3D КТ візуалізацію мʼяких тканин в реальному часі щоб сто процентів довести що робота не була зроблена. Висновок який що підтягується тільки шкіра, більше нічого він не робить. Шкода звичайно і часу і грошей бо я заплатила біля 350 000 гривень, лікар у спілкуванні приємний, не сперечаюсь, обслуговування хороше, ремонт сучасний , фотографії вилизані ті що після. Але 350 000 гривень такий сервіс що ти поспиш під наркозом мене розрізали , натягнули шкіру і зашили та це трималося рік , півтора не вартує.
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|