| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Ну раз тема ожила, то и я поделюсь своим опытом 😊
Абдоминопластика у меня была ровно месяц назад. Решалась долго, лет 10 точно вынашивала мысль. После двух беременностей живот стал не мой — растяжки, лишняя кожа, слабые мышцы. Пыталась спортом и питанием вернуть "плоский животик", но увы — кожа не подтягивалась, Врачей пересмотрела кучу, но решилась всё же интуитивно — работы понравились в Инстаграме, да и на приёме доктор произвёл хорошее впечатление. После операции: Первые дни было тяжко, конечно, особенно вставать и ходить. Слив стоял 5 дней, потом сняли. Отёки сильные, но постепенно спадают. Живот уже ровный и без складок — для меня это просто чудо 😭 ![]() ![]() П.С. Девочки, не бойтесь! Но и не торопитесь — врач реально решает всё. Лучше переплатить, но сделать качественно, чем потом страдать и переделывать. 💔 Востаннє редагував Oksana345: 30.04.2025 о 12:34. |
| Дякую: | ||
Zenobya (18.07.2025) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Вітаю. Дуже вдячна Zenobya за відгук. Теж живу у Дніпрі. І були думки теж зробити абдоміно у Шагана. Хоча особисто знаю дівчину, яка робила в нього груди, і результат-не дуже гарний. Мене зупинила ціна, щось занадто дешево, і Ваш відгук. Ще раз ДУЖЕ дякую. Поїду робити у Київ. Таке запитання. Я займаюсь фітнесом, танцями. Дівчата, хто робив абдоміно, через який час можна давати ПОВНЕ навантаження? Качати прес, робити "місток", тобто розтягувати шкіру живота у зворотньому напрямку. Буду дуже вдячна за відповідь.
|
|
|
|||
|
|||
|
Natasha1966
У шагана как-то правда, на фоне остальных, недорого. А к Адамской вы не ходили на консультацию? Или ещё к кому-нибудь из наших в Днепре? Ищу хирурга, но пока очень мало выбора стало. Ещё подписана на его коллегу, вместе сейчас работают по лицу , Козырь к., смотрю, пока не дошла на консультацию Востаннє редагував SnowMaiden: 06.06.2025 о 22:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Дівчатка, рідко захожу на форум, побачила, що ви задавали запитання, відповім всім.
Переробляла після Шагана у Чорномиза Олександра. Через 11 місяців робила в нього ж корекцію, бо здалося, що розійшовся діастаз (але виявилося, що ні, треба було краще качати прес). Під час корекції Олександр поставив сітку, щоб вже точно не розійшлося. Тепер з тренувань не вилажу - танці, розтяжка, тренувань дуже багато. Почала через 2.5 місяці після корекції, поступово додавала навантаження. Живіт не ідеальний, бо Шаган зробив криву ліпосакцію живота і боків, десь вибрав більше, прям до тоненької шкіри, а десь залишив бугри. Коли пройшли всі набряки, це стало помітно. Але Чорномиз попереджав, що виправити те, що мені наробили, буде складно. |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|