| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
Півтора роки після мамопластики. Буде багато тексту
![]() Для початку покажу вам, яка в мене є асиметрія грудної клітини - для розуміння, чому все вийшло так, як вийшло. Звісно, для 99% дівчат це не несе ніякої інформації. Але, на жаль, така проблема трапляється. І я в свій час передивилась всі інтернети, але не знайшла нічого з подібними вихідними даними. І взагалі уявлення не мала, як груди будуть виглядати в результаті. Моя ціль мамопластики була ще й в тому, щоб замаскувати цю асиметрію. Всі лікарі (4) казали, що її все одно буде помітно. Але я дуже вірила і дуже сподівалась. Фото додаю. Шрами досі помітні. Точніше не так видно шрами, як червону шкіру навколо них. Але мене це не сильно дратує. Тому поки не робила з шрамами ніяких додаткових маніпуляцій. Можливо, колись пізніше)) |
|
|
||||
|
||||
|
По відчуттям все добре. Минулого місяця була на УЗД і на контрольному візиті у лікаря. Сказали, що все на своєму місці.
Як і пишуть дівчата, груди стають холодними, але мені це не заважає. До операції я завжди спала на животі. Зараз сплю на боку. Пробувала декілька раз спати на животі, ніби і комфортно, але спрацьовує якийсь психологічний фактор, що щось там надавиться і поломається ![]() З неприємного: досі іноді скорочуються грудні м’язи, хоча я не роблю важких фізичних навантажень на них. Буває якийсь біль в груді, ніби десь зажимає нерв. І він віддає аж в спину. Але проходить самостійно. По параметрах маю під грудьми 70, об’єм грудей 87. Бюстгальтер обираю 75С. Іноді підходить 75В. Але так як виступаюча грудна клітка додає об’єму, коли груди збираєш разом, то я все ж обираю 75 С, щоб мені нічого не давило. В цілому, топи ношу частіше, ніж бюст, мені так комфортніше) При наклоні в грудях є невеликий ріплінг. Візуально його не видно, але можна нащупати пальцями. Тут ставлю собі помітку, що 315 мл це таки мабуть найбільший для мене об’єм, раз вже є ріплінг. Бо до операції в мене був 0 і великий імплант не було чим накрити)) |
|
|
||||
|
||||
|
Із того, що дуже не подобається:
1) асиметрія по соскам. Вона у мене була й до мамопластики. А після стала ще більш помітною В мене правий імплант стоїть боком. І мені здається, що м’яз якось неправильно його тримає, або взагалі не тримає і тому правий імплант дуже опустився, порівняно з лівим. Через це ще є побоювання, що рано чи пізно цей імплант перевернеться чи сповзе кудись на спину
Востаннє редагував Snigurka: 12.03.2025 о 17:21. |
|
|
||||
|
||||
|
2) Зараз думаю, що мабуть таки треба було ставити імпланти різних розмірів. 2 лікарі мені казали однаковий об’єм, 2 – різний. Я обрала однаковий. Але зараз бачу, що різниця дуже помітна. Особливо, якщо дивитись на груди збоку. Якобчук мені пропонував різні імпланти і якщо асиметрія буде сильна, то зробити для однієї груді ліпофілінг. Але мені тоді така ідея з додатковими маніпуляціями не дуже сподобалась.
|
| Дякую: | ||
Karyna (18.03.2025) | ||
|
|
||||
|
||||
|
3) Більшість об’єму знаходиться внизу грудей. Подружки кажуть мені, що це виглядає дуже натурально і все ок. Але мені хотілось, щоб вони були більш наповнені зверху. Всі лікарі казали, що круги мені не підійдуть. Але я бачила фотки, де і з анатомічним імплантами роблять гарний об’єм зверху. Але тоді соски дивляться вниз.
Додам фото через 3 місяці після ОП. Тоді я була максимально щаслива, бо зверху був такий об’єм, як я й хотіла. Але до року груди вже опустились. |
|
|
||||
|
||||
|
Щодо лікаря. Пару місяців тому був момент, коли боліла одна грудь. Я писала Юрченку в Інстаграмі щодо цього, він мені відповів. Хоч до нього на прийом я так і не сходила, але цей факт порадував, що можна зв’язатись з лікарем і тебе не ігнорують. Бо читала багато неприємних історій, коли у дівчат з’являється проблема і немає до кого з нею звернутись.
Підсумок: За допомогою збільшення грудей я ще й хотіла замаскувати деформацію грудної клітини, бо такий горб спереду мене дуже дратував і обмежував у виборі одягу. На жаль, моя ідея провалилась ![]() Звісно, якщо зібрати груди в купку за допомогою бюстгальтера, то буде красиво. І без сумніву краще, ніж було до. Але влітку без бюстгальтера обтягуючі майки чи сукні я так і не одягну. Бо немає зверху об’єму, який би закривав маю проблему. І друге – соски в різні сторони дуже кидаються в очі. Ну мені так точно. Можливо, інший лікар зробив би краще. А можливо, було б гірше… Але вже є такий результат. І хоч вийшло не зовсім так, як я хотіла, я все одно люблю свої нові груди і сподіваюсь, що вони прослужать мені якомога довше)Дівчата, дякую за увагу! Сподіваюсь, комусь буде корисна ця інформація. А якщо ні, то просто буде мені для історії))
|
| Дякую: | ||
Karyna (18.03.2025) | ||
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|