Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 01.12.2024, 19:25
Камила99 Камила99 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 14
Цитували: 1
Камила99 is on a distinguished road
Типово

Я уточняла, это не шприцом. Наркоз, через тот же шов, вскроет капсулу и установит трубочку как при операции выеденную ниже подмышки. Я уже схожу с ума от этого всего. Сколько хирургов, их страниц, фото работ но ни один не выкладывает «осложнения», для таких хлюпиков как я.
Не знаю на счет контрактуры, на КТ заключение серома
Відповісти з цитуванням
Старий 02.12.2024, 09:46
Аксюта Аксюта зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Київ
Дописи: 30
Цитували: 0
Аксюта is on a distinguished road
Типово

А на коли у вас заплановано хірургічне втручання?
Хірургія , то завжди ризик.
А ви перед операцією здавали аналізи на мутації генів , BRCA1 и BRCA2? Це схильність до онкології грудей?

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 01.01.2025, 17:11
Nika14 Nika14 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 2
Nika14 is on a distinguished road
Типово Добрый день! Поделитесь опытом пожалуйста 🙏🏻

Сделала операцию 13 дней назад, установили motiva 380 ml средний профиль. Исходник был очень маленький и по этому врач сказал, что мне высокий профиль будет не очень и будет выглядеть грудь как фары( меня очень волнует, что соски находятся не по центру, а в низу((( я разговаривала с врачом он сказал, что будет видно через три месяца. Я очень переживаю что они не поднимутся. И грудь мне кажется маленькой(( рост у меня 163 см, вес 49 кг. Правильно ли он подобрал мне размер? У кого такое было, поделитесь пожалуйста 🙂🙏🏻 поднимутся ли соски и станет грудь больше когда распушиться?
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  696da21c.jpg
Переглядів: 212
Розмір:  28,1 КБ
ID:	15030  

Востаннє редагував Nika14: 01.01.2025 о 17:32.
Відповісти з цитуванням
Старий 04.01.2025, 13:54
Nika14 Nika14 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 2
Nika14 is on a distinguished road
Типово Добрый день! У кого было так?

[QUOTE=Nika14;74986]Сделала операцию 13 дней назад, установили motiva 380 ml средний профиль. Исходник был очень маленький и по этому врач сказал, что мне высокий профиль будет не очень и будет выглядеть грудь как фары( меня очень волнует, что соски находятся не по центру, а в низу((( я разговаривала с врачом он сказал, что будет видно через три месяца. Я очень переживаю что они не поднимутся. И грудь мне кажется маленькой((
Відповісти з цитуванням
Старий 05.01.2025, 06:34
Ddzz Ddzz зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 3
Ddzz is on a distinguished road
Типово Асимметрия груди через месяц

Цитата:
Допис від Камила99 Переглянути допис
Я уточняла, это не шприцом. Наркоз, через тот же шов, вскроет капсулу и установит трубочку как при операции выеденную ниже подмышки. Я уже схожу с ума от этого всего. Сколько хирургов, их страниц, фото работ но ни один не выкладывает «осложнения», для таких хлюпиков как я.
Не знаю на счет контрактуры, на КТ заключение серома
Добрый день! Нашла ваше сообщение. У меня похожая ситуация. Операция была сделана 02.12.24 уже прошел месяц и 3 дня
Это моя 3 операция. 1 была 5 месяцев назад, тогда у меня имплант выпал из мышцы и держался только на коже, начался некроз и пришлось удалить 2 импланта. Сейчас приняла решение ставить повторно, после того, как все зажило. Делала у Добряков КВ
На осмотре 3 недели была сильная асимметрия, фото добавила
Сегодня проснулась от того, что левая грудь начала ныть внизу, увеличилась в размере, по моим ощущениям, то я внизу чувствую имплант или жидкость
Фото тоже скинула. Очень переживаю, чтобы не повторился опыт прошлой неудачной операции (
Первое фото - это в 3 недели, но оно зеркальное вышло
Второе фото - это сейчас там видно как левая грудь опустилась ниже
Мініатюри долучень
Назва:  6bcdf26a.jpg
Переглядів: 100
Розмір:  55,6 КБ
ID:	15039   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  4c28c4ad.jpg
Переглядів: 90
Розмір:  67,5 КБ
ID:	15040   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  48a0fd33.jpg
Переглядів: 78
Розмір:  71,0 КБ
ID:	15041   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  e6bec9a3.jpg
Переглядів: 88
Розмір:  55,6 КБ
ID:	15042   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  f3a82aa3.jpg
Переглядів: 82
Розмір:  67,5 КБ
ID:	15043  

Назва:  8958a8f4.jpg
Переглядів: 71
Розмір:  71,0 КБ
ID:	15044  
Відповісти з цитуванням
Старий 08.01.2025, 09:37
Ol’ka Ol’ka зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Ol’ka is on a distinguished road
Типово

Добрий день! Дівчата, 18 днів після мамопластики, груди червоні, горять, нижня частина. Ніби судини наповнені кровʼю . Плановий огляд через 10 днів. Лікар сказав, не переживати, судини можна убрати лазером, хоч він і не бачив, що з грудьми сталося.

Хтось стикався з такою проблемою?
Відповісти з цитуванням
Старий 08.01.2025, 10:51
Ddzz Ddzz зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 3
Ddzz is on a distinguished road
Типово Асимметрия груди через месяц

Можливо зробити фото і відправити хірургу?
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Marian (08.01.2025)
Старий 10.01.2025, 18:41
Beginner +

Типово

Добрий вечір!
Проясню остаточно свою ситуацію.
10.09 основна і перша операція по збільшенню, ментол, капля 395.
Все чудово, окрім того що робота повʼязана з великою кількістю подалання км, нервами і тд.
Через місяць біль у лівій груді, з низу ближче до міжнародних грудки. ЛІКАР (умисно пишу великими), 24/7 зі мною і усі ці 4 міс майже жив мною( признача огляд+УЗІ
Невеличкі локаційні місця скупчення рідини, для мого терміну норм. І так щотижня, огляд+УЗІ. До усього цього додається міжреберна неврологія, болить під лівою лопаткою, аж вдихнути не можу. Ні кашлянуть, ні дай Бог чхнуть((((
Оглядають грудь і паралельно невропатолог лікує невралгію( крапельниці, уколи 4 різних препарати за 1 раз/10 днів. Крапельниці пожили вени, міняли склад крапельниць 4 рази. Це все зі спиною. Далі, Не встановлено слідством….))) ліва міня форму і твердішає і жме наче зараз лопне((
Лікар що оперував признача КТ з контрастом.
Заключення:серома, деформація імпланту. Лікар переглянув відео і набрав сам розповів що імплант перевернувся на 15%. Це вже було візуально помітно.
03.12 мені роблять 2 оп і розсікають капсулу, виймають імплант, все чистять, обробляють і його вставляють. Легка реабілітація. Ходила 4 дні з дренажем, витікало як і при 1 оп.15.12 в одному місці, знятого шва поміччю рідину( потекла серома…. З цього дня я щоденно була у лякаря( і о 8.00 і о 20.00 приймав постійно… на телефоні завжди!!!!
Думали витекла і все, а ні(((( вона збиралась щодня і виходила, лікар обробляв, спостерігав, але…. Обговоривши… запропонував заміну імпланту.
Хочу сказати що за 2 ОП він відмовився брати кошти. Я наполягла і то взяв лише за наркоз.
За новий імплант я сама розуміючи, запропонувала заплатити сама.
26.12 3 ОП, заміна імпланту, в січення старої капсули і розсічення мʼязу що ближче до під мишки.
Дренаж стояв 4 дні.
Док самостійно придбав антибіотик, не той що кололи мені при 1,2 ОП, не дешевий (треба назва знайду, фоткала) мені кололи його внутривенно 4 дні і ним же ще док робив промивання через дренаж. + табл приймала 10 днів.
Огляди, +УЗІ сьогодні.
Я в свого лікаря перша з таким букетом(
Мені шкода себе, свої нерви і звісно здоровʼя!
Але, мені шкода і лікаря, який хоч і чоловік, но дуже переживав і переживає!
Я не медик, але впевнена що саме межреберна невралгія усьому винна, спазм мʼяза, який і так був розсічений при 1ОП крутив капсулу, міняв розташування імпланту… але лікар каже це не то.
Може імплант не прижився….
Молю Бога, щоб все скінчилося🙏🙏🙏🙏&#x1 f64f;🙏🙏бо я скоро зійду з розуму! Як писали дівчата, скоро треба робити операцію на голові! Усім легкої реабілітації і контролюйте хворі спини!!!!
Відповісти з цитуванням
Старий 11.01.2025, 02:05
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

@Камила99, гарні груди це добре, але головне здоров'я.
Дуже шкода, що у вас така ситуація. Але пощастило з лікарем. Бо іноді вони після операції забивають на пацієнта і навіть не відповідають на повідомлення, і залишаєшся сам на сам зі своєю проблемою, тоді дійсно можна зійти з розуму.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 11.01.2025, 19:01
Beginner +

Типово

Повністю з вами згодна!
Кожен день тепер це стрес, дивишся, заглядаєш, накручуєш себе((( і головне чекаєш, коли ж зійде набряк, коли ліва стане як і права🙏
Бажаю усім міцного здоровʼя і легкої реабілітації!
Через 2 тижні повторне УЗІ, обовʼязково напишу.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:56.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO