| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Я уточняла, это не шприцом. Наркоз, через тот же шов, вскроет капсулу и установит трубочку как при операции выеденную ниже подмышки. Я уже схожу с ума от этого всего. Сколько хирургов, их страниц, фото работ но ни один не выкладывает «осложнения», для таких хлюпиков как я.
Не знаю на счет контрактуры, на КТ заключение серома |
|
|
|||
|
|||
|
Сделала операцию 13 дней назад, установили motiva 380 ml средний профиль. Исходник был очень маленький и по этому врач сказал, что мне высокий профиль будет не очень и будет выглядеть грудь как фары( меня очень волнует, что соски находятся не по центру, а в низу((( я разговаривала с врачом он сказал, что будет видно через три месяца. Я очень переживаю что они не поднимутся. И грудь мне кажется маленькой(( рост у меня 163 см, вес 49 кг. Правильно ли он подобрал мне размер? У кого такое было, поделитесь пожалуйста 🙂🙏🏻 поднимутся ли соски и станет грудь больше когда распушиться?
Востаннє редагував Nika14: 01.01.2025 о 17:32. |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=Nika14;74986]Сделала операцию 13 дней назад, установили motiva 380 ml средний профиль. Исходник был очень маленький и по этому врач сказал, что мне высокий профиль будет не очень и будет выглядеть грудь как фары( меня очень волнует, что соски находятся не по центру, а в низу((( я разговаривала с врачом он сказал, что будет видно через три месяца. Я очень переживаю что они не поднимутся. И грудь мне кажется маленькой((
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Это моя 3 операция. 1 была 5 месяцев назад, тогда у меня имплант выпал из мышцы и держался только на коже, начался некроз и пришлось удалить 2 импланта. Сейчас приняла решение ставить повторно, после того, как все зажило. Делала у Добряков КВ На осмотре 3 недели была сильная асимметрия, фото добавила Сегодня проснулась от того, что левая грудь начала ныть внизу, увеличилась в размере, по моим ощущениям, то я внизу чувствую имплант или жидкость Фото тоже скинула. Очень переживаю, чтобы не повторился опыт прошлой неудачной операции ( Первое фото - это в 3 недели, но оно зеркальное вышло Второе фото - это сейчас там видно как левая грудь опустилась ниже |
|
|
|||
|
|||
|
Добрий день! Дівчата, 18 днів після мамопластики, груди червоні, горять, нижня частина. Ніби судини наповнені кровʼю . Плановий огляд через 10 днів. Лікар сказав, не переживати, судини можна убрати лазером, хоч він і не бачив, що з грудьми сталося.
Хтось стикався з такою проблемою? |
|
|
|||
|
|||
|
Добрий вечір!
Проясню остаточно свою ситуацію. 10.09 основна і перша операція по збільшенню, ментол, капля 395. Все чудово, окрім того що робота повʼязана з великою кількістю подалання км, нервами і тд. Через місяць біль у лівій груді, з низу ближче до міжнародних грудки. ЛІКАР (умисно пишу великими), 24/7 зі мною і усі ці 4 міс майже жив мною( признача огляд+УЗІ Невеличкі локаційні місця скупчення рідини, для мого терміну норм. І так щотижня, огляд+УЗІ. До усього цього додається міжреберна неврологія, болить під лівою лопаткою, аж вдихнути не можу. Ні кашлянуть, ні дай Бог чхнуть(((( Оглядають грудь і паралельно невропатолог лікує невралгію( крапельниці, уколи 4 різних препарати за 1 раз/10 днів. Крапельниці пожили вени, міняли склад крапельниць 4 рази. Це все зі спиною. Далі, Не встановлено слідством….))) ліва міня форму і твердішає і жме наче зараз лопне(( Лікар що оперував признача КТ з контрастом. Заключення:серома, деформація імпланту. Лікар переглянув відео і набрав сам розповів що імплант перевернувся на 15%. Це вже було візуально помітно. 03.12 мені роблять 2 оп і розсікають капсулу, виймають імплант, все чистять, обробляють і його вставляють. Легка реабілітація. Ходила 4 дні з дренажем, витікало як і при 1 оп.15.12 в одному місці, знятого шва поміччю рідину( потекла серома…. З цього дня я щоденно була у лякаря( і о 8.00 і о 20.00 приймав постійно… на телефоні завжди!!!! Думали витекла і все, а ні(((( вона збиралась щодня і виходила, лікар обробляв, спостерігав, але…. Обговоривши… запропонував заміну імпланту. Хочу сказати що за 2 ОП він відмовився брати кошти. Я наполягла і то взяв лише за наркоз. За новий імплант я сама розуміючи, запропонувала заплатити сама. 26.12 3 ОП, заміна імпланту, в січення старої капсули і розсічення мʼязу що ближче до під мишки. Дренаж стояв 4 дні. Док самостійно придбав антибіотик, не той що кололи мені при 1,2 ОП, не дешевий (треба назва знайду, фоткала) мені кололи його внутривенно 4 дні і ним же ще док робив промивання через дренаж. + табл приймала 10 днів. Огляди, +УЗІ сьогодні. Я в свого лікаря перша з таким букетом( Мені шкода себе, свої нерви і звісно здоровʼя! Але, мені шкода і лікаря, який хоч і чоловік, но дуже переживав і переживає! Я не медик, але впевнена що саме межреберна невралгія усьому винна, спазм мʼяза, який і так був розсічений при 1ОП крутив капсулу, міняв розташування імпланту… але лікар каже це не то. Може імплант не прижився…. Молю Бога, щоб все скінчилося🙏🙏🙏🙏 f64f;🙏🙏бо я скоро зійду з розуму! Як писали дівчата, скоро треба робити операцію на голові! Усім легкої реабілітації і контролюйте хворі спини!!!! |
|
|
||||
|
||||
|
@Камила99, гарні груди це добре, але головне здоров'я.
Дуже шкода, що у вас така ситуація. Але пощастило з лікарем. Бо іноді вони після операції забивають на пацієнта і навіть не відповідають на повідомлення, і залишаєшся сам на сам зі своєю проблемою, тоді дійсно можна зійти з розуму. |
|
|
|||
|
|||
|
Повністю з вами згодна!
Кожен день тепер це стрес, дивишся, заглядаєш, накручуєш себе((( і головне чекаєш, коли ж зійде набряк, коли ліва стане як і права🙏 Бажаю усім міцного здоровʼя і легкої реабілітації! Через 2 тижні повторне УЗІ, обовʼязково напишу. |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|