| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата, переглянула сотні грудей за останній час, але майже не знайшла результатів підтяжки без імплантатів
непогані роботи у Якобчука саме з імплантами, але без - гарних робіт не побачила. В Літа плюс аж в Ужгород не поїду, хоча клініку поважаю. У висновку, по одній-дві роботи у найпопулярніших хірургів. Але особливого експерта саме в підтяжках у нас немає?( Один непоганий результат знайшла в Усова. Мабуть, сходжу найближчим часом на консультацію. Кого б ви порадили ще? Можливо хтось робив схожу операцію недавно чи давно? Мої вихідні дані: свій 2-2,5 розмір після грудного вигодовування. Невелика різниця по обʼєму. Хочеться виправити та підтягнути, прибрати зайву шкіру. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Хоча, безперечно, на першому місці професіоналізм, досвід і тд . |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Гляну, дякую! Ви робили у Якобчука? Як Вам результат та комунікація з лікарем? |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт! Така ж ситуація з розміром і після ГВ. Теж шукаю саме без імплантів, проблема така ж - всюди з імплантами, а без це той ще квест знайти гарні роботи((
Розглядаю Зикова у Варшаві. Ви знайшли собі хірурга чи ще у пошуках? Востаннє редагував Estilo: 03.01.2025 о 16:03. |
|
|
|||
|
|||
|
@Zmeyka, ше досі в пошуку. Оглядаю, читаю, але страшно зробити гірше, або отримати те ж саме, лише з рубцями і перероблювати. Дуже мало робіт з підтяжками, порівняно з імплантатами(
Я в Києві і маю надію знайти хірурга тут. Здається, що і без дороги моя реабілітація буде не найлегшою) |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|