| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Мне другой хирург для ребёнка назначал стратадерм от рубцов .
Но мой доктор сказал , что не надо ничем мазать мои рубцы, я и не мажу )) |
| Дякую: | ||
Uncopyritable (29.03.2024) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Всем привет! Девчата, подскажите кто делал лазерную шлифовку швов? На каком сроке делали, есть ли результат? Возможно поделитесь фото до/ после?
|
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата, майже 7 місяців після ОП. Такий вигляд шрамів. Док каже, що можна лазерною шліфовкою попрацювати, але спеціалісти з лазеру сказали, що не допоможе. Вони ще по світлішають? Що можна роботи, щоб менш видимі стали?
|
| Дякую: | ||
ADMIN UA (12.12.2024) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Подскажите пожалуйста
Мне врач назначил швы мазать и контратабексом (1р в день ) и дерматикс ультра (1 р в день) Кому то еще так назначали? Можно ли сверху контратубекса - дерматикс ? |
|
|
|||
|
|||
|
Мені лікар сказав обробляти шви конктрактубексом. Але анти-ред я у нас не знайшла, а про звичайний жовтий погані відгуки. Чим хорошим все ж таки можна замінити?
П.С: можу придбати як у нас, так і у європі, аби шви швидше зажили і бажанно безслідно |
|
|
|||
|
|||
|
Аналогічна ситуація була у мене в 8 місяців. Самі шви непогані, але цей синьо-фіолетовий фон все портить, хотіла щоб було непомітно про операцію, а їх в такому кольорі видно здалека.
Планувала піти на мікронідлінг для рубців. Але майстер сказала що не можна, рубець ще не визрів. Порадила зробити уколи полінуклеотидів під нього. Робила тричі Rejuran S. Стало краще, на одній сильно зменшилось, на іншій тільки трохи. Поки альтернативи немає, спробую ще. Фото в 8 місяців, тоді чітко не вийшло зробити, але в житті були темніші |
|
|
|||
|
|||
|
А це у рік
Надіюсь другий теж стане меншим |
|
|
|||
|
|||
|
Доброго дня.
Дівчата,2 місяці після мамо. Під лівим швом уздовж його довжини відчуваю бугорки. Що це може бути? З права такого вираженого немає. |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|