| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
@Аннабелль, дякую, почала вивчати цей напрямок. (Ріплінг) Якщо я правильно зрозуміла, то ця рябь виключно естетична проблема.
Воно так в мене там гуляє, боляче дивитись, але фізично не боляче.Я бось що там щось перетреться, і шоб не було запалень і ускладнень. А ще відчуваю, що набряк ще є, і з часом , мабуть ця рябь ще збільшиться. Ще не можу зрозуміти як формується,ця капсула, і як вона тримається всередині. Я так розумію судинками, до шкірочки і м'за. От я і боюсь , що ця рабь наробить там проблем Добавлено через 6 минут @Snigurka, а ви щось моніторили з приводу саме корекції за допомогою ліпофілінгу. Щось не можу знайти приклади. Чи є ускладнення і які. Бо мені лікар сказав, подивимось що буде через пів року, якщо що, то закачаємо жирок. Сказав, наче це щось легке. Востаннє редагував Аксюта: 30.11.2024 о 01:35. |
|
|
|||
|
|||
|
@Snigurka, набряки сходять, і бачу що шкіри стає більше ніж імпланти. Звісно буду спостерігати, але виглядає досить моторошно, і ця рябь не тільки по бокам. Хвилююсь по те, що дуже велика пустота, шоб не було ускладнень. Бо воно там активно гуляє.
То як зайву шкуру забирають я зрозуміла, але липофілінг здається безпечніше. Жир у мене є, на животі, думаю вистачить . |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|