Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 17.01.2024, 19:33
Nataly19 Nataly19 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 16
Цитували: 9
Nataly19 is on a distinguished road
Типово

Здравствуйте, хотела бы поделиться своим опытом увеличения груди в Турции. Прошла операцию год назад и только сейчас нашла возможность поделиться своими впечатлениями. Имела небольшую грудь и выразила желание сохранить естественный вид, увеличив ее в пределах разумного. Врач предложил установку имплантов Motiva Ergonomix 2 для достижения максимально натурального результата. Эти импланты обладают высокой эластичностью, что позволяет использовать очень маленький размер до их введения. В моем случае размер шрама после установки импланта 320 сс составил 2 см. Также были проведены инъекции моего собственного жира в межгрудное пространство и под грудью для достижения более естественного вида. Результат превзошел мои ожидания, и я полностью удовлетворена выбором данного хирурга – доктора Yakup Isik. Операции проводятся в Стамбуле в госпитале Acibadem Atashehir.

Хочу отметить, что процесс прошел гладко. День перед операцией прошел на сдаче анализов и консультации с анестезиологом в госпитале. Госпиталь предоставляет переводчиков, что значительно облегчает взаимодействие. Затем я посетила клинику доктора для окончательного выбора вида и размера импланта. На следующий день операции я провела в госпитале, где оставалась одну ночь. Операция длилась 1 час, и после нее я была быстро восстановлена от наркоза. На следующее утро доктор осмотрел меня и выписал. Доктор Yakup – приятный и профессиональный специалист, что добавило уверенности в выборе. После операции были боли, но благодаря препаратам они быстро утихли.

Через месяц отек ушел, и окончательные результаты были видны через 3 месяца. Я прикладываю фотографии до и после для наглядности.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  7535de28.jpg
Переглядів: 119
Розмір:  72,3 КБ
ID:	14784   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  77bd50f3.jpg
Переглядів: 133
Розмір:  69,4 КБ
ID:	14785   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  814d7b2d.jpg
Переглядів: 97
Розмір:  28,2 КБ
ID:	14786   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  c2ce0168.jpg
Переглядів: 107
Розмір:  43,2 КБ
ID:	14787   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  3365505c.jpg
Переглядів: 121
Розмір:  32,2 КБ
ID:	14788  

Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  dcbfb24c.jpg
Переглядів: 107
Розмір:  50,7 КБ
ID:	14789   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  3521f59f.jpg
Переглядів: 120
Розмір:  29,5 КБ
ID:	14790   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  f7ffa48e.jpg
Переглядів: 127
Розмір:  43,9 КБ
ID:	14791   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  7d8b0e94.jpg
Переглядів: 137
Розмір:  73,4 КБ
ID:	14792  
Відповісти з цитуванням
Старий 24.01.2024, 00:26
katykaty katykaty зараз поза форумом
Active

Дописи: 33
Цитували: 6
katykaty is on a distinguished road
Типово

@Nataly19 как человек, который работает в маркетинге-ваш отзыв ну ни разу не рекламный п.с. делайте это более нативно и естественно))
Відповісти з цитуванням
Дякую: 3
Administrator (02.02.2024), Marian (29.01.2024), Zuza (25.01.2024)
Старий 29.11.2024, 14:54
Камила99 Камила99 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 14
Цитували: 1
Камила99 is on a distinguished road
Типово

Добрий день.
Дівчата, підкажіть мені будь ласка, може у когось була схожа ситуація…
10.09 зробила ОП, ментор, 395, під мʼяз, без підтяжки.
Перший місяць все було ок, майже нічого не турбувало. Важке не тягала, за руки мене не смикали, але з 4 тижнів почала боліти спина (остеохондроз, між реберна нівралгія) і віддавало в сердце і почало боліти в нижній частині лівої груді (між грудями в низу і віддавало в ліку сторону наче мʼязи). Огляд робив щотижня, УЗІ не показувало нічого. Незначні локаційні збори рідини, впихнули мені між грудей бінт, піддавлював на ліву сторону і прописали серрату. Ні про серому ні запалення мова не йшла. Далі моя спина стала ще гірше боліти, поклали в лікарню, крапельниці, уколи … а ліва грудь так і боліла.
Узі робила систематично разом з лікарем. Близько 3 тижнів тому, після закінчення лікування спини, ліва грудь змінила свій розмір, з внутрішньої сторони збільшилась на 1 см.і стала твердішою. Права вже як рідна, мʼяка!
Знову УЗІ, КТ з контрастом, запалення в нижній частині (зі слів хірурга, в заключенні лише серома). Рідини наче й не багато до 1 см. Призначив антибіотик, серрату, немісіл і ще шось на травах. Стан без змін. Тіки біль пройшла повністю. Але набряк і твердота так і тримається. Після курсу ліків пройшло 2 тижні.
Що робити?
Завтра знов Узі і огляд(
Чи це лікується взагалі? Чи треба різати, діставати там все, заново встановлювати…
Відповісти з цитуванням
Старий 29.11.2024, 16:24
Аннабелль Аннабелль зараз поза форумом
Profi

Звідки Ви: Киев
Дописи: 1 883
Зображення: (53)
Цитували: 151
Аннабелль is on a distinguished road
Типово

@Камила99, на це зможе відповісти тільки лікар((( можливо, потрапила якась інфекція. А ви не хворіли за цей час?

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 29.11.2024, 20:12
Beginner +

Типово

Ні( я з категорії краще переб….., ніж не доб….ь
Завтра УЗІ, але розумію що змін не має і рішення буде не консервативне.
А що за зелений сайт? Я такого не знайшла. Може там є щось схоже до моєї ситуації
Відповісти з цитуванням
Старий 30.11.2024, 00:05
Аксюта Аксюта зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Київ
Дописи: 30
Цитували: 0
Аксюта is on a distinguished road
Типово

@Камила99, іноді потрібна думка іншого лікаря.
Може це якась алергічні реакція.
Вам робили бак посев рідини (сероми)? Попросіть щоб зробили, може дійсно інфекція.

Лабораторные анализы. Для изучения характера содержимого серомы проводят цитологическое исследование. При подозрении на инфицирование выполняют бакпосев жидкости для определения возбудителя, назначают общий анализ крови для оценки выраженности воспаления.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 30.11.2024, 05:39
Beginner +

Типово

@Аксюта, серому не откачивали.
Уже если решит ставить дренаж то тогда и направит. Меня столько капали и кололи для лечения спины, уже бы и воспаление могло пройти в груди, но увы(((
За другого доктора, Романюку написала, поспрашивал и сказал что только мой хирург знает что там внутри, как и где он шил и тд. В платной консультации онлайн отказал. А якобчук записал на 3.12 онлайн. Хотя я так поняла своего врача, что до этого я буду уже с трубкой(((
Відповісти з цитуванням
Старий 30.11.2024, 13:44
Active

Типово

@Камила99, на каждый вид инфекции подбирают свой антибиотик ( лабораторно). Для этого и делают бакпосев.
Даже если у вас и был антибиотик, это не значит что угадали.
Девочка была с осложнением, то у неё из всего списка антибиотиков которые тестировали, действовали на эту инфекцию только 2.
А у другой, почти все убивали эту гадость.

У меня дренажи стояли 2 недели, а потом ещё и жидкость забирали шприцом.
Попробуйте записаться в ВЕРУМ , это Киев, может возьмут , хотя бы для консультации.
А кто ваш врач? Не пойму его реакцию.

Обо мне:

Востаннє редагував Аксюта: 30.11.2024 о 13:48.
Відповісти з цитуванням
Старий 01.12.2024, 13:05
Beginner +

Типово

После субботнего УЗИ, принял решение ставить дренаж. Как я поняла это там же разрез под грудью, вскрытие капсулы и установка трубки, как и были у меня после операции… и возьмет жидкость на исследование. Как же хочется что б все прошло хорошо и наладилось🙏🏻🙏🏻&#x1 f64f;🏻🙏🏻
Відповісти з цитуванням
Старий 01.12.2024, 16:29
Active

Типово

@Камила99, дренаж ставят если большое количество жидкости и выделяется,постоянно.
Я думаю вам просто сделают пункцию ( шприцом заберут жидкость).
Спросите у врача за капсулярную контрактуру. Может это что то из этого направления.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:21.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO