| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Доброго дня. Перші 4 тижні були як казка, все ок і нічого не турбувало. А потім чи важке щось підняла, шо з тим швом внутрі столося, не понятно і почалося….((( раз на тиждень УЗІ і все без змін(( від лікування антибіотиком і серратою біль пройшов, а твердість так і є(((
Хотіла записатися на онлайн консультацію до одеського Романюка, попитав усе і відповів що лише лікар який оперував точно знає що і як у мене внутрі((😖😖😖😖 |
|
|
|||
|
|||
|
@Камила99,Обычно серома рассасывается сама по себе за несколько недель. Однако накопление жидкости растягивает кожу и приводит к нее обвисанию, а это в свою очередь вызывает дискомфорт и беспокойство, и как следствие более долгий период восстановления. Если не лечить серому, она может затвердеть и превратиться в плотный узел.
Ви з Києва? Може спазм тримає м'яз , і м'яз давить на імплант, і потрібен час. У мене також ліва більше з набрякомл, і давить, і відчуття наче дитину годувати час, але якщо лягаю і розслаблююсь, наче як легше стає. Ще такий спазм коли замерзну хоч трошки. Спробуйте перевірити, чи є різниця в стані спокою і тепла, і вже після навантаження. |
|
|
|||
|
|||
|
Ви повністю описали мій стан з мʼязом, і наче молоко прибуло і час годувати, на холоді аналогічно затвердівають… наче камінь, але і серома там є бо кт з контрастом показало((( лікувала антибіотиком, серратою і ще якісь призначав в комплесі. Наче і не тягала нічого, щоб надірвати той мʼяз… а вам якісь ліки призначали?
|
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата привіт, а підкажіть ті хто робив підтяжку з імплантом і має трохи зайвої ваги, скільки ви носили корсет і коли вийшли в зал на тренування ?
|
|
|
|||
|
|||
|
Мені підтяжку не робили, але на тренування почала ходити після 3-х місяців. Займаюсь пілатесом, там не сильні навантаження, тому і раніше дозволив лікар. На рахунок зайвої ваги, то я не впевнена чи в мене вона є (мені, звісно здається, що є ще що скидати), я дуже вимоглива до себе, тому мінуси постійно в собі шукаю... В мене ріст 170, вага 63 кг., параметри 90*70*100 (ідеальні зараз тільки груди)))
Добавлено через 4 минуты Корсет одягала на тренування протягом місяця і деколи ще на ніч... Зараз 4 місяці минуло після операції, корсет вже не одягаю взагалі... надоїв він мені вже... Надіюсь мій лікар не буде сварити. Скоро йду на огляд. |
|
|
|||
|
|||
|
А у мене Рекомендація лікаря носити корсет місяць, він вже минув але я ще продовжую носити корсет, бо начиталась від дівчат у яких теж підтяжка і не ідеальне тіло( тобто зайвого вистачає) що якщо не носити корсет довше то груди знову підуть у птоз 🤪🤪🤪.
|
|
|
|||
|
|||
|
@Камила99, мені під УЗД контролем , рідину забирають раз на тиждень. Вже 4 тижні. Рідини меньшає з кожним разом.
Робили бак посев рідини, там все чисто, тому тільки тепло і відпочинок. Якщо є бактерії, дівчатам лікування призначають, я не знаю яке. Але у мене не просто збільшення імплантами, у мене ще видалення своє молочної залози, тому реабілітація довше і важче. Спробуйте альтернативну думку лікаря. Востаннє редагував Аксюта: 30.11.2024 о 01:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт дівчата, приймайте в ряди «не натуральних» 😁 😂 зробила 20.11 політех круклі 360 високий профіль 😅 завжди хотіла натуральною, але щось пішло не так, і з нульовочки в мене тепер троїчка.
Сьогодні їду знімати пластирі і на огляд, в цілому дуже задоволена хоча і було важко перші 7-10днів, а перші три дні я все порівнювала що було ваше кесарів чи мамо. Фото сісь прилагаються, 6 день |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт дівчата, приймайте в ряди «не натуральних» ������ ������ зробила 20.11 політех круклі 360 високий профіль ������ завжди хотіла натуральною, але щось пішло не так, і з нульовочки в мене тепер троїчка.
Сьогодні їду знімати пластирі і на огляд, в цілому дуже задоволена хоча і було важко перші 7-10днів, а перші три дні я все порівнювала що було ваше кесарів чи мамо. Фото сісь прилагаються, 6 день Добавлено через 3 минуты Тут два тижні. |
|
|
|||
|
|||
|
Вітаю. Все дуже гарно. Через три місяці буде ще краще. В мене точно такі ж імпланти як у вас. 360, політех і круглі.
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|