Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 25.10.2024, 10:34
AnikaV AnikaV зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 123
Цитували: 26
AnikaV is on a distinguished road
Типово

@Янова, мотива эргономика 450 мл

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 25.10.2024, 20:06
YulianaVel YulianaVel зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 6
Цитували: 3
YulianaVel is on a distinguished road
Типово

[QUOTE=AnikaV;74813]Всем привет! Долго меня здесь не было))
У меня после оп прошел год и три месяца, уже свыклась и все наладилось, грудь стала симметричной к 7 месяцам[/QUOTE
Яка краса! Як проходила ваша реабілітація? Я тиждень після операції, суцільний стрес)
Відповісти з цитуванням
Старий 26.10.2024, 12:54
Almost Profi

Типово

@YulianaVel, так само було, асіметрія, сильний біль, горби і тд…я все це пережила)

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 27.10.2024, 16:18
Оленка-Альонка Оленка-Альонка зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Цитували: 0
Оленка-Альонка is on a distinguished road
Типово

Привіт, красуні-сіськастіки! Я новенька в вашій групі. Хочу мати таку красу, як й у вас! Наважилася на операцію, пройшла консультування. Я дрібна : 160 см зріст, 50кг. вага. Мені лікар порадила максимум 290 мл. Але ж так хотілося 320мл. . Дівчатка, чи можна дізнатися в кого подібні параметри і які у вас імпланти? Якщо можна фото? Плізззз.
Відповісти з цитуванням
Старий 30.10.2024, 01:31
Янова Янова зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 18
Цитували: 12
Янова is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від AnikaV Переглянути допис
Всем привет! Долго меня здесь не было))
У меня после оп прошел год и три месяца, уже свыклась и все наладилось, грудь стала симметричной к 7 месяцам
Підкажіть, будь ласка, як себе ведуть зараз імпланти? Вони рухаються самі по собі, туди-сюди чи приросші до живої тканини? В мене в одній груді почав імплант дуже рухатись. Я чую, як прям він їздить в різні боки, а інша покищо щільненька, наче з'єднана разом з м'язом і залозами. Хочу знати як має бути. Яка з них правильна...
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Alika (30.10.2024)
Старий 30.10.2024, 13:47
Beginner +

Типово

Привіт. Дівчаточка, в кого було можливо таке і чи змінилось з часом. Маю 12 днів після ОП, на лівій груді є Волга і я чітко відчуваю імплант знизу і до міжгрудки. Таке враження, що імплант просто шкірою прикритий. Лікар сказав, що це ще нічого не означає, чекаємо 3 міс. Набряк ще присутній. Хтось відчував тактильно імплантат відразу після ОП?
Відповісти з цитуванням
Старий 30.10.2024, 16:57
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

В мене відчуваються хвилі при наклоні. Візуально їх не видно, але руками можу нащупати. Думаю, це через те, що в мене було мало своїх грудей і імплант дійсно тільки шкірою прикритий

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 30.10.2024, 17:01
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від Snigurka Переглянути допис
В мене відчуваються хвилі при наклоні. Візуально їх не видно, але руками можу нащупати. Думаю, це через те, що в мене було мало своїх грудей і імплант дійсно тільки шкірою прикритий
А це не лише при наклоні, а взагалі видно. Так переживаю ((( І ця ліва грудь ще й більша за праву, хоча в правій стоїть більший імплант. Одні нерви, думала зроблю і радітиму, ага
Відповісти з цитуванням
Старий 31.10.2024, 00:14
Almost Profi

Типово

@Янова, у меня мотива эргономикс, они гладкие, поэтому ведут себя как натуральная грудь, легла на спину-они разъехались, когда на боку то соответственно на тот бок больше перемещаются…совсем ни как прибитые.
А какой у вас имплант?

Добавлено через 2 минуты
@Snigurka, а я похудела на 2 кг и тоже стала насчупывать волны

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 31.10.2024, 01:25
Янова Янова зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 18
Цитували: 12
Янова is on a distinguished road
Типово

[QUOTE=AnikaV;74830]@Янова, у меня мотива эргономикс, они гладкие, поэтому ведут себя как натуральная грудь, легла на спину-они разъехались, когда на боку то соответственно на тот бок больше перемещаются…совсем ни как прибитые.
А какой у вас имплант?

У мене політекс круглої форми 360. Натуральний ісходнік був 1,5. Носила до операції весь час величезні пушапи 2-го розміру(в). Мої груди вигодували трьох дітей, тому там дуже було все сумно... наче якісь ганчірочки а не груди. Зараз неможу намилуватись.
Дуже дякую, що мене заспокоїли. Значить так і має бути, щоб вони рухались. Просто в мене права скоріше стала такою рухомою, друга по відчуттям теж вже не така прибита. З кожним днем вони змінюються, стають м'якими і більш рухомими.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:01.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO