| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Всім привіт. Дівчаточка, заспокойте трошки(( ОП була 18.10, сьогодні 5 днів. Болить дуже -дуже сильно. На обезболюючих та антибіотиках. Дуже великий набряк, ліва грудь конкретно більша і на ній є випуклість, як хвиля. Була позавчора в лікаря, ще такої ситуації не було, на перевʼязку знову післязавтра.
Мене ще дуже лякає, що мені так сильно болить і більш лише наростає з кожним днем, а не спадає. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Те, що одна більше, інша менше - то нормально. На 4-6 день пік набряків, боліти може від того, що компра сильно перетягує через набряк. Якщо саме тіло болить (спина, під грудьми, зверху і тд) то це скоріше за все через передавлювання |
|
|
|||
|
|||
|
Видно, в кожного організм індивідуальний і по різному проходить реабілітація. Чесно кажучи я теж не думала, що настільки буде боляче. Але це того варте. Одну ніч взагалі не спала, це була не перша доба, а десь третя. Мені дуже пощастило з лікарями. Лікар-асистент постійно була на зв'язку і вона мені порекомендувала ще знеболювати на ніч уколом. Якщо потрібно, я пошукаю назву. Найлегше було в лікарні, коли ще робили уколи, ставили крапельниці.
Все минеться, лише треба потерпіти. В мене одна грудь теж була з більшим набряком, але все з часом зрівнялось. Десь через місяць боліли лише шви. Зараз натішитися не можу відображенням в дзеркалі, кайфую, радію і не вірю, що здійснилась моя мрія. Вже навіть подумую про те, щоб піти на пілатес. Не хвилюйтесь, знаю, це дуже важко, і здається безкінечно довго відновлюється організм. Іноді навіть страшно було спати лягати, бо знала, що буде боліти спина, голова і весе тіло від незручного положення, але з кожним днем буде легше... |
| Дякую: | ||
Александровна (08.05.2025) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Мене дуже турбує ця хвиля на лівій груді. Воно хоч зрівняється?( Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Можливо хвилі від того, що м'яз напружений. Молочні залози теж в шоці від цього всього. Думаю, як тільки всі внутрішні рани загояться, м'язи розслабляться, молочні залози приймуть своє положення і все буде гарно.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
потім одна нормальна стала, я їх називала «красотка» і «горбата». Зараз 4 тижні, вже зрівнялися, сьогодні ще не масаж сходила, сказали, що одна сторона дуже спазмована. То звичайно, воно і загоюються нерівномірно, бо з одного боку мʼязи в тонусі. Коли шви знімуть і можна буде в душ, компру знімати, то стане легше. Мені десь на 2 тижні стало різко легше, коли набряк зійшов Добавлено через 5 минут Важко щось радити, щоб не нашкодити) Я чоловіка просила кілька разів мені спину в районі лопаток розтерти, то дуже полегшувало стан. Сидячи на ліжку, груди руками тримала) але мені і масаж грудей лікар казав з першого дня робити 3 рази на день, тому компру я не боялася знімати. А багатьом забороняють лікарі взагалі її розстібати, тільки лежачи 🤷🏻♀️ тому краще в свого лікаря запитайте чи можна чи ні. Реально порозминати в районі лопаток допомагає і набряки зменшуються |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Красотка і горбата Умене дві поки горбаті. Нижнього полюсу ніби взагалі немає. Але то я розумію, що ще рано і буде змінюватись, а от звилястість то мене турбує, я ніби відчуваю, що це імплант.
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Мені док казав робити масаж, особливо ту частину де верх треба продавлювати Але запитайте у свого чи дозволить, бо наскільки я бачу по форумах, то багато лікарів взагалі кажуть не чіпати. Саме опуститься, коли розслабляться і загояться мʼязи. Бачила картинку, по часу норма реабілітації, вона мене заспокоїла, горбаті - то норма) |
|
|
|||
|
|||
|
Дуже гарно, так природньо, навіть і не скажеш, що не натуральна. Дуже за Вас рада...
. Які ви імпланти ставили, фірма, форма і скільки млл?
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|