Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 23.10.2024, 14:16
YulianaVel YulianaVel зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 6
Цитували: 3
YulianaVel is on a distinguished road
Типово

Всім привіт. Дівчаточка, заспокойте трошки(( ОП була 18.10, сьогодні 5 днів. Болить дуже -дуже сильно. На обезболюючих та антибіотиках. Дуже великий набряк, ліва грудь конкретно більша і на ній є випуклість, як хвиля. Була позавчора в лікаря, ще такої ситуації не було, на перевʼязку знову післязавтра.
Мене ще дуже лякає, що мені так сильно болить і більш лише наростає з кожним днем, а не спадає.
Відповісти з цитуванням
Старий 23.10.2024, 20:44
Cherry Pie Cherry Pie зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Киев
Дописи: 10
Cherry Pie is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від YulianaVel Переглянути допис
Всім привіт. Дівчаточка, заспокойте трошки(( ОП була 18.10, сьогодні 5 днів. Болить дуже -дуже сильно. На обезболюючих та антибіотиках. Дуже великий набряк, ліва грудь конкретно більша і на ній є випуклість, як хвиля. Була позавчора в лікаря, ще такої ситуації не було, на перевʼязку знову післязавтра.
Мене ще дуже лякає, що мені так сильно болить і більш лише наростає з кожним днем, а не спадає.
Треба більше інформації. Де болить? Є температура?
Те, що одна більше, інша менше - то нормально. На 4-6 день пік набряків, боліти може від того, що компра сильно перетягує через набряк. Якщо саме тіло болить (спина, під грудьми, зверху і тд) то це скоріше за все через передавлювання
Відповісти з цитуванням
Старий 23.10.2024, 21:17
Янова Янова зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 18
Цитували: 12
Янова is on a distinguished road
Типово

Видно, в кожного організм індивідуальний і по різному проходить реабілітація. Чесно кажучи я теж не думала, що настільки буде боляче. Але це того варте. Одну ніч взагалі не спала, це була не перша доба, а десь третя. Мені дуже пощастило з лікарями. Лікар-асистент постійно була на зв'язку і вона мені порекомендувала ще знеболювати на ніч уколом. Якщо потрібно, я пошукаю назву. Найлегше було в лікарні, коли ще робили уколи, ставили крапельниці.
Все минеться, лише треба потерпіти. В мене одна грудь теж була з більшим набряком, але все з часом зрівнялось. Десь через місяць боліли лише шви. Зараз натішитися не можу відображенням в дзеркалі, кайфую, радію і не вірю, що здійснилась моя мрія. Вже навіть подумую про те, щоб піти на пілатес.
Не хвилюйтесь, знаю, це дуже важко, і здається безкінечно довго відновлюється організм. Іноді навіть страшно було спати лягати, бо знала, що буде боліти спина, голова і весе тіло від незручного положення, але з кожним днем буде легше...
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Старий 23.10.2024, 22:06
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від Cherry Pie Переглянути допис
Треба більше інформації. Де болить? Є температура?
Те, що одна більше, інша менше - то нормально. На 4-6 день пік набряків, боліти може від того, що компра сильно перетягує через набряк. Якщо саме тіло болить (спина, під грудьми, зверху і тд) то це скоріше за все через передавлювання
Болить мені здається кругом, то пече, то коле, то розпирає. Температури немає, антибіотики ще приймаю. Компра нормально, не давить, але зрозуміла що спазмувало мʼяз, вколола мільгаму і реально розслабило! Спина в мене хвора з дитинства ((
Мене дуже турбує ця хвиля на лівій груді. Воно хоч зрівняється?(

Добавлено через 2 минуты

Цитата:
Допис від Янова Переглянути допис
Видно, в кожного організм індивідуальний і по різному проходить реабілітація. Чесно кажучи я теж не думала, що настільки буде боляче. Але це того варте. Одну ніч взагалі не спала, це була не перша доба, а десь третя. Мені дуже пощастило з лікарями. Лікар-асистент постійно була на зв'язку і вона мені порекомендувала ще знеболювати на ніч уколом. Якщо потрібно, я пошукаю назву. Найлегше було в лікарні, коли ще робили уколи, ставили крапельниці.
Все минеться, лише треба потерпіти. В мене одна грудь теж була з більшим набряком, але все з часом зрівнялось. Десь через місяць боліли лише шви. Зараз натішитися не можу відображенням в дзеркалі, кайфую, радію і не вірю, що здійснилась моя мрія. Вже навіть подумую про те, щоб піти на пілатес.
Не хвилюйтесь, знаю, це дуже важко, і здається безкінечно довго відновлюється організм. Іноді навіть страшно було спати лягати, бо знала, що буде боліти спина, голова і весе тіло від незручного положення, але з кожним днем буде легше...
Я стільки років про це мріяла, що зараз просто в розпачі, що щось іде не так. Вигляд зараз грудей ну просто шок)
Відповісти з цитуванням
Старий 23.10.2024, 22:12
Beginner +

Типово

Можливо хвилі від того, що м'яз напружений. Молочні залози теж в шоці від цього всього. Думаю, як тільки всі внутрішні рани загояться, м'язи розслабляться, молочні залози приймуть своє положення і все буде гарно.
Відповісти з цитуванням
Старий 23.10.2024, 22:23
Beginner +

Типово

Цитата:
Болить мені здається кругом, то пече, то коле, то розпирає. Температури немає, антибіотики ще приймаю. Компра нормально, не давить, але зрозуміла що спазмувало мʼяз, вколола мільгаму і реально розслабило! Спина в мене хвора з дитинства ((
Мене дуже турбує ця хвиля на лівій груді. Воно хоч зрівняється?(
Ну, я перші тижні 2 ридала, дивлячись на ті 2 болючих горба, і казала чоловіку, що хочу їх продати на ОЛХ, як одяг, що не підійшов потім одна нормальна стала, я їх називала «красотка» і «горбата». Зараз 4 тижні, вже зрівнялися, сьогодні ще не масаж сходила, сказали, що одна сторона дуже спазмована. То звичайно, воно і загоюються нерівномірно, бо з одного боку мʼязи в тонусі.
Коли шви знімуть і можна буде в душ, компру знімати, то стане легше. Мені десь на 2 тижні стало різко легше, коли набряк зійшов

Добавлено через 5 минут

Важко щось радити, щоб не нашкодити)
Я чоловіка просила кілька разів мені спину в районі лопаток розтерти, то дуже полегшувало стан. Сидячи на ліжку, груди руками тримала) але мені і масаж грудей лікар казав з першого дня робити 3 рази на день, тому компру я не боялася знімати. А багатьом забороняють лікарі взагалі її розстібати, тільки лежачи 🤷🏻‍♀️ тому краще в свого лікаря запитайте чи можна чи ні. Реально порозминати в районі лопаток допомагає і набряки зменшуються

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 23.10.2024, 22:46
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від Cherry Pie Переглянути допис
Ну, я перші тижні 2 ридала, дивлячись на ті 2 болючих горба, і казала чоловіку, що хочу їх продати на ОЛХ, як одяг, що не підійшов потім одна нормальна стала, я їх називала «красотка» і «горбата». Зараз 4 тижні, вже зрівнялися, сьогодні ще не масаж сходила, сказали, що одна сторона дуже спазмована. То звичайно, воно і загоюються нерівномірно, бо з одного боку мʼязи в тонусі.
Коли шви знімуть і можна буде в душ, компру знімати, то стане легше. Мені десь на 2 тижні стало різко легше, коли набряк зійшов

Добавлено через 5 минут

Важко щось радити, щоб не нашкодити)
Я чоловіка просила кілька разів мені спину в районі лопаток розтерти, то дуже полегшувало стан. Сидячи на ліжку, груди руками тримала) але мені і масаж грудей лікар казав з першого дня робити 3 рази на день, тому компру я не боялася знімати. А багатьом забороняють лікарі взагалі її розстібати, тільки лежачи 🤷🏻‍♀️ тому краще в свого лікаря запитайте чи можна чи ні. Реально порозминати в районі лопаток допомагає і набряки зменшуються
Ви мене розсмішили Красотка і горбата Умене дві поки горбаті. Нижнього полюсу ніби взагалі немає. Але то я розумію, що ще рано і буде змінюватись, а от звилястість то мене турбує, я ніби відчуваю, що це імплант.
Відповісти з цитуванням
Старий 23.10.2024, 23:18
Beginner +

Типово

Цитата:
Ви мене розсмішили Красотка і горбата Умене дві поки горбаті. Нижнього полюсу ніби взагалі немає. Але то я розумію, що ще рано і буде змінюватись, а от звилястість то мене турбує, я ніби відчуваю, що це імплант.
Може бути і імплант, в мене вони теж підскакували, мостіть на ніч норм гніздо під спину, щоб не сповзати і спати напівсидячи.
Мені док казав робити масаж, особливо ту частину де верх треба продавлювати

Але запитайте у свого чи дозволить, бо наскільки я бачу по форумах, то багато лікарів взагалі кажуть не чіпати.
Саме опуститься, коли розслабляться і загояться мʼязи.
Бачила картинку, по часу норма реабілітації, вона мене заспокоїла, горбаті - то норма)
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  30e31411.jpg
Переглядів: 250
Розмір:  109,1 КБ
ID:	14987  

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 24.10.2024, 22:38
AnikaV AnikaV зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 123
Цитували: 26
AnikaV is on a distinguished road
Типово

Всем привет! Долго меня здесь не было))
У меня после оп прошел год и три месяца, уже свыклась и все наладилось, грудь стала симметричной к 7 месяцам
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  b4ff723b.jpg
Переглядів: 139
Розмір:  110,9 КБ
ID:	14988   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  f6baf6d2.jpg
Переглядів: 197
Розмір:  67,8 КБ
ID:	14989  

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 25.10.2024, 00:43
Beginner +

Типово

Дуже гарно, так природньо, навіть і не скажеш, що не натуральна. Дуже за Вас рада.... Які ви імпланти ставили, фірма, форма і скільки млл?
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:51.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO