| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Скільки у вас часу пройшло після операції?
Добавлено через 2 минуты Можливо в нас однаковий термін і це нормально? Може скоро хтось більш досвідчений нас заспокоє ))) Не хочеться лікаря турбувати Добавлено через 3 минуты Така вже я людина дивна. Не рухаються - хочу, щоб рухались. Почали рухатись - налякалась, одягнула бандаж і сиджу накручую себе
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Якщо щось турбує - напишіть лікарю) мій казав, що якщо є якісь переживання, щоб писала в будь-який час. Добавлено через 1 минуту Цитата:
Скільки мл та якої фірми імплант?) |
|
|
|||
|
|||
|
Поставила 350 млл, круглі політех
Добавлено через 3 минуты Лікар в мене дуже хороший, легкий у спілкуванні, уважний до дрібниць, постійно каже, питайте все що турбує... Якось соромлюсь дурниці питати. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
А скільки місяців? |
|
|
|||
|
|||
|
Моїм вже 8-го листопада буде 3 місяці. Я вже звикла до розміру, нічого не болить, зовні дуже гарні... радують мене і чоловіка. Я набагато щасливіша стала... можливо тому і боюсь, щось піде не так. Нещодавно була на огляді, лікар казав, що все дуже добре проходить, але тоді вони ще не рухались. Чесно кажучи, якщо так все залишиться, то я тільки буду рада, головне, щоб гірше не стало. Щоб якогось ранку я їх на плечах не зайшла
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
В мене ще трохи болять, іноді ниюча біль, тягне м'яз. Але це нормально думаю, бо ісходнік в мене був 0, прям взагалі)) Думаю, що вони мають рухатись, не будуть же вони постійно колом стояти ![]() Добавлено через 40 секунд Цитата:
Я така сама мнітєльна, як і Ви) тому я Вас чудово розумію) |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
А на сейчас как? Стала грудь лучше? |
|
|
|||
|
|||
|
Девочки, а массаж груди кому-то говорили делать после маммо? Мой хирург заставляет мять буфера с 1 дня после выписки 😅 уже надоело третью неделю эти ритуалы проводить, правда, на этом сроке они уже так прилично опустились и выровнялись, может и есть от этого толк
|
|
|
|||
|
|||
|
Мені тоже лікар рекомендував робити масаж, але десь через пару тижнів. Це дуже корисно. Якщо я правильно зрозуміла, то для того, щоб скоріше імплант капсулювався. Груди так скоріше м'якшають.
|
|
|
|||
|
|||
|
Мені казав, що це щоб капсула розтягувати, як профілактика контрактури. Ну і щоб імплант опустити в складку скоріше. Але мене з першого дня змусив, як згадаю «массажик» тих каменюк, аж піт по спині. Коли компру розстібала, думала груди відпадуть)
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|