Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 06.07.2024, 16:29
Nat3 Nat3 зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Цитували: 0
Nat3 is on a distinguished road
Типово

Добрый день,девочки
Сделала 11 мая красоту)
Исходник - с 14 лет грудь 3 размера + роды и кормление 2 года + резкое похудение на 10 кг
Ситуация была пограничная,по хорошему надо бы делать подтяжку,но врач сказал,что можно обойтись и без
Хотела 375 мл,высокий профиль
Померили и решили 450 мл ставить
По итогу решили,что будем делать подтяжку,когда имплантат немного опустится
Врач сказал,что отлично стало под мышцу и будет так как я хочу,высокий,наполненный верхний полюс
Через месяц будем делать подтяжку
Корсет до сих пор ношу 24/7,резинку разрешили вот только снять
Пока что результат мне нравится,доктор на связи,о том что может понадобиться подтяжка врач предупреждал,так что я была готова
Прочитала всю эту ветку,у меня реабилитация прошла отлично по сравнению с девочками
Відповісти з цитуванням
Старий 12.08.2024, 19:03
Kriss Kriss зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Цитували: 0
Kriss is on a distinguished road
Типово

Привет!
Сделала Мамопластику 31.07, где-то через 8-9дней с швов начала идти жидкость, спросила у хирурга, сказал, что это нормально, если нет запаха значит так выходит гематома. Сейчас 12 дней с операции швы болят и местами белые(будто гнойные). Температуры нет, но переживаю и не знаю что делась. Через два дня консультация у врача, но все равно накручиваю себя и боюсь. Раньше швы не болели
Відповісти з цитуванням
Старий 12.09.2024, 15:23
Тина5 Тина5 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 17
Цитували: 4
Тина5 is on a distinguished road
Типово

Девочки, скажите, пожалуйста, нормально, что грудь переодичски колит и прострелы? 3 недели после операции
Відповісти з цитуванням
Старий 13.09.2024, 09:31
Zmeyka Zmeyka зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Киев
Дописи: 59
Цитували: 13
Zmeyka is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Тина5 Переглянути допис
Девочки, скажите, пожалуйста, нормально, что грудь переодичски колит и прострелы? 3 недели после операции
У меня и спустя год)

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 13.09.2024, 09:34
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від Zmeyka Переглянути допис
У меня и спустя год)
А я думала что-то уже не так
Спасибо за ответ))

Вчера ехала в автобусе по городу, там такие ямы, скачки, и такие прострелы были с колючками, что вышла на пол пути. Первый раз решилась поехать на автобусе после операции и первый раз так не удачно (
Відповісти з цитуванням
Старий 03.10.2024, 18:39
Beginner +

Типово

Девочки, были у вас ощущения при наклоне вперёд, как будто имплант шевелится (отклеивается)?
Такие ощущения нв одной груди
После ОП прошло почти полтора месяца
Відповісти з цитуванням
Старий 14.10.2024, 17:52
Янова Янова зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 18
Цитували: 12
Янова is on a distinguished road
Типово

Вітаю. В мене минуло вже два місяця після операції. Груди стали м'якші і наче більші трішки, але мене хвилює, те що імплант почав рухатись. Це так має бути, чи він повинен прирости до грудної клітки? Я навіть спортом ще не займалась. Боялась нашкодити.
Відповісти з цитуванням
Старий 14.10.2024, 18:34
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від Янова Переглянути допис
Вітаю. В мене минуло вже два місяця після операції. Груди стали м'якші і наче більші трішки, але мене хвилює, те що імплант почав рухатись. Це так має бути, чи він повинен прирости до грудної клітки? Я навіть спортом ще не займалась. Боялась нашкодити.
Оце в мене так само. Лягла на ліжко без комри, то відчула, що в лівій груді він наче під мишку покотився))) і став назад.

Я думаю, що так має бути
Відповісти з цитуванням
Старий 14.10.2024, 20:34
Янова Янова зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 18
Цитували: 12
Янова is on a distinguished road
Типово

В мене аж так сильно не котиться. Тільки, тоді, коли сама їх рухаю (совгаю вверх-вниз, вліво-вправо). До цього часу вони були нерухомі і мені постійно хотілось, щоб поскоріше стали більше схожі на натуральні, стали м'якші, рухомі. І цей день настав. Але чомусь стало страшно. Відчуття, що щось може пішло не так.... і це не дає спокою. Інфи в інтернеті не знайшла, тому вирішила попитати тут.

Добавлено через 8 минут

Дівчатка, в кого пройшло більше пів року після операції, відгукніться, будь ласка. Коли ваші груди стали рухомі чи вони не повинні рухатись?
Логіка говорить, що натуральні груди гойдаються, тому і пластика теж намагається наблизити імплантування до натурального вигляду. Але все-таки є якийсь страх.
Відповісти з цитуванням
Старий 14.10.2024, 20:49
Beginner +

Типово

Цитата:
В мене аж так сильно не котиться. Тільки, тоді, коли сама їх рухаю (совгаю вверх-вниз, вліво-вправо). До цього часу вони були нерухомі і мені постійно хотілось, щоб поскоріше стали більше схожі на натуральні, стали м'якші, рухомі. І цей день настав. Але чомусь стало страшно. Відчуття, що щось може пішло не так.... і це не дає спокою. Інфи в інтернеті не знайшла, тому вирішила попитати тут.

Добавлено через 8 минут

Дівчатка, в кого пройшло більше пів року після операції, відгукніться, будь ласка. Коли ваші груди стали рухомі чи вони не повинні рухатись?
Логіка говорить, що натуральні груди гойдаються, тому і пластика теж намагається наблизити імплантування до натурального вигляду. Але все-таки є якийсь страх.

Ну це я звичайно перебільшила)) просто відчула рух. До цього такого не було, тому теж була здивована

Добавлено через 2 минуты

Цитата:

Добавлено через 8 минут

Я доречі сама їх не рухаю) мені поки що страшно
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:02.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO