| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата, привіт! Важкий шлях реабілітації. Спочатку гематома, потім серома, потім свіщ, ревізія (нова операція) і от за три тижні після останньої ораціі відчула імплант внизу! Почитала ця дурня називається ріплінг. Нерівні краї, все хвилясте, просто капець. Я з першої операції схуднув на 5 кг( лікарю написала, але робити ще одну операцію точно не буду. В кого таке було? Чи може цей ефект піти? Може якщо наїмся кілограмів?
Добавлено через 1 час 6 минут Вітаю! Відповідаю! 7.03 провели повторну операцію. Лікар нічого не сказав, але інший сказав, що просто всі пішло не так через спазм мʼязів ще під час операції. Зараз в мене новий етап: вчора відчула ріплінг. Внизу та трохи муж грудьми, написала лікарю поки не відповів. І я просто на місці стану якоря відчуваю імплант. Прямо під шкірою. Набряк спав і от що ми маємо. Не знаю що робити та думати буду спостерігати та почитаю ще Добавлено через 21 минуту Только увидела ваше сообщение! Спасибо, что написали!как себя сейчас чувствуете? Как грудь? |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт! Була сьогодні у лікаря, він би міг звісно мені сказати, що мені вже потрібна операція на голові) але він чемний і просто сказав «все супер!!! Все гаразд! Не накручуйте»!) тож наберу трохи ваги і сподіваюсь все буде ок
|
| Дякую: | ||
AnikaV (03.04.2024) | ||
|
|
||||
|
||||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
У меня ситуация похожая((( Доктор поставил имплант 350 мл,средний профиль, мне мало ( Прошел месяц после операции,по ощущения они только меньше становятся((( хотела полноценную тройку,но не получилось тройки((( Думаю о повторке,но если честно так не хочется снова под нож,наверное так буду ходить,привыкну может; все равно стало лучше чем было Востаннє редагував sillara: 07.04.2024 о 15:12. Причина: Добавила фотки |
|
|
||||
|
||||
|
Дівчата, привіт
В одній груді біля соска і нижче при натисканні зʼявився біль, ніби там синець 🥲 Візуально немає ніяких змін. Хочу записатись до лікаря. Чи варто перед цим сходити на УЗД? Можливо в когось була така проблема? |
|
|
|||
|
|||
|
Сделала маммопластику 23.04, сегодня 6 день, грудь пока вообще не нравится, квадратная, с горбами, разная, нижний полюс в правой значительно меньше. Имланты политех репликон пена 350 мл. Врач говорит что все должно быть ок, но глядя на то, как грудь выглядит сейчас, верится слабо. Реабилитация легкая, хотя 60% импланта под мышцу установлено, ничего не болит, только тепло и немного как крепатура в груди.
Востаннє редагував Седа: 28.04.2024 о 22:56. |
|
|
||||
|
||||
|
@Седа, Вам м'яз відшкребли від ребер, уявіть в якому він зараз шоці. На таких ранніх етапах після операції квадратні груди з горбами - це норма. Вони будуть мінятись з кожним днем. Більш-менш нормальний результат буде в 3 місяці. А взагалі реабілітація триває до року. Тому не хвилюйтесь, все ще стане на місце і буде гарна форма.
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|