| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Мабудь такі створю тему! Дякую за побажання! Вчора була у хірурга та на УЗД. В мене свіщ. Написала своєму п. Хірургу. Завтра на ревізію. Не Лесю чи можна тут матюкатись, але дівчата, це капець. Знову наркоз і відходняк. Буду готова напишу
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
. Сейчас шовчик уже формируется. Так что не бойтесь, перешить можно и без общего наркоза, и главное потом правильная терапия
|
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата, вчора зробили мені ревізію. Лікар сказав,якщо вже видно шматок імпланту без варіантів треба промивати. Вже вдома відходжу. Сподіваюсь, все буде добре
|
|
|
|||
|
|||
|
Девочки,всем привет! 4 марта сделала операцию по увеличению груди . Доктор посоветовал ментор 350, я хотела чтоб 3 полная была. По итогу на первой перевязке увидела грудь а там все приплюснуто������������Посмотрела в параметры импланта а там профиль 3,9 см,совсем мало((( расстроена нет слов,может от компрессионки грудь сдавило сильно и она еще немного вперед уйдет? Исходник только такой ,фото результата нет,пока дома не снимаю белье .Может получиться что-то приближенное хоть к 3?
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
| Дякую: | ||
sillara (10.03.2024) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Девочки , у кого-то была температура почти спустя месяц после операции ?
У меня три дня 37 держится. И болит одна грудь возле соска при нажатии Швы в порядке. Визуально с грудью все ок Что это может быть ? Завтра иду на узи , но хотелось бы что-то узнать от бывалых… Востаннє редагував Zuza: 12.03.2024 о 12:06. |
|
|
|||
|
|||
|
@Zuza, бувало таке. Набрякла одна ореола і був дискомфорт. На УЗД все ок, лікар сказав, що десь перенапружилась. Різний дискомфорт і болі ще довго можуть вилазити то тут то там. Я пила німесіл при будь якому дискомфорті і болях які регулярно з'являлися раз на місяць-два. Десь через рік після операції це припинилося. Але жерти німесіл, це не дуже правильно і нікому не рекомендую )))
|
| Дякую: | ||
Zuza (12.03.2024) | ||
|
|
||||
|
||||
|
@Zuza, в мене пів року вже така температура
![]() при цьому нічого не болить і УЗД в нормі здавала загальний аналіз крові там показники, які не в нормі, свідчать про підвищену дію імунітету або запалення в організмі я в лікаря не була, аналіз здавала для себе тому поки в сумнівах - грішити на операцію чи шукати нову болячку
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|