| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
@Yusik Привіт)) В мене було...це із-за синтетичного складу компресійної білизни. Я досі лікую бо було не тільки на спині але в зоні декольте та на грудях мілкий сип. Але в мене ще гормони дуууже після ОПІ підпригнули і це мабуть також впливає. Я придбала дуже дешево в аптеці мило для обличча та тіла Стоп Демодекс+Лосьон. Протираю їм спину ввечері та зранку, прибрала всі гелі для душу з запахом. Ще виписали гормональну мазь від акне але вона дорога і як на мене ще гірше робить
|
|
|
|||
|
|||
|
Девочки , подскажите, пожалуйста , когда горбы верхнего полюса примерно сходят и опускаются ? Плюс /минус.
У меня ровно неделя после операции, всё ок , только эти горбы напрягают ))) |
|
|
||||
|
||||
|
@Zuza, у Вас дуже мало часу пройшло після операції, набряки тримаються до двох місяців. Тому можуть і горби бути і груди дивної форми. Зараз саме головне берегтись і виконувати ВСІ рекомендації як лікаря, так і прислухатися до порад дівчат. Власне я так і робила .
А за нерівності не хвилюйтесь, от побачите що вони пройдуть !! |
|
|
|||
|
|||
|
@Galina*,
Дякую В мене набряку начебто вже немає . Я не вживаю солоне , солодке , пью багато води. Просто таке враження , що імланті трохі зависоко сидять . Лікар на останній перевіʼязці перестібнув стрічку під груди. Но мені здається , треба ще зверху носити Сьогодні скину йому фото., та запитаю Бо я уже поїхала за кордон . А ще , нижчій полюс мʼякгій вже , а верхній як камінь . Чі то мʼязи зажати 🫣 |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|