| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Добрый день
Посоветуйте, пожалуйста, какой размер импланта мне подойдет ? Доктор предложил motiva ergonomix 380 или 425 . Я пересмотрела миллион фото , мне кажется., это очень много. Запрос на натуральную грудь не огромного размера )) Мои параметры Рост 171 Вес 61 ОГ 85 ОПГ 74 ОТ 67 |
|
|
||||
|
||||
|
@Zuza, у Вас дуже хороша база, немає тубулярності, птозу та явної асиметрії. Дійсно сходіть на консультації до інших лікарів, що вони скажуть. Я не сильно спеціалізуюсь в імплантах, однак знаю що мотіва дуже мʼякі, в цьому їх перевага але і водночас недолік. Тому що завеликий імплант для наявного карману,
може дати ріплінг. |
| Дякую: | ||
Zuza (24.01.2024) | ||
|
|
|||
|
|||
|
@ilvery,
@Galina*, Спасибо, девочки. Я была только неделю дома в Украине и успела попасть на консультацию только к одному врачу ( и то он нем отзывов на форуме не нашла , только три знакомые у него делали и довольны ) Следующую поездку планирую сразу на операцию. Пыталась проконсультироваться онлайн еще с кем-то , но эти звездные врачи так себя ведут , что неохота дальше вести диалог (( И есть ли смысл в онлайн консультациях ? |
|
|
|||
|
|||
|
@Zuza, краще не поспішайте і заплануйте зустрічі з іншими лікарями. До гарних хірургів не просто так черга стоїть. Ви ж не хочете зробити на тяп-ляп. В онлайн консультації нема сенсу, бо професійний лікар буде робити також заміри плотності залози, а онлайн це не можливо. Якщо хочете природні груди, а не буфера, то персонально мої фаворити це Усов і Якобчук
|
|
|
||||
|
||||
|
@Zuza, як на мене, то є все ж таки сенс в онлайн консультаціях. От до прикладу, як було в мене.
Добряков по відеодзвінку оцінивши мої дані сказав що в мене надто сильна асиметрія ( хоча до цього я все життя жила і навіть по ліфчиках цього не помічала і не знала) і мені потрібно буде перед встановленням імпланту підрізати одну залозу . А на рахунок того який імплант поставити , то який захочете , хоч 430 мл - без проблем. І це на мій майже нульовий розмір. Тому тут рішення було очевидне - пошук іншого лікаря. |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
|
|
|
|||
|
|||
|
@Zuza а есть фото хотелки? в голом виде. у всех разные представления натуральной груди)) потому что не смотря на ваш рост и вес, мне тоже показалось что такие мл + ваш исходник - получится пышная грудка. я хирургам показывала картинку которую я хочу и они + - все в одном диапазоне размеры озвучивали. но я согласна, нужны еще консультации. чаще всего они на платной основе - определитесь чьи работы вам нравятся. я к троим ходила...у вас не должно быть сомнений. иначе не вижу смысла идти под нож с переживаниями
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|