| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
@Snigurka, нічого не робила і не шукала де можна зробити. Не вивчала це питання ще щоб не нашкодити.
Ось так шви виглядають зараз, може грудь опуститься з часом і накриє їх)) Темні точки з внутрішньої частини грудей над швом то мої родимі плями Востаннє редагував Share: 11.10.2023 о 19:23. Причина: Долучаю фото |
|
|
|||
|
|||
|
Доброго дня , я тут новенька. Також планую робити скоро у Якобчука. А через 10 днів автобусом після оп їхати додому . Скажіть, будь ласка , на скільки важко витримати дорогу автобусом 17 годин на 9 -10ий день після операціі. Дякую коли Ви поїхали ?
Востаннє редагував Lexa: 12.12.2023 о 00:48. |
|
|
|||
|
|||
|
@Lexa я їхала з Києва 8 годин на 10ий день після ОП. було нормально, але я їхала Інтерсіті і це дозволило мені вставати та ходити по вагону, особливо коли починало все затікати. не знаю як на вас - для мене 17 годин автобусом навіть без операції - це дуже складно. набряклі ноги, сусід дуже поруч, туалета нема а якщо є - метр на метр. якщо вам закордон - я би переплатила за комфорт щоб дістатися все ж таки потягами. більш зручніше та менш дискомфортно, особливо коли вам тільки на 7 день знімуть шви...не піднімайте ще нічого тяжкого!
|
|
|
|||
|
|||
|
Да, но поезд до черновцов идет долго , потлм ждать автобус и еще 9 часов . М
Мне кажется еще сложнее и дольше . Нет поезда сюда. Может мне купить 2 места , чтоб ехать легче . Я планирую ехать на 10 день от операции |
|
|
||||
|
||||
|
@Lexa, при далекій дорозі комфортно не буде і без операції бо від довгого сидіння отікають ноги, затерпає все. Купити два місця у автобусі це добрий варіант, бо можна міняти положення тіла і таку дорогу можна витримати.
|
|
|
|||
|
|||
|
так два місця вже краще...тим паче зараз зима зможете собі із пуховичка зробити місце більш комфортнішим та м'яким для спини...візьміть в дорогу якісь знеболюючі можливо, + щось смачне для настрою))
бажаю вам легко доїхати |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт)) дякую , куплю 2 місця на 11 ий день від операції . Дуже мені не подобається , що лікар відповідає довго ... це така ж ситуація буде і після операції)))і хвилюсь за сон в одному положенні. Я ще хочу в нього одразу прибрати фіброаденому
|
|
|
|||
|
|||
|
Тут тоже писали девочки, что долго отвечает (надеюсь , после операции такого не будет
|
|
|
|||
|
|||
|
Добрый день , пока отвечает быстро врач)) в пятницу операция уже
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|