| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
Боже, це якийсь дурдом, або нічого не грузиться, або одразу кучу фоток, які дублюються((
Вобщем, тут фото з операційної і далі на 12-й день, вони здаються трохи несиметричні..розумію, що пройшло досить мало часу.. Сподіваюся вирівнюбться, лікарю, поки не писала. Найближчий огляд аж у лютому місяці, поки буду спостерігати Востаннє редагував Vikkitoria: 19.12.2023 о 21:13. |
|
|
|||
|
|||
|
я не купляла другий комплект компри, сушила його за 20хв на електро батареї, вона довше стиралася
![]() це ніяк не вплинуло на її властивості навпаки після стирок вона начебто ставала ще менше аніж була))) потім знову розншувалася і так по колу) Добавлено через 45 секунд поки стиралася я одягала спортивний топ і + зверху ще один ахахах..щоб "наверняка" |
|
|
|||
|
|||
|
Доброго дня, такою скоро рублю операцію, 2 лютого
Також у Якобчука. Сказав , шви зніме на 8 день , а читаю , що знімають на 10? Від чого це залежить? У Вас була підтяжка? |
|
|
|||
|
|||
|
@Lexa, доброго дня)
Не знаю від чого це залежить, але мене лікар одразу попередив, що шви знімаються на 7-10 день. Підтяжки не було, в мене просто звичайна збільшуюча мамопластика Доречі, сьогодні рівно місяць. Ніяких неприємних відчуттів не має. Вони повністю зникли ще на третьому тижні. На огляді не була, лікар сказав, що аж у лютому. Є ассиметрія. В одежі та бюстіках її взагалі не видно, але в зеркалі, коли роздягнена я її бачу добре. Читаю на різних форумах, що в перші місяці груди ще змінюються, тому я намагаюся не дуже перейматися. Ісходник також був трохи асиметричний. Можливо, пізніше скину фотки сюди. Востаннє редагував Vikkitoria: 05.01.2024 о 16:40. |
|
|
||||
|
||||
|
@Vikkitoria, у вас асиметрія саме в розташуванні грудей чи соски не на одному рівні?
|
|
|
|||
|
|||
|
Не бачу
Теж в Якобчука операція 2 лютого...підкажіть , ви 1 добу були у клініці чи 2? Дякую |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|