| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
Вже місяць після ОП. В цілому реабілітація проходить добре, нічого не хвилює. Іноді відчуваю дискомфорт, коли піднімаю руки.
Компру почала знімати тільки пару дів назад. Без неї почуваю себе якось не безпечно) Ще немає відчуття, що це мої груди. Здається, що вони зараз випадуть)) Нарешті нормалізувалась температура. Бо я вже тривожилась, що організм дуже сильно бореться з імплантами і скоро всьому прийде кінець ![]() Додаю фото результату, який маю на сьогоднішній день |
|
|
||||
|
||||
|
І ось на цьому фото добре видно, що соски живуть різне життя
![]() Також одна грудь має плавний перехід, а інша контурує по кругу. Я не проти круга, але якби це було на обох грудях. Знизу груди на одному рівні. На цьому по симетричності все. Якщо дивитись збоку, груди також мають різний об'єм. Як мені здається, ліва грудь не лягла рівно через підвищення ребер і тому дивиться трохи в сторону. Для розуміння ситуації додам фото, яке робив лікар перед ОП. В мені трохи було надії, що все буде гарно і симетрично, але як то кажуть увы... Востаннє редагував Snigurka: 15.11.2023 о 13:41. |
|
|
|||
|
|||
|
@Snigurka Доброго дня. В мене схожа ситуація із тим що імлпанти трохи по різному виглядають. У вас права вищча як і в мене і трошки як зажата. Я дуже переживаю, але лікар запевняє що потрібен ЧАС задля того щоб м'яз відпустив імпант і той викатився в карман (складку) та грудь розслабилася. На наступному тижні планую на огляд (2міс) будемо думати та дивитись що з цим робити. Що каже ваш лікар? Бо я вже начиталась форумів та готуюсь до корекції
|
|
|
||||
|
||||
|
@katykaty, Лікар нічого не каже. Я була на огляді тільки в місяць і тоді ще рано було говорити про якийсь конкретний результат. Тому поки чекаю. Соски то в мене рівно не стануть це 100%. А от чи опуститься 1 грудь будемо дивитись
|
|
|
||||
|
||||
|
На манеже все те же сиси 🍒
![]() За останній місяць ситуація візуально не змінилась. Соски-кривульки так і залишаються, живуть кожен своїм життям. Пройшло 3 місяці. Самопочуття задовільне. Із мінусів - неприємні відчуття при наклоні в правій груді. Наче спочатку нахиляється імплант, а потім все інше Груди поки ще тверді. Вже місяць сплю на боку. Поки ще сплю в компрі, але без лєнти. На шрами останні 6 тижнів клею силіконовий пластир. Знімаю його тільки коли йду в душ. А ще дивлюсь в дзеркало і думаю «де моє шикарне декольте?» 😹😹😹 Верхнього полюсу якось не вистачає. Але обʼєм я і так вибрала максимальний, який мені пропонували. Круги не підходили через деформацію ребер. Але поки молюсь і вірю, що з часом виглядати буде краще) |
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|