Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 18.10.2023, 01:31
ilvery ilvery зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 124
Цитували: 21
ilvery is on a distinguished road
Типово

@Snigurka, мені пояснювали, що на ранніх сроках капсула може бути товщою, а потім стати норм. Який сенс слідкувати як формується капсула? Вона буде або норм, або ні. Все одно на це не можливо вплинути.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 18.10.2023, 12:58
AnikaV AnikaV зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 123
Цитували: 26
AnikaV is on a distinguished road
Типово

А я серому боюсь....на начальном этапе можно и антибиотиками обойтись, а вот если запустить то только операция....так как я далеко от дока, то страшновато....

Девчата, а как добавить врача, имплант и дату оп...не могу разобраться(

Востаннє редагував AnikaV: 18.10.2023 о 12:59.
Відповісти з цитуванням
Старий 19.10.2023, 12:02
Almost Profi

Типово

@Hannusya, не виходить відправити вам відповіть в особисті, бо вони у вас закриті ))) тому скопіюю сюди, бо ви питали про реабілітацію. Робила масаж в Мед центрі Інго на Великій Васильківській, массажист Рибальченко Вячеслав Юрійович. В мене був спазм десь за лопаткою і тому воно давало на ліву грудь, котру теж тримало спазмом. Він розім'ям мяз за лопаткою і грудь відпустило. До масажу одна грудь постійно боліла і була як каменюка + через цей спазм імплант не хотів ставати на місце і опускатися куди треба. Перед тим як йти на масаж - спитайте у Усова чи вам вже можна, бо треба лягати на живіт. У масажиста можна попросити подушку під живіт, щоб в груди не давило, і скрутити її у валик. Як будете у масажиста - то скажіть йому що у вас імпланти, можливо у вас те саме, що і у мене.

Реабілітація у мене дуже специфічна і досі продовжується. Бо спочатку цей спазм. Потім десь через 7 міс після операції намацала ріплінг, але під грудьми і на щастя там не видно. А після того знайшли серому, але теж на щастя все ок, Вона маленька і Усов каже що вона сама пройде на що я дуже сподіваюсь. Вже рік пройшов після операції, але постійно щось новеньке вилазить. До всього цього я досі не можу спати на боку, бо коли прокидаюсь то не приємно тягне груди, Не можу брати нормальну вагу в руки - бо потім теж дискомфорт, хоча до операції тягала чимало. Якось так

Добавлено через 8 минут
@AnikaV, навигация --- редактировать подпись

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
AnikaV (19.10.2023)
Старий 19.10.2023, 13:47
Hannusya Hannusya зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Цитували: 0
Hannusya is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від ilvery Переглянути допис
@Hannusya, не виходить відправити вам відповіть в особисті, бо вони у вас закриті ))) тому скопіюю сюди, бо ви питали про реабілітацію. Робила масаж в Мед центрі Інго на Великій Васильківській, массажист Рибальченко Вячеслав Юрійович. В мене був спазм десь за лопаткою і тому воно давало на ліву грудь, котру теж тримало спазмом. Він розім'ям мяз за лопаткою і грудь відпустило. До масажу одна грудь постійно боліла і була як каменюка + через цей спазм імплант не хотів ставати на місце і опускатися куди треба. Перед тим як йти на масаж - спитайте у Усова чи вам вже можна, бо треба лягати на живіт. У масажиста можна попросити подушку під живіт, щоб в груди не давило, і скрутити її у валик. Як будете у масажиста - то скажіть йому що у вас імпланти, можливо у вас те саме, що і у мене.

Реабілітація у мене дуже специфічна і досі продовжується. Бо спочатку цей спазм. Потім десь через 7 міс після операції намацала ріплінг, але під грудьми і на щастя там не видно. А після того знайшли серому, але теж на щастя все ок, Вона маленька і Усов каже що вона сама пройде на що я дуже сподіваюсь. Вже рік пройшов після операції, але постійно щось новеньке вилазить. До всього цього я досі не можу спати на боку, бо коли прокидаюсь то не приємно тягне груди, Не можу брати нормальну вагу в руки - бо потім теж дискомфорт, хоча до операції тягала чимало. Якось так

Добавлено через 8 минут
@AnikaV, навигация --- редактировать подпись
Дуже дякую вам за відповідь. Не виходило в особисті, тому зо мені тільки верифікували профіль. Спробую сходити. Лікар дав згоду на масаж, вже наводячи поки зможу лягти на живіт. Тільки місяць після операції, багато неприємних почуттів. З чим пов’язуєте свою важку реабілітацію? Можливо лікар щось не так зробив?
Відповісти з цитуванням
Старий 19.10.2023, 14:33
Almost Profi

Типово

@Hannusya, думаю в даному випадку не можливо визначити чи це щось лікар зробив, чи це особливості організму, чи просто так повезло

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 19.10.2023, 16:44
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

Дівчата, хтось стикався з таким?
Вчора при обробці шва помітила, що він дуже болить при натисканні.
Не весь, а тільки частина спереду.
Візуально від іншого шва нічим не відрізняється, виділень з нього нема.

Як на зло 3 дні тому була на огляді в лікаря, а зараз таке
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  9649a863.jpg
Переглядів: 88
Розмір:  50,4 КБ
ID:	14681  

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 19.10.2023, 20:03
Almost Profi

Типово

@Snigurka, у меня тоже так было, как и с грудью в принципе, то там кольнёт то там....ещё и шарик на одном шве обнаружила.....док сказал что это нитка и к 4 мес рассосётся

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 24.10.2023, 16:04
Almost Profi

Типово

Всем привет! Как проходит ваша реаба? Как самочувствие?
У меня сегодня 3 мес после оп, правая идеально!!! Ну а левая до сих пор в тонусе, немного выше и отечнее(или это не отек, а так и будет...не знаю...) Перед месячными грудь болит просто треш(( Прострелы и покалывания в груди ещё есть(успокаиваю себя тем что это процесс восстанавливления ) Если поднимать левую руку вверх то ещё совсем немного больновато. При напряжении грудных-чувствую как имплант там ,,ходит,,...немного не приятно, думаю пройдет или привыкну. По рекомендации врача компру носила круглосуточно 2 мес, а потом ещё 1 мес на ночь, а на день спорттопы...но если честно мне в ней было комфортно...как теперь с ней расстаться не знаю прям
Девочки, когда вам док разрешил переходить на лифты с косточками? Я вот мерила Викторию сикрет и чашка получилась DDD, а вообще теперь немного проблемно подобрать лиф, 75 D или Е, но я не сильно расстраиваюсь
Фотоотчет скину немного позже)

Обо мне:

Востаннє редагував AnikaV: 24.10.2023 о 16:15.
Відповісти з цитуванням
Старий 24.10.2023, 16:32
Almost Profi

Типово

Не получилось добавить фото в сообщение выше
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  898239ae.jpg
Переглядів: 206
Розмір:  30,9 КБ
ID:	14693   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  293f79c5.jpg
Переглядів: 248
Розмір:  29,1 КБ
ID:	14694   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  042dfaff.jpg
Переглядів: 255
Розмір:  30,4 КБ
ID:	14695  

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую: 3
ilvery (24.10.2023), katykaty (25.10.2023), misskiss (26.10.2023)
Старий 24.10.2023, 18:14
Almost Profi

Типово

@AnikaV, мені взагалі до 10 міс треба було носити спорт топи. А потім можна або без топу взагалі, або будь яку білизну на свій смак. Та сама фігня з пошуком білизни, 75D, простіше взагалі без неї ходити
Компресійну навіть зараз інколи одягаю, коли щось потягну, чи підніму невдало, в ній менше дискомфорту, або це самозаспокоєння

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:45.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO