| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
||||
|
||||
|
@mmNY, я почала буквально зразу все робити. 3 дні було важко підніматись самостійно з ліжка то чоловік допомагав, а далі вже могла сама.
Водити авто почала через тиждень з дати оп, могла нести пляшку води 2 літри з магазину, собачку свою 5 кг могла підняти. Орієнтувалась по відчуттях. Але рекомендую поберегтись довге ніж я, тим більше якщо є комбінації з підтяжкою. Ще добра рекомендація від лікаря це рухатись, ходити по хаті, так швидше сходить набряк і швидше проходить реабілітація. |
|
|
||||
|
||||
|
Груді 6 місяців
Ні разу не пошкодувала, що зробила))По відчуттях стала м‘ягкіша бо перші місяці була твердою. Шви потемніли, больових відчуттів нема. Все чудово! Востаннє редагував Share: 15.03.2023 о 23:28. |
| Дякую: 4 | ||
|
|
||||
|
||||
|
Оновлення 8 місяців
![]() За цей час можу відмітити, що грудь стала м’ягкіша і ще трошки опустилась, надіюсь скоро шов зовсім сховається в складку))) З різних ракурсів грудь виглядає по різному ![]() Спробую передати вигляд на декількох фото. Востаннє редагував Share: 17.05.2023 о 19:26. |
| Дякую: 3 | ||
|
|
||||
|
||||
|
@Alesia _Asya, хочу бо хоча шви маленькі але я всеодно бачу їх.
Планую осінню в Україну і буду шукати де зробити) |
|
|
||||
|
||||
|
Привіт усім
![]() От і минув рік моїм сісяндрам. Різниця по відчуттях після оп і через рік для мене дуже помітна. Зараз груди м’ягкі і максимально природні. Через рік ніяких нарікань не маю, хто наважується робіть!
|
| Дякую: | ||
Administrator (11.10.2023) | ||
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|