Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 30.06.2023, 23:24
Darina Darina зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 18
Цитували: 7
Darina is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від YVik Переглянути допис
Теж була у нього на консультації.
Чому зупинили вибір на іншому лікарі?
Відповісти з цитуванням
Старий 01.07.2023, 10:36
YVik YVik зараз поза форумом
Active

Дописи: 22
Цитували: 8
YVik is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Darina Переглянути допис
Чому зупинили вибір на іншому лікарі?

Перше, напевно кожному підходить своя людина (лікар).
В мене було абсолютно дві різні консультації. Якобчук, супер відгуки і фото дівчат чудові. Але зі мною він говорив відчепно, бо як він наголосив він не виспався. Під кінець встав і вийшов з кабінету. Консультація тривала 15 хв. + мені не підійшло що на наступний ранок виписують після оп.

Усов, консультація тривала годину, навіть трішки більше.
По темпераменту моя людина, ввічливий і дуже приємний, страх пройшов коли була у нього. Відповіді на будь які питання, можливо навіть безглузді, і це він відповідає особисто по телефону, навіть після консультації. Після операції він нікуди не зникає з зв’язку. По приїзду додому писала за обезболюючі, бо ті що виписав мене не брали, він змінив мені на інші і на секунду то була 22.00 вечора.
Заміри до дрібниць, купа питань на які дали відповідь, + додаткова доба під наглядом. От я не знаю як би я себе почувала без цього нагляду. Оп. відбулась 6, а виписали мене 8 і о 14 годині після перевʼязки й перевірки, дали ще обезболююче, тоді я поїхала додому.

Але ще раз повторююсь, цей лікар підійшов мені. Для когось Якобчук найкращий. Тому це особисто потрібно просто їздити на консультації хоча б до двох. Для порівняння.
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Alika (27.10.2024)
Старий 02.07.2023, 08:51
Beginner +

Типово

Цитата:
Перше, напевно кожному підходить своя людина (лікар).
В мене було абсолютно дві різні консультації. Якобчук, супер відгуки і фото дівчат чудові. Але зі мною він говорив відчепно, бо як він наголосив він не виспався. Під кінець встав і вийшов з кабінету. Консультація тривала 15 хв. + мені не підійшло що на наступний ранок виписують після оп.

Усов, консультація тривала годину, навіть трішки більше.
По темпераменту моя людина, ввічливий і дуже приємний, страх пройшов коли була у нього. Відповіді на будь які питання, можливо навіть безглузді, і це він відповідає особисто по телефону, навіть після консультації. Після операції він нікуди не зникає з зв’язку. По приїзду додому писала за обезболюючі, бо ті що виписав мене не брали, він змінив мені на інші і на секунду то була 22.00 вечора.
Заміри до дрібниць, купа питань на які дали відповідь, + додаткова доба під наглядом. От я не знаю як би я себе почувала без цього нагляду. Оп. відбулась 6, а виписали мене 8 і о 14 годині після перевʼязки й перевірки, дали ще обезболююче, тоді я поїхала додому.

Але ще раз повторююсь, цей лікар підійшов мені. Для когось Якобчук найкращий. Тому це особисто потрібно просто їздити на консультації хоча б до двох. Для порівняння.

Зрозуміла, можливо мені також варто сходити на консультацію ще до когось. Бо я зупинила свій вибір лише по відгуках, та імпонує те, що лікар мамолог. А в мене ще й фіброаденома, яку я хочу видалити і не впевнена що це якісно зробить звичайний хірург
Усова, я доречі теж розглядала, але потім чомусь відкинула, начитавшись декілька негативних відгуків.
Великий плюс, що лікар на звʼязку, бо тут прочитала, що Якобчук може зникнути з часом🙈 Якщо не секрет, скільки коштує в нього операція?
Відповісти з цитуванням
Старий 02.07.2023, 14:37
Lilac90 Lilac90 зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Харьков
Дописи: 8
Lilac90 is on a distinguished road
Типово

У Якобчука операция 5500 дол, очень приятный в общении хирург , я делала не у него, остановилась на другом враче в итоге, но была на консультации и он мне понравился в общении- очень внимательный , обходительный, проверил сразу грудь , как маммолог , показал свои работы на фото, как примерно будет выглядеть размер, который он советует именно на мне, нашел у себя в фото похожую Девочку по комплекции , мне понравился - консультация была минут 40 точно )) моя знакомая делала у него операцию не давно - красиво все было сразу, но она не рожала и своя грудь была хорошая - на связи всегда был либо он, либо его помощник ) Вот чья консультация мне вообще не понравилась и была ни о чем, так это у Мыльникова , хотя тут девочки многие его хвалят , поэтому нужно просто выбрать своего доктора ☺️
Відповісти з цитуванням
Старий 02.07.2023, 15:56
Snigurka Snigurka зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Київ
Дописи: 129
Цитували: 22
Snigurka is on a distinguished road
Типово

Дівчата, де у вас знаходиться шрам? під грудями в складці?
Бачила декілька робіт, де шрам знаходиться вище складки, на самих грудях.
Не розумію, це так задумано чи так вийшло? Чи груди опустились?
Відповісти з цитуванням
Старий 02.07.2023, 18:31
Active

Типово

Цитата:
Зрозуміла, можливо мені також варто сходити на консультацію ще до когось. Бо я зупинила свій вибір лише по відгуках, та імпонує те, що лікар мамолог. А в мене ще й фіброаденома, яку я хочу видалити і не впевнена що це якісно зробить звичайний хірург
Усова, я доречі теж розглядала, але потім чомусь відкинула, начитавшись декілька негативних відгуків.
Великий плюс, що лікар на звʼязку, бо тут прочитала, що Якобчук може зникнути з часом🙈 Якщо не секрет, скільки коштує в нього операція?

Ооо цікаво, а де бачили негативні відгуки?

5300$ в Усова.

Добавлено через 3 минуты

Цитата:
Допис від Snigurka Переглянути допис
Дівчата, де у вас знаходиться шрам? під грудями в складці?
Бачила декілька робіт, де шрам знаходиться вище складки, на самих грудях.
Не розумію, це так задумано чи так вийшло? Чи груди опустились?
Трішки вище, але вже опускається. Думаю з часом буде в складці.

Добавлено через 29 минут

Цитата:
Допис від Lilac90 Переглянути допис
У Якобчука операция 5500 дол, очень приятный в общении хирург , я делала не у него, остановилась на другом враче в итоге, но была на консультации и он мне понравился в общении- очень внимательный , обходительный, проверил сразу грудь , как маммолог , показал свои работы на фото, как примерно будет выглядеть размер, который он советует именно на мне, нашел у себя в фото похожую Девочку по комплекции , мне понравился - консультация была минут 40 точно )) моя знакомая делала у него операцию не давно - красиво все было сразу, но она не рожала и своя грудь была хорошая - на связи всегда был либо он, либо его помощник ) Вот чья консультация мне вообще не понравилась и была ни о чем, так это у Мыльникова , хотя тут девочки многие его хвалят , поэтому нужно просто выбрать своего доктора ☺️

Погоджуюсь на 100%
У мене позитивні за Усова, у Вас за Якобчука. І так зі всіма, у кого все добре то і відгуки позитивні. Поганих за Якобчука і Усова не бачила.
Тому потрібно обирати самому не опираючись лише на відгуки.
Відповісти з цитуванням
Старий 02.07.2023, 21:03
Beginner +

Типово

Цитата:
Допис від Lilac90 Переглянути допис
Мне сейчас озвучили стоимость 6000 евро, ну видимо произошли какие то подорожания
У меня еще фиброаденома есть и на консультации когда я спросила нужна ли биопсия, то сказал что можно обойтись. Когда начали обсуждать детали операции и я три раза уточнила на счет биопсии в итоге оказалось что надо. Просто получилось бы неловко, я должна была приехать под дату операции, и пришлось бы ее отменять, потому что результат биопсии нужно ждать какое то время. А график у доктора плотный. В итоге я бы потратила много времени и денег(( это меня конечно смутило
Но в итоге я заболела сильно и операцию все равно пришлось отложить. Плюс вспомнила об этом форуме, зашла почитать отзывы и девочка писала что доктор долго отвечает, пропадает со связи. А учитывая что я очень кипишная и нахожусь в другой стране, меня это смутило)) Может тогда есть смысл еще сходить на консультацию) рассматривала Донца еще

Добавлено через 1 минуту

Цитата:
Ооо цікаво, а де бачили негативні відгуки?

5300$ в Усова.

Добавлено через 3 минуты

Трішки вище, але вже опускається. Думаю з часом буде в складці.

Добавлено через 29 минут

Погоджуюсь на 100%
У мене позитивні за Усова, у Вас за Якобчука. І так зі всіма, у кого все добре то і відгуки позитивні. Поганих за Якобчука і Усова не бачила.
Тому потрібно обирати самому не опираючись лише на відгуки.
Та на цьому ж форумі, в мене ще до війни була мрія про пластику, то я тут перечитала форум вздовж і в поперек))
Відповісти з цитуванням
Старий 02.07.2023, 21:59
Active

Типово

Цитата:
Мне сейчас озвучили стоимость 6000 евро, ну видимо произошли какие то подорожания
У меня еще фиброаденома есть и на консультации когда я спросила нужна ли биопсия, то сказал что можно обойтись. Когда начали обсуждать детали операции и я три раза уточнила на счет биопсии в итоге оказалось что надо. Просто получилось бы неловко, я должна была приехать под дату операции, и пришлось бы ее отменять, потому что результат биопсии нужно ждать какое то время. А график у доктора плотный. В итоге я бы потратила много времени и денег(( это меня конечно смутило
Но в итоге я заболела сильно и операцию все равно пришлось отложить. Плюс вспомнила об этом форуме, зашла почитать отзывы и девочка писала что доктор долго отвечает, пропадает со связи. А учитывая что я очень кипишная и нахожусь в другой стране, меня это смутило)) Может тогда есть смысл еще сходить на консультацию) рассматривала Донца еще

Добавлено через 1 минуту

Та на цьому ж форумі, в мене ще до війни була мрія про пластику, то я тут перечитала форум вздовж і в поперек))

Цікаво, теж перечитувала. Але не бачила.
Ну по власному досвіду поганого нічого не можу сказати. 6 буде місяць після оп. А від знайомства з лікарем 2 місяці.
Відповісти з цитуванням
Старий 02.07.2023, 22:45
Beginner +

Типово

Цитата:
Цікаво, теж перечитувала. Але не бачила.
Ну по власному досвіду поганого нічого не можу сказати. 6 буде місяць після оп. А від знайомства з лікарем 2 місяці.
А ви робили лише збільшення чи підтяжку також?
Відповісти з цитуванням
Старий 02.07.2023, 22:54
Active

Типово

Цитата:
А ви робили лише збільшення чи підтяжку також?
Лише збільшення. В мене був 0 і все симетрично. Поставили імплант просто. 290mentor. Доречі 265 і 290 Якобчук теж радив. Тобто 290 це мій максимум.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:30.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO