| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
@Olla, в мене, доречі теж більше ліва дає про себе знати. Але сьогодні вже 6 день, то лише вставати зранку важко. І перший час, а потім ок. Груди почали вже якісь мʼякіше ставати, але на вечір набираються чи то набряк і як мʼячики.
|
| Дякую: | ||
ADMIN UA (14.06.2023) | ||
|
|
|||
|
|||
|
Дівчата, сьогодні 12тий день і я від учора відчуваю внизу ніби хвилю чи то додатковий як валик припухлий. Візуально ніби не видно, а на дотик відчутно. Я не розумію чи то набряк, чи імплантат
Почекати кілька днів чи писати лікарю І ще в мене таке враження що білизна мені замала, в мене сповзає вниз верхня стрічка |
|
|
|||
|
|||
|
Чоловік заспокоює, що це все ще набряк
|
| Дякую: 2 | ||
ADMIN UA (27.06.2023), Administrator (03.07.2023) | ||
|
|
|||
|
|||
|
@YuliaS, Не хвилюйтеся, в мене до місяця кожного дня було щось новеньке, що мене турбувало
Особливо з лівою сіс ![]() І нові набряки, і веселенький вигляд, і якісь нові болі. Потім стає легше. Видно, не у всіх болить лише обіцяні перші 5-10 днів. Як я зрозуміла, то хвилюватися треба, якщо набряк раптово ще збільшився, почервонів і болить при дотику, або піднялася температура. Все інше - десь нерв притисло набряком, десь компра тисне, десь м'яз розтягується. Я свого лікаря мучила питаннями. P.S. компра теж здається малою за розміром - ще ж і набряк на животі, і без спорту роз'їлася. Якщо у Вас лише одна - купіть іншу трохи більшу, тільки спитайте в лікаря, чи можна на розмір більше. В мене обидві XS - вже "жаба душить" ще третю купувати, я краще потреплю до красивої білизни ))Добавлено через 3 минуты @YVik, То норм! Воно ще так місяць може бути. Для 6го дня навіть непогано, якщо вже м'якіші. В мене ментор (сам по собі твердий) і ще й сильний набряк довго тримався - то довго були як два квадратні м'ячика))) |
| Дякую: | ||
YuliaS (28.06.2023) | ||
|
|
|||
|
|||
|
У кого-то было такое, что после реабилитации прошел уже достаточно долгий период, но проблемы все равно вылазят? Например сегодня двигала вроде как не оч тяжелую фигню, около 5кг и теперь болит грудь. Бывало такое, что как-то посплю не удачно на боку и будет пол дня потом тянуть грудь. Иногда один сосок немного отекшим выглядит. Но в основном боли связаны с тем, что подняла какую-то мелочь, типо чайника с водой. При том, что уже прошло почти 10 месяцев.
До операции таких проблем не было. Тягала и по 30кг и вообще не было никаких проблем. А тут все прямо такое нежное, что капец И для полного счастья недавно на плановом УЗИ нашли скопление жидкости типа серомы. УЗИст, которая смотрела говорит что жидкость в норме должна быть около 5мм в толщину, а у меня в правой груди 9мм . Хирург, который меня оперировал когда услышал про жидкость - просто отправил к маммологу. Маммолог говорит, что должно само рассосаться, толщина жидкости 9мм, типо это мало |
|
|
|||
|
|||
|
Цитата:
Ліва зараза видно у всіх так себе поводить |
|
|
|||
|
|||
|
Вітаю, потрапила на ваш коментар, дивлюсь і лікар і розмір імпланту співпадають з моєю майбутньою операцією) Дуже переживаю, підкажіть чи задоволені ви вибором? Як почувались через 2 тижні після операції? Бо саме через цей час планую переліт. І ось цей імплант заповнює верхній полюс?
Вибачте за купу питань🙈 Добавлено через 2 минуты Цитата:
Вітаю, потрапила на ваш коментар, дивлюсь і лікар і розмір імпланту співпадають з моєю майбутньою операцією) Дуже переживаю, підкажіть чи задоволені ви вибором? Як почувались через 2 тижні після операції? Бо саме через цей час планую переліт. І ось цей імплант заповнює верхній полюс? Вибачте за купу питань |
|
|
|||
|
|||
|
А якого хірурга обрали?
|
|
|
|||
|