Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 07.06.2023, 11:19
YuliaS YuliaS зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 16
Цитували: 0
YuliaS is on a distinguished road
Типово Операція в Ужгороді

Дівчата, привіт
Наступного тижня маю операцію в Ужгороді і так виходить, що поїду сама
Є варіант зупинитися або в Камелоті, або коло госпіталю або в центрі
Підкажіть, який варіант зручніше якщо сама і на таксі
Як часто треба їздити на перевʼязки
Чи можна самостійно дійти кудись пішки на 2-3 день
Що з речей треба взяти з собою
І загалом буду вдячна за рекомендації
Відповісти з цитуванням
Старий 07.06.2023, 16:03
ilvery ilvery зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 124
Цитували: 21
ilvery is on a distinguished road
Типово

Щодо перев'язок це треба питати у свого лікаря, т.я у всіх все по різному. Наприклад мені робили тільки одну перев'язку й огляд на наступний день. А всі наступні - робила самостійно. До лікаря їздила тільки на планові огляди за розкладом
Чи зможете ви кудись дійти пішки - залежить тільки від вашого організму і реабілітації. Я тиждень не могла нормально пересуватись далі кухні. А хтось майже бігає на наступний день
Із речей я брала тільки сорочку чоловіка щоб легко було влізти в неї та спорт штани. В лікарні де я була видавали халат, капці та все необхідне

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 08.06.2023, 15:04
mmNY mmNY зараз поза форумом
Active

Дописи: 28
Цитували: 2
mmNY is on a distinguished road
Типово

@YuliaS, в мене була операція в березні , точніше 2 операції з різницею в 1 день.
Знімала квартиру з хорошим ремонтом в новобудові. Це вийшло вигідніше і по умовах краще чим в готелі. Перев’язку лише 1 раз робили, далі поїхала додому. Було важко перший тиждень , але терпимо .
Відповісти з цитуванням
Старий 09.06.2023, 01:27
Marian Marian зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 16
Цитували: 6
Marian is on a distinguished road
Типово

я також оперуватися приїздила сама. Із речей спортивний костюм на блискавці та сорочка на гудзиках. За день до операції купила фрукти, йогурт та шоколад)) їжу замовляла доставкою. На 2-й день виписали, оглядів не було. Квартиру зняла поруч з клінікою, щоб раптом що можно було зайти на огляд. На 3-й день вже їздила до стоматолога на лікування на таксі та трохи ходила пішки. Волосся зручно мити таким чином: стелите біля душової рушник, щоб колінам було м'яко, поруч ще рушник для волосся. поруч шампунь та бальзам. Голову перекинули через край душової та стоячи на колінах миєте)) рукам зручно, грудям не важко))
Не беріть з собою великі валізи та важкі речі, бо потім по вокзалам та аєропортам це на собі тягнути! Мінімальний набір це документи, гроші та білизна, спорт костюм. Футболки не зможете вдягнути, беріть все на блискавці чи гудзиках.
Відповісти з цитуванням
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:52.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO