Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 27.05.2023, 22:48
NelliNelli17 NelliNelli17 зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: Україна
Дописи: 4
Цитували: 2
NelliNelli17 is on a distinguished road
Типово

Доброго вечора. Я новенька , операція 12.05.23 все пройшло чудово, на 7 день почалися болі в лівій груді, біль пекуча прострілююча та нестерпна, нічим не обезболюється, лікар каже що це пов’язано з нервовими закінченнями, можливо у когось була подібна ситуація , чи буде покращення а то вже сил терпіти більше немає.
Нагор 300 мл, лікар Баранов Т.Ю
Відповісти з цитуванням
Старий 29.05.2023, 03:52
Share Share зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Львів
Дописи: 115
Цитували: 16
Share is on a distinguished road
Типово

@NelliNelli17, а чи є набряк, посиніння, почервоніння? Які-небуть зовнішні ознаки на проблемній груді ?
Я б почала з мінімальних аналізів, якщо біль не проходить, заг аналіз крові щоб побачити чи є запалення і узд.
На око навіть лікарю складно визначити в чому може бути проблема.
(Також додам, що ліва грудь дійсно часто довше реабілітується саме через нервові закінчення бо зліва серце і там проходить багато різних нервів)

Обо мне:

Востаннє редагував Share: 29.05.2023 о 03:56.
Відповісти з цитуванням
Старий 29.05.2023, 17:29
NelliNelli17 NelliNelli17 зараз поза форумом
Новичок

Звідки Ви: Україна
Дописи: 4
Цитували: 2
NelliNelli17 is on a distinguished road
Типово

Дякую за зворотній зв’язок, груди нормальні без синців, почервонінь, узі показує все в нормі, лікар прописав вітаміни групи в і все, а мене ці болі роблять недієздатною, я не можу нічого робити так прострілює і пече, я думала може хтось з таким зіштовхувався і знає як з цим зправлятися і на скільки довго це може затягнутися.
Відповісти з цитуванням
Старий 30.05.2023, 03:25
Share Share зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Львів
Дописи: 115
Цитували: 16
Share is on a distinguished road
Типово

@NelliNelli17, я минулого тижня якраз дивилась на інста прямий ефір лікаря у якого оперувалась, він проводить його по четвергах. Так от на ньому лікар відповідав на питання щодо чутливості після ОП і показував на схемі які нерви пошкоджуються при формуванні кишені під імплант та пояснював, що їх відновлення тривале але то не є проблемою, яку треба лікувати, відновлюється самостійно.
Треба чекати і приймати вітаміни групи В як лікар призначив. Вони мають дати ефект, а якщо через пів року без змін то фізіотерапію ще призначають.

Обо мне:

Востаннє редагував Share: 30.05.2023 о 03:34.
Відповісти з цитуванням
Старий 30.05.2023, 09:26
DianaA DianaA зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 1
Цитували: 0
DianaA is on a distinguished road
Типово

Всім привіт! Була оп два тижні тому.
Вага тіла падає і вже менша на півтора кг чим до операції, хоча дефіциту ккал немає. Чи була у когось подібна ситуація?
Відповісти з цитуванням
Старий 31.05.2023, 10:32
Najka Najka зараз поза форумом
Новичок

Дописи: 2
Цитували: 1
Najka is on a distinguished road
Типово

@DianaA в мене була оп півтора місяці тому і в мене також вага зменшилась на 2,5 кг. ((((
Відповісти з цитуванням
Старий 31.05.2023, 10:35
Cosmogirl Cosmogirl зараз поза форумом
Active

Дописи: 69
Цитували: 10
Cosmogirl is on a distinguished road
Типово

@DianaA, так, я також схудла на 2-3 кг. Але через депресію. Лікар мене скалічив і я не могла спати, їсти. До сих пір намагаюся набрати вагу. Операція була 2,5 місяці тому

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 31.05.2023, 16:22
ilvery ilvery зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 124
Цитували: 21
ilvery is on a distinguished road
Типово

@NelliNelli17, в мене так само було. Виявилось, що це міжреберна невралгія загостриралась. Допомогли масажі, але почала їх робити тільчи через 6 міс після операції, т.я не могла лягти на живіт нормально. До цього сиділа на знеболюючих курсами + міорелаксантах

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 04.06.2023, 08:40
Olla Olla зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Київ
Дописи: 5
Цитували: 3
Olla is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від NelliNelli17 Переглянути допис
Доброго вечора. Я новенька , операція 12.05.23 все пройшло чудово, на 7 день почалися болі в лівій груді, біль пекуча прострілююча та нестерпна, нічим не обезболюється, лікар каже що це пов’язано з нервовими закінченнями, можливо у когось була подібна ситуація , чи буде покращення а то вже сил терпіти більше немає.
Нагор 300 мл, лікар Баранов Т.Ю
NelliNelli, вітаю. Я теж новенька - і теж зайшла на форум з цим питанням )
Були різкі болі під лівою груддю, аж дихати було боляче - десь на 4-7 день після опі. Я вже накрутила себе, що в мене імплант від ребер відірвався - бо різко встала вночі під час тривоги (інстинктивно смикнулася, бо сильно бахнуло), а потім і болі почалися. Написала лікарю, прибігла на перевязку в паніці. Лікар і його колега запевнили, що все в нормі, таке буває. Лікар порадив пити Німесил, а я ще стала вибирати позу для вставання, коли менше навантаження на лівий бік. Через три дні наче попустило - німесил пила 2 рази на добу. Хоча теж ліва турбує значно більше, ніж права. Якщо візуально ні нових набряків, ні почервоніння нема - то не хвилюйтеся, просто повідомте лікаря.

Обо мне:

Востаннє редагував Olla: 04.06.2023 о 08:45.
Відповісти з цитуванням
Старий 07.06.2023, 18:17
YVik YVik зараз поза форумом
Active

Дописи: 22
Цитували: 8
YVik is on a distinguished road
Типово

Всім привіт. Моя оп відбулась 6.06.23 в Усова.
Відчуття в перший день були дивні ніби камінець на груди поставили, важко було вдихнути. 2 день сьогодні груди почали наливатись після перевʼязки, таке відчуття як молоко прибуває і у великій кількості, виявилось верхня полоска компри дуже спустилась та тиснула на імплант. Підправили, здається пройшло. Завтра виписують, цікаво як буде вдома) поки, що важко вставати з положення лежачи, болить ще. Але насправді уявляла і накручувала себе на гірші болі. Тому терпимо, з обезболюючими можна пережити.

290сс, mentor. Усов, анатомічні

Востаннє редагував YVik: 07.06.2023 о 18:19.
Відповісти з цитуванням
Дякую:
ADMIN UA (14.06.2023)
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 04:46.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO