Цей сайт використовує реп'яшки
18+
Примітки

Відповідь

Параметри теми
Старий 24.03.2023, 00:20
IraSh IraSh зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Киев
Дописи: 33
Цитували: 2
IraSh is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від qwertyuiop57 Переглянути допис
А який спосіб установки імпланта має бути? Під м'яз? Може тому і лікар каже, що більше не влізе, так як у спортсменів м'яз більш короткий і важче засунути під нього імплант. Можливо запитай чи під залозу ставить або під фасцію?
Да, под мышцу. Говорит по другому не получается, и я хочу продолжить тренировки потом.
Відповісти з цитуванням
Старий 25.03.2023, 10:16
qwertyuiop57 qwertyuiop57 зараз поза форумом
Profi

Дописи: 522
Зображення: (10)
Цитували: 35
qwertyuiop57 is on a distinguished road
Типово

@IraSh, дивно. Зазвичай тим хто займається активно спортом лікарі навпаки стараються не ставити під м'яз. Я б все таки на вашому місці не спішила з операцією, а прокунсультувалася ще в когось. Операцію робите на все життя,вона не дешева. Краще не спішити, щоб потім не жаліти, якщо результат не сподобається.
P.S. подивилася профіль вашого лікаря в інстаграмі. ИМХО, мене смущає те що це ЛОР. Так, він оперує, він робить мамопластику, але його спеціалізація це ринопластика. Я б на вашому місці задумалася...

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Share (25.03.2023)
Старий 25.03.2023, 11:44
Active

Типово

Цитата:
@IraSh, дивно. Зазвичай тим хто займається активно спортом лікарі навпаки стараються не ставити під м'яз. Я б все таки на вашому місці не спішила з операцією, а прокунсультувалася ще в когось. Операцію робите на все життя,вона не дешева. Краще не спішити, щоб потім не жаліти, якщо результат не сподобається.
P.S. подивилася профіль вашого лікаря в інстаграмі. ИМХО, мене смущає те що це ЛОР. Так, він оперує, він робить мамопластику, але його спеціалізація це ринопластика. Я б на вашому місці задумалася...

Я читала много информации по это у поводу, пишут наоборот, под мышцу. Вот одна из статей.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  8c518ec5.jpg
Переглядів: 114
Розмір:  190,6 КБ
ID:	14415  
Відповісти з цитуванням
Старий 25.03.2023, 12:18
qwertyuiop57 qwertyuiop57 зараз поза форумом
Profi

Дописи: 522
Зображення: (10)
Цитували: 35
qwertyuiop57 is on a distinguished road
Типово

@IraSh, ця стаття сама собі противоречить. Незрозуміло все таки круглий імплант краще чи анатомічний))
І до речі, при широкій грудній клітці якщо ставити імплант невеликого розміру повністю під м'яз, міжгрудна відстань буде дуже велика.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Старий 25.03.2023, 22:20
Active

Типово

Цитата:
@IraSh, ця стаття сама собі противоречить. Незрозуміло все таки круглий імплант краще чи анатомічний))
І до речі, при широкій грудній клітці якщо ставити імплант невеликого розміру повністю під м'яз, міжгрудна відстань буде дуже велика.
Ну пишут, что под мышцу лучше для спортсменов, так как если пол железу, при сушке будет контурировать очень, а я всегда сушусь, и из-за этого ткани своих и жира нет.
Відповісти з цитуванням
Старий 25.03.2023, 23:47
Share Share зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Львів
Дописи: 115
Цитували: 16
Share is on a distinguished road
Типово

Я також читала, що худорлявим жінкам і спортсменкам ставлять під м’яз щоб не було видно конторів імпланта. Мій лікар теж ставить під м’яз. Під залозу то рідкісний випадок.
Якщо ви бачили реальні роботи вашого лікаря і довіряєте йому то все буде добре
Чекаємо фото після ОП

Обо мне:

Востаннє редагував Share: 25.03.2023 о 23:48.
Відповісти з цитуванням
Старий 26.03.2023, 09:22
Active

Типово

Цитата:
Допис від Share Переглянути допис
Я також читала, що худорлявим жінкам і спортсменкам ставлять під м’яз щоб не було видно конторів імпланта. Мій лікар теж ставить під м’яз. Під залозу то рідкісний випадок.
Якщо ви бачили реальні роботи вашого лікаря і довіряєте йому то все буде добре
Чекаємо фото після ОП
Спасибо большое за поддержку Говорит всё будет красиво, очень надеюсь. Фото потом будет
Відповісти з цитуванням
Старий 30.03.2023, 19:15
Alesia _Asya Alesia _Asya зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Минск/Киев
Дописи: 116
Цитували: 12
Alesia _Asya is on a distinguished road
Типово

Мой доктор тоже не хотел ставить большой имплант. Сначала 245мл предложил, но их не оказалось в наличии, и тогда согласился 265 ставить, но не больше. У меня тоже 0.5 исходник, только рост невысокий)
В итоге 2.5 получился, даже ближе к 3ке примеряла С чашку и некоторые модели подходят).
Если своих тканей мало, то не стоит доктора уговаривать. Потом можно столкнуться с проблемой не то, что хотелось бы побольше, а что волны пойдут, например. Это очень часто бывает именно, когда имплант больше, чем изначальные параметры.
По мне, так лучше красивая средняя грудь, чем два шарика и еще и с баблами.
Делайте 280 под мышцу и не переживайте)
Размер все равно скорее всего захочется больше))) это нормальная реакция, когда чуть привыкаешь. Но это тоже проходит, если в целом эстетично и красиво вышло.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
ADMIN UA (02.04.2023)
Старий 31.03.2023, 17:11
Active

Типово

Цитата:
Допис від Alesia _Asya Переглянути допис
Мой доктор тоже не хотел ставить большой имплант. Сначала 245мл предложил, но их не оказалось в наличии, и тогда согласился 265 ставить, но не больше. У меня тоже 0.5 исходник, только рост невысокий)
В итоге 2.5 получился, даже ближе к 3ке примеряла С чашку и некоторые модели подходят).
Если своих тканей мало, то не стоит доктора уговаривать. Потом можно столкнуться с проблемой не то, что хотелось бы побольше, а что волны пойдут, например. Это очень часто бывает именно, когда имплант больше, чем изначальные параметры.
По мне, так лучше красивая средняя грудь, чем два шарика и еще и с баблами.
Делайте 280 под мышцу и не переживайте)
Размер все равно скорее всего захочется больше))) это нормальная реакция, когда чуть привыкаешь. Но это тоже проходит, если в целом эстетично и красиво вышло.
Спасибо! Вот и я с доктором поговорила, он меня успокоил, что жира то у меня вообще нет, на груди 1 см толь этот щипок что они меряют. Поэтому согласна с вами, лучше довериться врачу, и сделать так как советует, так как проблем потом не отберешься.

А вам под мышцу ставили?
Відповісти з цитуванням
Дякую:
ADMIN UA (02.04.2023)
Старий 01.04.2023, 20:43
Alesia _Asya Alesia _Asya зараз поза форумом
Almost Profi

Звідки Ви: Минск/Киев
Дописи: 116
Цитували: 12
Alesia _Asya is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від IraSh Переглянути допис
Спасибо! Вот и я с доктором поговорила, он меня успокоил, что жира то у меня вообще нет, на груди 1 см толь этот щипок что они меряют. Поэтому согласна с вами, лучше довериться врачу, и сделать так как советует, так как проблем потом не отберешься.

А вам под мышцу ставили?
Да, под мышцу)
Под железу есть смысл ставить, когда средняя грудь своя обвисла, например, после родов. А когда там меньше 1го размера, то нечем будет прикрывать имплант.
Хотясу меняплотная кожа и при неьольшом размере груди жир был, доктор сказал может и под железу установить. Но я не рискнула.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
ADMIN UA (02.04.2023)
Відповідь

Параметри теми

Ваші права у розділі
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати дописи
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати дописи

BB-код є Увімк.
Усмішки Увімк.
[IMG] код Увімк.
HTML код Вимк.

Швидкий перехід

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 18:36.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010

Про нас

Спільнота тих, хто цікавиться пластичною хірургією, косметологією, естетичною стоматологією та іншими можливостями вдосконалити свою зовнішність.

Використання та передрук матеріалів Plastic-Surgeon.Com.UA можливі тільки з письмового дозволу адміністрації та за наявності активного посилання на джерело.

Copyright © 2020
Single Sign On provided by vBSSO