| Календар |
| Пошук |
| Нинішні дописи |
|
|
|||
|
|||
|
В мене розсмоктуючі нитки, то не потрібно знімати. Те що мають бути тверді зараз, то знаю. Але більше хвилює таке напруження, наче тонус, коли лягаю, то проходить....А з набряках у Вас як? Бо в мене поки не тільки груди, а і живіт в набряках
|
|
|
||||
|
||||
|
@Kryhitka, набряк був максимальний десь на четвертий і п’ятий день. Живіт жахливий)) сьогодні зранку був трошки менший. Я вже пішла другий раз в зал, роблю вправи на ноги, сподіваюсь що набряк буде швидше сходити. Тонусу не відчуваю, інколи тільки якісь як мерехтіння в м’язі буває, але швидко проходить.
Класно що не треба шви знімати, я йду в п’ятницю, ще не бачила що там робиться під пластирем. Чекаю щоб душ прийняти нормально)))) На фото 11 днів Востаннє редагував ТаШоЛєнка: 07.02.2023 о 20:45. |
|
|
|||
|
|||
|
А в мене навпаки, зараз набряк більший ніж був....
Дуже гарно виглядає у Вас! Ого, вам вже дозволили зал? Мені сказали тільки через місяць почати з кардіо, а через 2 включити нижню частину. . Я сама дуже хочу в зал, бо за тиждень до операції припинила.... |
|
|
||||
|
||||
|
@Kryhitka, дякую. Я за зал не питала, спорт в мене з дитинства, то по відчуттю знаю впринципі коли і що вже можу робити) лишнього не роблю, різких рухів і вагу в руки не беру, не стрибаю… тільки ізолюючі вправи.
У вас також класно виглядають, трохи мишца відпустить… PS: тільки прошу нікому не робити то що я роблю ( про зал), ні в якому разі не рекомендую!! Востаннє редагував ТаШоЛєнка: 07.02.2023 о 21:33. |
|
|
|||
|
|||
|
@ТаШоЛєнка, як ваше самопочуття? Мене щось накриває останнім часом(( дивлюсь на себе і вони мені завеликі(((( сподіваюсь коли зійде набряк, то зменшиться... Щось коли розмовляли з лікарем, то він казав про природність, але об'єм, а те що бачу це якесь супер об'єм і зовсім не природньо((( не можу звикнути до відображення в дзеркалі... Короче капєц(((
|
|
|
||||
|
||||
|
@Kryhitka, сьогодні шви зняли. Я дуже задоволена, але навпаки боюсь щоб менші не стали. Але лікар каже що меншими вони не будудуть. Випрала білизну, завтра можна в душ. Взагалі все ок. Казала за зал, то лише сказав щоб вправи на верх мінімум три місяці не робити. А там подивимся. У вас є свіжі фото? Цікаво подивитись.
Свої покажу)) |
| Дякую: 2 | ||
Alesia _Asya (11.02.2023), Kryhitka (10.02.2023) | ||
|
|
|||
|
|||
|
@ТаШоЛєнка, у Вас дуже бомбезно. Прям так як я собі уявляла, а я собі на силіконові бабу схожа, дуже сподіваюсь що коди зійде набряк, то буде по іншому.... бо зараз пічалька, а ще той живіт набрякший... дивлюсь на це все і думаю що я наробила...
|
|
|
|||
|
|||
|
Привет всем, девочки!
Дошли и у меня руки написать свои впечатления после операции)) Считая себя крепким орешком, слабость целую неделю после операции (( Ещё ноющая боль отдает в руку, когда сплю, то есть сон такой себе(( Отек есть на обоих, гематома с одной стороны. Твердые. Ещё делала за одно блефаро. Ещё как раз в день о. начались мс. |
|
|
|||
|
|||
|
Немного поделюсь своим опытом реабилитации. Восстановление у меня шло довольно тяжело. Грудь даже спустя почти 5 мес после операции была со спазмом. Отекала, ныла и пр прелести. Но так вышло что я додумалась пойти на массаж спины и попала на супер специалиста. И буквально после первого-второго сеанса почти все прошло. То есть проблема крылась не в груди, а спине, которая давала на грудь всю эту фигню
|
| Відповідь |
| Параметри теми | |
|
|